Cautare

772 de rezultate pentru "cara marin" (4.77 secunde)
Noi suntem cei care nu protejam natura, noi suntem cei care nu stim sa ne gestionam asa cum trebuie resursele naturale de care dispunem, noi suntem cei care exploatam fiecare coltisor al tarii pentru a-l cara la straini si, din pacate, tot noi suntem cei care ne batem joc de tara in care traim doar pentru a le arata altora cat de rapid se poate imbogati o natiune, sau, mai bine zis, cat de repede se pot imbogati ilicit cativa oameni ai unei tari calcand totul in picioare.
Le este greu sa se adune atunci cand vad masinile de lux, care trag la scara Parlamentului pentru a-i cara pe cei ce injura birjareste soferii care indraznesc sa le taie fata.
Un filmulet in care trei oameni cara zapada cu o patura au devenit virale pe internet. Imaginile au fost surprinse in localitatea gorjeana Stejari si au starnit zeci de reactii printre internauti
Nicolae Titulescu cu Calea Grivitei, o femeie imbracata in negru ce cara intr-o mana o coroana mortuara si care se oprea la societatile comerciale din zona solicitand ajutor banesc pentru o inmormantare.
Candidatii olteni Marin Diaconescu, Renica Diaconescu si Catalin Matei au primit, in comuna Voineasa, multumiri pentru inaugurarea drumului comunal care face legatura intre Voineasa si Bals, realizat, si acesta, cu fonduri SAPARD, in valoare de 33 de miliarde de lei.
fostul loctiitor Ion Bucur si Marin Buzescu, seful de post al Politiei Basarabi.
Printre departamentele Secretariatului General se numara si asa-numita Directie generala de control, juridic si securitate interna, creata inca din mandatul fostului Secretar General al Senatului, Ion Moraru, devenit intre timp Secretar General al Guvernului, si care il pusese in fruntea serviciului pe Marin Popescu.
Asta cu toate ca la acea vreme s-a crezut ca cei doi alesi judeteni, Marin Costel si Lupu Nistor, ar fi inclinat sa mearga spre PSD. ... Marin Costel este membru al Comisiei nr.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi, Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... Ultima Ora apare la Bucuresti la 18 septembrie 1996, sub conducerea directorului Ion Marin.
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... - Ultima Ora apare la Bucuresti la 18 septembrie 1996, subconducerea directorului Ion Marin.
Este cunoscut faptul ca Marin Costel a fost numit neocomunist de catre Marcela Sighinas, acestuia oferindu-i-se, in compensatie, functia de coordonare a campaniei la alegerile din comuna Cuza-Voda.
Astfel Eugen Durbaca, liderul conservatorilor, Eugen Chebac, liderul social democratilor, Marin Costel, liderul independentilor, si Marcela Sighinas, liderul liberalilor, au hotarit ca David Craiu sa activeze in Comisia 3, de dezvoltare urbanistica, refacerea, conservarea si protectia mediului si a monumentelor istorice de arhitectura.
Plenul Camerei Deputatilor si-a revotat componenta Biroului Permanent (BP) si structurile de conducere la nivel de grupuri parlamentare si, fata de anul trecut, singura schimbare in componenta BP este inlocuirea de catre PSD a chestorului Eugen Nicolicea cu Marin Diaconescu.
‘Mihai Viteazul‘ (1970), ‘Cu mainile curate‘ (1972), ‘Chemarea aurului‘ (1973), ‘Nemuritorii‘ (1974), ‘Un comisar acuza‘ (1974), ‘Accident‘ (1976), ‘Osanda‘ (1976), ‘Nea Marin Miliardar‘ (1978), ‘Revansa‘ (1978), ‘Ultima noapte de dragoste‘ (1979), ‘Capcana mercenarilor‘ (1981), ‘Wilhelm Cuceritorul‘ (serial TV, 1981), ‘Ringul‘ (1983), ‘Ciuleandra‘ (1984), ‘Francois Villon - poetul vagabond‘ (1987), ‘Mircea‘ (1988), ‘Coroana de foc‘ (1990), ‘Oglinda - Inceputul adevarului‘ (1993), ‘Punctul zero‘ (1995), ‘Triunghiul mortii‘ (1999), ‘Orient Expres‘ (2004), ‘15‘ (2005), ‘Supravietuitorul‘ (2008), ‘Carol I‘ (2009), ‘Poker‘ (2010, cea de-a doua comedie din cariera sa regizorala, dupa ‘Nea Marin Miliardar‘).
Andreea Marin este recunoscuta pentru imaginea impecabila construita in timp. Dar iata ca la Zu Music Awards, Andreea nu si-a putut ascunde defectele.
Marin Ghita din comuna Buzescu participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu bijuterii vechi, din argint:
Marin Costache, comisarul-sef al Garzii de Mediu Dolj, Gabriel Nica, sef depou tamvai la RAT Craiova, si Silviu Cotiga, directorul ITM Dolj, toti trei sustinuti de cate o factiune a liberalilor olteni.
Ce spun specialistii (3) Despre Kiseleff, Arhitectul Dan Marin, membru in Comisia Tehnica de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, spune ca nu e un parc propriu-zis:
Primarul comunei Breasta, Marin Marcu, a declarat ca ieri a avut loc receptia tehnica a lucrarii, iar locuitorii localitatii pot deja sa se aprovizioneze de la reteaua executata prin fonduri guvernamentale.
Ecaterina Marin, sefa Serviciului Organizare Resurse Umane din cadrul CJ Dolj, a declarat ca, din perspectiva in care este realizata prezentarea, oricine citeste concluziile trase de angajatii biroului are senzatia ca neregulile au fost constatate in cadrul serviciului pe care il conduce.
google-analytics.com