Cautare

1215 de rezultate pentru "carte de telecom" (3.63 secunde)
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
"Primul-ministru al Romaniei, chiar daca este profesor de drept constitutional, este un analfabet politic, evident, si constitutional.
" Scutul anti-racheta este o investitie care depaseste cu mult valoarea celor 400 de milioane de dolari pe care SUA le vor aduce, direct, in proiectul de la Deveselu.
Iliescu, in noua carte aparuta: ‘Il respect pe Regele Mihai pentru deciziile luate" Ion Iliescu a ajuns la a 17-a carte publicata dupa Revolutie. Volumul "Ion Iliescu - Fragmente de viata si de istorie traita", a aparut la Editura Litera.
Purtatorul de cuvant al Inspectoratului General al Politiei Romane, comisarul-sef Christian Ciocan a publicat o noua carte de specialitate, pe care a lansat-o aseara, 20.11.2011, la ora 20.11, la crama Carul cu Bere din Bucuresti, in prezenta unor prieteni apropiati din presa.
Victor Ponta despre acuzatiile de plagiat:
"Am transmis elevilor ca, oricat de demodata ar fi vorba 'Ai carte, ai parte', sa stie ca va ramane intotdeauna de actualitate, pentru ca un om nu va fi niciodata implinit decat (sac!) daca are parte de carte.
Campania nu a fost o experienta placuta Presedintele Klaus Iohannis a lansat sambata, la Bookfest, cel de-al doilea volum autobiografic PRIMUL PAS. In noua carte, presedintele vorbeste despre campania electorala pentru Presedintie si despre primele zile in aceasta functie.
Extrasele de Carte funciara vor putea fi obtinute, de la inceputul anului viitor, si prin intermediul notarilor publici, a declarat, ieri, Dumitru Manescu, presedintele Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania (UNNPR).
Oficialii de la Bruxelles analizeaza in aceasta perioada cele mai recente informatii necesare elaborarii Raportului de monitorizare a progreselor inregistrate de Romania. Raportul va fi dat dat publicitatii de catre Comisia Europeana la 15 mai.
Vrei sa fii in randul oamenilor de afaceri de succes? Cartea de vizita reprezinta un accesoriu indispensabil unei prime intalniri de afaceri, aceasta facand parte din "ritualul" primei impresii, in care includem punctualitatea, tinuta, mimica, strangerea de mana, tonul si timbrul vocal.
Polita de asigurare RCA si vigneta vor fi tiparite pe acelasi suport cu Cartea Verde, au anun-tat la sfarsitul saptamanii trecute Comisia de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) si reprezentantii societatilor de asigurari.
Expirarea politei RCA si reclamele din ce in ce mai dese la aceste produse ii fac pe conducatorii auto sa se gandeasca de mai multe ori pana sa aleaga compania cu care va incheia o astfel de asigurare pentru 2007.
Autoritatile competente au avertizat mediul de afaceri ca, în cazul în care nu sunt depuse la timp declaratiile lunare catre pensii, angajatorii risca amenzi si sanctiuni.
Ministrul mediului, Laszlo Borbely, a declarat, ieri, in judetul Arges, ca intentioneaza ca de la jumatatea anului viitor sau inceputul anului 2013 sa elimine taxa auto de prima inmatriculare, urmand ca autovehiculele sa aiba o carte verde care sa certifice gradul de poluare.
Am vazut recent, la TVR, un reportaj instructiv si emotionant, despre viata si activitatea unui om extraordinar, pasionat de trandafiri, dr. ... Tot de la TVR am aflat ca acesta este presedintele Asociatiei Amicii Rozelor si ca a scris o carte despre trandafiri, intitulata "Trandafiri cu parfum".
Domnule Vulpescu, candidati in Sectorul 3 al Capitalei, colegiul 13, pentru un mandat de deputat. ... • La scurt timp dupa anuntarea candidaturii dvs., in presa au aparut titluri de genul "Iliescu isi sustine protejatul pentru Parlament". ... De unde si pana unde aceasta eticheta?
'Esti in pana de carti bune? Vrei sa redescoperi magia lecturii, dar nu gasesti nicio carte pe gustul tau? ... Descopera lumea in care traiesti in compania celor mai interesante enciclopedii de la Editura Litera.
Vezi aici ce date va contine noua CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE Din 2013, vom calatori in statele Uniunii Europene cu carte electronica de identitate, potrivit unei Ordonante de Urgenta care a fost publicata miercuri in Monitorul Oficial.
Dupa 22 de ani de politica, mi-am ingradit singur libertatea Mesajul lui Adrian Nastase din inchisoare Sambata, la targul de carte Gaudeamus, a avut loc lansarea volumului lui Adrian Nastase, "Exercitii de libertate".
google-analytics.com