Cautare

1215 de rezultate pentru "carte de telecom" (3.63 secunde)
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. 30 mai -3 iunie sunt cele 5 zile in care Salonul de Carte Bookfest 2018 devine punctul central al lumii editoriale din Romania.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Romania, invitata de onoare la Targul de carte de la Beijing In perioada 24-28 august 2016 va avea loc cea de-a 23-a editie a Targului International de Carte de la Beijing, eveniment la care Romania, alaturi de celelalte tari central si est-europene, este invitata de onoare.
Ei au dezvoltat in Banie o companie care se ocupa cu vanzarea de carti on-line. Acum, distributia de carte a depasit barierele nationale, pentru ca firma Anticariat Online SRL a livrat carti romanesti in Brazilia, Peru, Coreea de Sud si chiar in China.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. Potrivit comunicatului dat publicitatii de firma americana, tranzactia va fi incheiata in ultimul trimestru al acestui an. ... In prezent, acţiunile Astral Telecom se află
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Adevarul de Weekend: ... Medicul de la Colentina, care a lansat intr-o duminica volumul Cartea dragostei, spune ca a impacat neurologia cu literatura, fiindca medicina l-a invatat sa fie riguros. ... Popescu (43 de ani) are doua joburi cu norma intreaga si exceleaza in ambele:
A murit in 18 mai 1991, cand mai avea doua luni pana sa implineasca 41 de ani. A lasat in urma sa 6 carti de proza publicate si multe proiecte pe care timpul scurt al vietii nu i-a ingaduit sa le finalizeze.
Dupa aceasta deviza par sa actioneze societatile comerciale care participa la licitatiile organizate de catre institutiile constantene.
GTS Telecom, liderul de calitate în furnizarea serviciilor de comunicaţii din Romania, anunţă ... nivelul de continuitate şi stabilitate mediu al serviciilor de telecomunicaţii furnizate clienţilor săi a fost în primul semestru al anului curent de 99,91%.
Prima solutie completa de transmisie a datelor video prin LTE Noua solutie completa pentru transmisie via LTE va revolutiona transferul de date mobile si va satisface cererea in crestere pentru servicii TV oriunde.
Miercuri, 14 noiembrie 2018, a avut loc deschiderea oficiala a Targului International GAUDEAMUS - Carte de invatatura. Editia cu numarul 25 a Targului International Gaudeamus, organizat de Radio Romania, are loc in perioada 14 - 18 noiembrie 2018, in Pavilionul Central Romexpo, si sta sub semnul mai multor aniversari:
LIBRARIA SEMN DE CARTE: ... Licentiat in matematica si fizica, doctor in matematica si calculatoare, presedinte al Asociatiei pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate (ASFAN) din Romania, cu peste 25 de carti publicate (informatica, filosofia cunoasterii, despre extraterestri, OZN-uri etc.), autor al peste 1200 de articole, Dan D.
El a apreciat modul cum a gestionat Rapidul meciul si nu considera ca Rapid si-a batut joc de adversar dupa ce a marcat 8 goluri. Panduru a incercat sa gaseasca si parti bune in tabara celor de la Medias, dar nu observat prea multe lucruri pozitive.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a lansat, marti, in foaierul Teatrului National "Marin Sorescu" din Craiova, volumul "Incredere", o carte despre care spune ca a scris-o nu ca om politic, ci "ca tata, sot, roman", povestind in paginile cartii experienta candidaturii pentru Primaria Capitalei.
• Kilipirim, editia de primavara din acest an:
google-analytics.com