Cautare

1592 de rezultate pentru "carte de telefoane" (3.30 secunde)
RCA-ul cuprinde, din acest an, si asigurarea Carte Verde - necesara la calatoria prin UE. Legea general valabila a dat nastere la situatii ilare, in care trebuie platita aceasta polita inclusiv de proprietarii de tractoare.
Biblioteca Centrala Universitara Carol I in parteneriat cu Fundatia Universitara Carol I lanseaza cea de-a treia editie a festivalului cultural in aer liber Strada de C’Arte, care va incepe vineri, 20 septembrie, la ora 19.00 si se va incheia sambata, 28 septembrie, la ora 22.00.
LUPUL DE PE WALL STREET - Jordan Belfort este de departe cea mai bine vanduta carte a Editurii Adantis la Targul de carte Gaudeamus 2014.
Observator de Calarasi informeaza: Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte Profesorul Ilie Stefan Radulescu si-a lansat a zecea carte, intitulata LIMBA ROMANA, INTRE IGNORANTA, INDECENTA SI AROGANTA. ... - Aceasta carte este una oarecum in premiera. Ea urmeaza un fel de principiu aristotelic:
Localitatile cu mai putin de 400 de locuitori vor avea telefoane publice cu plata, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Instalarea de telefoane publice cu plata face parte din pachetul de masuri ale serviciului universal prin care ANRC coordoneaza extinderea infrastructurii de comunicatii in mediul rural.
Pentru moment, compania Nokia nu intentioneaza sa se retraga din Romania, insa in viitor orice este posibil, a declarat directorul Nokia Romania, Risto Meskus, intr-un interviu pentru Ziua de Cluj.
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
O curte federala din California a interzis importul de telefoane mobile care au la baza anumite chip-uri produse de Qualcomm. Potrivit oficialitatilor americane, aceasta a incalcat trei patente hardware si software detinute de Broadcom.
Orange lanseaza in premiera in Romania servicii de internet 4G si pe telefoanele mobile Dupa lansarea serviciului de internet 4G pe modemuri si tablete, Orange Romania a anuntat joi ca aceste servicii pot fi folosite si pe telefoanele mobile, impreuna cu serviciile de voce.
Am fost sunata azi de un operator Orange care ma ispitea cu diverse oferte de telefonie mobila si de Internet. Cred ca eu si tatal meu suntem cei mai vechi si fideli abonati ai acestei retele de telefonie mobila: ... Eu am abonament Orange de 18 ani!
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
Voi reproduce in cele ce urmeaza cele scrise cu talent de Stelian Tanase, despre acest om rar - Gheorghe Florescu, supranumit Omul lui Dumnezeu.
Ancorat in realitatea cotidiana, in care lectura se imbina cu diversitatea si modernismul, BookLand iese din stereotipul unui targ de carte clasic oferind publicului un adevarat mix cultural:
O pereche fara pereche de Aurel Storin (Editura ALL) a avut loc si marti, 26 mai, ora 14.00, la Libraria St.O. ... Evenimentul a avutloc in prezenta celor doi mari actori si a fost urmat de o sesiune de autografe.
Interviu cu Matei Visniec, presedinte de onoare al Targului de carte Gaudeamus Realizator: Gaudeamus, Targul de carte, incepe astazi, iar Comisia Europeana are statut de invitat de onoare.
O carte exceptionala, scrisa de o femeie: ... Lukas PREFATA Seria Ghidul Incorect Politic demoleaza cu argumente, in cate o carte dedicata fiecaruia dintre acestea, miturile pe care ideologii corectitudinii politice incearca din rasputeri sa le impuna lumii intregi ca adevaruri absolute, incontestabile.
Cu aceasta ocazie, agentiile de presa anunta ca Libraria Integral plateste cititorii ca sa ia o carte! ... Aici, scriitorul Dan Silviiu Boerescu sustine in fiecare zi de marti un show live cu carti si gustari certificate Bucatarescu.
La Tucano Coffee a avut loc zilele trecute lansare cartii Terapie pe salteaua de pilates de Adriana Emilia Toma, in prezenta catorva jurnalisti si prieteni.
EIBAB - BIENALA de CARTE - OBIECT, ANAV "Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane prezinta astazi, de la ora 19.00, in spatiul cultural Gallery din Strada Leonida nr.
PhotoReading - despre cum mi-am schimbat paradigma despre citit Pana acum o saptamana eram unul dintre sutele, miile sau poate chiar zecile de mii de adulti care isi doresc sa citeasca mai mult, dar nu au timp.
google-analytics.com