Cautare

2213 de rezultate pentru "carnagiui in sediul" (6.53 secunde)
Conducerea Uniunii Civice Maghiare Covasna a arborat ieri-dimineata, la Sfantu Gheorghe, pe sediul cladirii filialei, un steag al CNS cu panglica neagra, protestand astfel fata de esecul referendumului privind acordarea dublei cetatenii pentru maghiarii din afara Ungariei.
La ora 13.00, la sediul PNL din Slatina a avut loc o conferinta de presa in care liderii celor doua partide aliate care au castigat alegerile prezidentiale au spus ca au pregatit un cadou pentru cei care au condus judetul pana in prezent.
Deputatul PSD Adrian Nastase s-a prezentat ieri la sediul CNSAS. El a solicitat sa vada cele doua dosare de urmarire care ar fi in lotul celor 29 de siguranta nationala.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, s-a declarat ieri dezamagit de votul pe care l-a primit la alegerile prezidentiale in Onesti, afirmand ca nu mai este atat de sigur ca va vota impotriva actului normativ prin care actualul Guvern a suspendat Ordonanta Rafo, promovata de fostul Cabinet.
Prefectul Danut Culetu a initiat o serie de audiente in judetul Constanta, vizate fiind localitatile-centru Baneasa, Cernavoda, Harsova, Mangalia, Medgidia si Negru- Voda. Astfel, joi, 3 iulie 2008, incepand cu ora 13,00, Prefectul va sustine audiente la sediul Primariei Medgidia.
Virgil Magureanu, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, a fost convocat, ieri, la sediul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989.
Actorul Florin Calinescu a avut luni, la sediul PNL, o discutie de o jumatate de ora cu liderii liberali. ... E un pas important", a spus Florin Calinescu dupa ce a iesit din sediul PNL.
Cum actualul ministru este hotarat sa revigoreze aerul din inspectoratele "obosite”, in cadrul intalnirii care a avut loc in cursul zilei de joi, 10 februarie a.c., o serie de capete din cadrul inspectoratelor de politie din tara au fost trimise sa se odihneasca, printre acestea numarandu-se si seful IPJ Constanta.
Elena Basescu va folosi in campania pentru europarlamentare sediul Elenei Udrea. ... Udrea a folosit sediul respectiv la alegerile parlamentare din 2008. ... Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu a demisionat miercuri din PD-L urmand sa candideze ca independent la europarlamentare si sa revina in partid dupa alegeri.
Liberalii au cazut de acord sa supuna votului biroului permanent central persoanele in cauza, cea care va intruni voturile conducerii de la Bucuresti urmind sa fie numita prefect. ... Ajunsi in sala de marmura, ei au avut insa parte de prelegeri despre agricultura, politici agricole si cupoane.
Vizita ambasadorului Turciei in Galati nu a lasat in urma decat o crestere de imagine pentru Razvan Avram si CCDJ.
Ambasada SUA la Bucuresti isi va muta activitatea in noul sediu din bulevardul Dr. ... 4-6, Sector 1, Bucuresti, in data de 14 septembrie. Sediul, aflat pe un amplasament cu o suprafata de 4,5 hectare, este situat la nord de Baneasa mall, in apropiere de padurea Tunari.
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Victor Ponta va fi prezent miercuri, 1 iunie, la ora 13:30 la sediul judetean PSD pentru a sustinte candidaturile la Consiliul Judetean, primarii de localitati si consiliile locale ale acestora.
Constantin Dilgoci i-a promis asociatului sau ca-i da bani pentru deschiderea unei televiziuni • In cele din urma a lasat firma cu datorii de miliarde de lei • Printre pagubitii lui Dilgoci figureaza si SC Oltchim SA Rimnicu Vilcea, care are de recuperat peste sapte miliarde de lei Despre neregulile financiar-contabile descoperite de autoritatile statului si de partenerii cu care a facut afaceri Constantin Dilgoci s-ar putea scrie un roman.
Incepand cu 1 ianuarie, sunt deductibile cheltuielile de transport si cazare, precum si cele cu indemnizatia de deplasari in Romania si strainatate in limita a 2,5 ori nivelul legal stabilit pentru institutii publice, fara conditia realizarii profitului in exercitiul curent si/sau in anii precedenti;
Ii uram "La multi ani!", sa faca numai afaceri profitabile si sa transfere, ca si pana acum, o parte a castigului in cele care tin de spirit. Dan Costache Patriciu (mai cunoscut sub numele de Dinu Patriciu) activeaza in domeniul petrolier.
Intalnirea a avut loc la sediul ministerului Agriculturii. Potrivit agendei intalnirii, discutiile au vizat probleme ridicate de bancheri in privinta finantarilor din agricultura si posibile solutii pentru accelerarea acestora.
Dupa cum afirma, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, deputatul PNL de Salaj, Catalin Micula, principala activitate a parlamentarilor se concentreaza, in aceste zile, pe marginea proiectului privind bugetul de stat pe anul 2006.
Dupa problemele Organizatiei Tinerilor Democrati Constanta, scandalul declansat in sanul filialei Mangalia a Partidului Democrat incepe sa isi contureze un final.
google-analytics.com