Cautare

1215 de rezultate pentru "carte de telecom" (4.05 secunde)
Secretele mintii de milionar Sursa: http://all-about-life.ucoz.ro/ Secretele mintii de milionar este o carte care te ajuta sa-ti schimbi modul de a gandi pentru a deveni bogat.
La cateva decenii dupa traducerea de referinta, Editura Polirom a oferit noua traducere, pentru tinerii de azi, a romanului De veghe in lanul de secara.
Privind soarele in fata - Irvin Yalom O carte profund personala, izvorata din confruntarea autorului cu ideea mortii, Privind soarele in fata ne priveste pe fiecare dintre noi, punandu-ne inaintea acestui subiect tabu, dar de neocolit:
In Romania, meseria de traducator literar, de fapt, nu exista. ... E o carte grea, pe care am avut nevoie sa o scriu, stiind insa ca n-o s-o pot publica imediat. ... Nu mai simtisem de multi ani nevoia sa scriu povestiri. ... Visez la ea de multi ani, ii dau roata.
O noua carte despre OZN (Autor: ... FARCAS) Cartea LA HOTARELE POSIBILULUI de Alecu Marciuc, aparuta nu demult la editura Tracus Arte, prilejuieste celor interesati de ufologie reintalnirea cu pana unuia dintre personalitatile de la noi implicate de cateva decenii in studiul fenomenului OZN.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Fostul premier Adrian Nastase si-a lansat, miercuri, in cadrul Targului de carte Gaudeamus, volumul doi din "Codul Zambaccian", el apreciind, in discursul de prezentare, ca Romania ultimilor ani a fost condusa dupa Codul Zambaccian si mai putin dupa Codul Penal sau Civil.
"Daca, in loc de bonuri de masa, s-ar oferi bonuri de carte, 90% din intelectuali ar alege bonurile de carte”- Monica Fit, cadru didactic al Colegiului National Pedagogic Constanta.
Persoanele care intentioneaza sa instraineze un imobil, fie el casa, apartament sau teren, sunt obligate sa inscrie respectivul imobil in Registrul de Carte Funciara. Cadastrul si intabularea sunt obligatorii, indiferent de natura terenului si de felul constructiei.
Potrivit noilor modificari legislative, asociatii unici se pot angaja cu carte de munca la propria firma. Mediul de afaceri priveste cu optimism masura, considerand ca aceasta va stimula dezvoltarea sectorului privat.
Politele RCA care vor cuprinde si costurile asigurarilor tip Carte Verde vor fi de doua ori mai scumpe de la anul.
Scandalul artificial creat in jurul omului de cultura Cristian Tabara a aparut dupa schimbarea conducerii TVR. ... Cristian Tabara ar fi putut fi preot, fiind licentiat al Facultatii de Teologie Ortodoxa. ... Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986.
Biblia hazlie (in franceza La Bible amusante) este o carte scrisa de Leo Taxil, publicata in Franta, Paris, Librairie anti-clericale, in 1882. Incepand cu anul 1897, lucrarea a fost republicata in 67 de mici fascicule saptamanale, pana in 1898, de catre editura Librairie pour tous.
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" va invita joi, 15 noiembrie, ora 18:30, in cafeneaua Starbucks - America House (Bd. ... 4-8) la o intalnire cu actorul ALEXANDRU ARSINEL ocazionata de lansarea biografiei sale intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe...
Editura ALL si Teatrul de Revista "CONSTANTIN TANASE" au organizat recent, la cafeneaua Starbucks - America House (Bd. ... Aceasta a fost ocazionata de lansarea biografiei sale, intitulata "Alexandru Arsinel, de la Dolhasca pe...
Inventia lui Akenathon Rog fundamentalistii de orice fel, salariatii inchizitiei si alti fanatici de orice specie sa ocoleasca acest text.
Sambata, 16 martie 2013, ora 15.30, la Teatrul Tineretului Bucuresti, la Palatul Copiilor, in premiera, actrita Manuela Golescu lanseaza noul sau CD "ce-i dragostea" la Salonul International de Carte si Presa 2013, unde se va intalni cu prieteni, fani si presa, cu toti aceia care i-au fost mereu alaturi.
Astazi, pe data de 23 aprilie, in peste 100 de tari, din toata lumea, se serbeaza Ziua Mondiala a Cartii. S-a ales aceasta zi de 23 aprilie deoarece reprezinta si o data simbolica pentru literatura universala:
Sfanta Biblie se numara printre cele mai vechi si mai raspandite carti de pe glob. A fost tradusa, in intregime sau partial, in peste 2.300 de limbi. ... Milioane de oameni citesc din Biblie in fiecare zi. Unii au citit-o din scoarta-n scoarta de mai multe ori.
Zilele acestea, ii puteti gasi la parter, in incinta Salii Dalles, pe cei de la Basilur Tea, in cadrul Targului de Carte. Bogdan Dragnea, director de vanzari la Basilur Tea, ne-a raspuns la cateva intrebari. - Recent, ati participat la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles.
google-analytics.com