Cautare

1215 de rezultate pentru "carte de telecom" (3.11 secunde)
Actrita Nuami Dinescu va prezenta publicului, in data de 19 decembrie, la ora 18.00, la Seneca AntiCafe, cartea Mariei Mazilu, Framantarile unui pisoi salvat.
A murit Mihai Stanescu, marele artist si caricaturist roman interzis de Ceausescu Mihai Stanescu, unul dintre cei mai mari caricaturisti romani si cel mai incomod artist plastic din anii regimului comunist, s-a stins din viata noaptea trecuta dupa o indelungata suferinta.
Cartea de eseistica Evolutia barbatului este un text echilibrat care are forta sa ne schimbe atitudinea fata de barbatul de azi. ... de la sex la putere, de la mode vestimentare la cariere profesionale, dar si ce anume ar putea deveni pe viitor.
Mihaela Raileanu) Mihaela Raileanu a postat pe Facebook urmatorul mesaj, de fapt o invitatie la un curs de invatare a unui nou alfabet: - Pentru ca locurile sint, fireste, limitate, am sa-i rog pe doritori sa-mi trimita mesaj privat prin care sa-si manifeste dorinta de a participa la curs.
In ziua de 2 august 2019, la ora 16:14 , Alice Nastase Buciuta scria pe pagina ei de facebook: - Daca mai aveam nevoie de dovezi legate de miracolul aparitiei cartii noastre, SIMONA, atunci le-am primit astazi. In miez de vara, magnolia noastra a inflorit.
Despre mine - Nascuta in Sibiu si crescuta pe asfalt, ajunsa dentist cu acte-n regula si pui de scriitoare-n inima ei. ... - Am aterizat in bancile Universitatii de Medicina si Farmacie de la Cluj, avand ca obiect de studiu gura umana.
Modelul Alice Goodwin, care a divortat de curand de fotbalistul Jermaine Pennant, a hotarat sa ramana acasa, pe fondul pandemiei de coronavirus.
Au citit, in liniste, din cartile preferate, pentru a atrage atentia asupra situatiei copiilor din comunitatile rurale defavorizate din Romania, care nu au acces la cartile necesare educatiei lor si nu se pot bucura de lectura;
Incepand cu luna august, strada Caldarari, din Centrul Vechi al Bucurestiului, devine locul de desfasurare a "Targului de Carte, Arte si Traditii", un proiect marca "Dalles Revolution".
Miercuri, 12 martie, la ora 12.00, autorul cartii, Mihai Dragomir, alaturi de Cristian Topescu si Editura Eikon au fost prezenti in incinta Ministerului Tineretului si Sporturilor la Sala Hagi etaj 8 (str Vasile Conta nr 16) la evenimentul de lansare a cartii "Visul de a deveni Campion".
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" de la Sala Dalles, la standul Librariei Carte Spirituala gasiti o multime de noutati in domeniu.
Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" aniverseaza 78 de ani de existenta in data de 17 mai 2014. ... • Vineri, 16 mai - Deschiderea oficiala a evenimentului Onoruri militare, muzica de taraf si ritmuri bucovinene, impletite cu un recital de chitara clasica;
De cate ori nu am auzit ca pentru a avea un stil de viata sanatos trebuie sa consumam iin fiecare zi cel putin doi litri de lichide?
Ioan Scurtu vorbeste despre implicatiile Primului Razboi Mondial, de la a carui declansare s-a implinit un secol in 2014, si despre rolul istoriei si istoricilor in societatea actuala. ... Mai este istoria acel magister vitae de care vorbeau inaintasii?
FARCAS) (Continuare) Profesorul Simon Conway Morris, un paleontolog de la Universitatea din Cambridge, sustine ca viata pe alte planete urmeaza probabil regulile unei teorii cunoscute sub numele de evolutie convergenta.
Cristi Teodorescu Tudor Chirila a scris o scrisoare pe blogul sau, o scrisoare adresata noii generatii, o scrisoare adresata liceenilor care acum incep scoala, acelei categorii de persoane care inca mai au puterea sa schimbe ceva. ... Unii dintre noi au plecat de aici.
In timp ce de multe ori Biserica incerca sa minimalizeze rolul relatiilor sexuale in viata oamenilor si recomanda pedepse drastice pentru adulter si desfranare, sfaturile laice” despre sex, cum sunt cele din lucrarea Scoala lui Venus, faceau furori in secolele trecute.
Vineri, 9 Septembrie, incepand cu ora 17.00, va puteti intalni cu Raluca Zenga, Mamica ZEN, care abia asteapta sa va primeasca cu o carte buna si un autograf la Bebe Tei -Sun Plaza, in cel mai mare magazin specializat in comercializarea produselor pentru viitorii parinti, bebelusi, copii, care contine o gama larga de lapte, mancare, mobilier, jucarii, carucioare, scaune auto si tot ce ar avea nevoie parintii pentru copiii lor.
Doar femeia de serviciu mai citeste (Autor: ... A trait o vreme in tari exotice, unde sotul sau, doctorul Boriceanu, pe care-l cunosc direct, a muncit sa vindece bastinasii, cu o devotiune rara, de maladii diverse.
Cei care fac un bine au o sanatate fizica si psihica mai buna Sarbatorita in fiecare an pe 17 februarie, de la parabola bunului samaritean, la filmul Pay it forward, indeamna oamenii sa faca fapte bune, fara sa astepte ceva in schimb.
google-analytics.com