Cautare

772 de rezultate pentru "cara marin" (3.28 secunde)
Andreea Marin are un contract ferm cu TVR si, din februarie, isi va relua emisiunile de duminica seara. Andreea Marin, proaspat casatorita cu fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, continua sa fie una dintre cele mai dorite vedete de televiziune din Romania.
Presedintele echipei Pandurii, Marin Condescu, vrea ca Petre Grigoras si compania sa se lupte pentru primele sase locuri in sezonul viitor Oficialii formatiei Pandurii Targu Jiu s-au saturat de mediocritate si si-au propus sa ridice stacheta pentru sezonul viitor din Liga I.
In urmatoarele minute, Romania a atacat in valuri si a mai marcat de doua ori, in minutele 10 si 12, prin Adi Popa si Razvan Marin, jucator aflat la debut. ... Razvan Marin marcheaza la debut, cu un sut de la 20 de metri, si este 3-0 pentru tricolori.
Andreea Marin a facut o marturisire de-a dreptul socanta, aratand ca este mereu nefericita, desi toata lumae o considera o femeie implinita atat pe plan profesional, cat si sentimental.
Andreea Marin Banica, Dragos Bucur, Dana Rogoz si micuta Patricia Poslusnic vor veni in intampinarea fanilor, alaturi de regizorul Jesus Del Cerro, in cinematografele Cinema City din Iasi si Bacau pe 24 noiembrie, urmand ca pe 25 noiembrie sa ajunga la Braila.
Ce poate iesi bun din divortul Banica-Marin Dupa moartea cineastului Sergiu Nicolaescu, inca un scandal monden ajunge in mass media: divortul dintre Stefan Banica Junior si Andreea Marin. ... Stefan Banica si Andreea Marin au decis sa anunte divortul pe pagina de facebook.
Concertul bazat pe operele poetului si dramaturgului Marin Sorescu vor fi transpuse in interpretarea inedita a maestrului Tudor Gheorghe in acompaniamentul tarafului autentic alcatuit din:
Marin Buzescu zis Miliardarul, din Alexandria, a participat recent la targul colectionarilor ai anticarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
De cand s-a casatorit cu Tuncay Ozturk, Andreea Marin si-a strigat mai mereu, in gura mare, fericirea. ... Andreea Marin si Tuncay Ozturk par sa formeze unul dintre cele mai sudate cupluri din show-biz-ul autohton.
Ultimul articol primit de la Ion Marin Bunul meu prieten si colaborator publica, in 3 martie, 2016, ultimul sau material in AMPress. ... Pe cat de nemilos era Ion Marin in anchetele cu politicieni, pe atat de catifelat devenea scriind despre satul romanesc. ... Lucian Avramescu ION MARIN:
Luni, 16 octombrie, ora 19, la Libraria Humanitas Kretzulescu, va avea loc la lansarea volumului de poezii si proze Canturi orfice, de Dino Campana, aparut recent in colectia Biblioteca italiana, in traducerea Aurorei Firta-Marin, cu o prefata de Fiorenta Ceragioli.
Am descoperit-o destul de tarziu pe aceasta poeta aproape de tot uitata, din antologia masiva a lui Marin Mincu (Poezia romana actuala, vol.
Amicul, numit in dosar "Marin" se visa sef al Politiei Romane. ... Marin: ... Marin: ... Marin: Nu,loctiitor! Atat! Altceva nimic! Pitcovici:
Andreea Marin a avut ambitia sa slabeasca, dupa ce in paginile tabloidelor sau in publicatiile online era ironizata pentru kilogramele sale in plus pe care le pusese pe ea.
Andreea Marin a vorbit despre beneficiile acestui produs, ea apeland in vara la un tratament de detoxifiere al unei clinici renumite din Turcia. ... Aceste ingrediente sunt si preferatele Andreei Marin, care a transformat plantele verzi si sucurile din aceste plante intr-un adevarat aliat in dieta femeii moderne.
Lumea artistica si spectatorii care i-au ramas fideli l-au sarbatorit duminica pe marele actor Marin Moraru, care a ajuns la borna 79 a vietii sale.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. ... Casatorit cu actrita Dana Tapalaga, Patric Petre Marin lasa in urma trei baieti, precizeaza televiziunea nationala.
Perchezitii la locuinta principalului suspect in cazul uciderii preotului din Focsani Anchetatorii perchezitioneaza locuinta din Focsani a lui Florentin Puscoiu, retinut duminica, in jurul orei 4.00, de procurorii Parchetului Tribunalului Vrancea, pentru uciderea preotului Tudor Marin.
UPDATE 13:28 Seful Serviciului Omoruri din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) si un ofiter specialist, din dispozitia sefului Politiei Romane, Petre Toba, s-au deplasat, in regim de urgenta in Focsani, pentru a ajuta la ancheta privind uciderea preotului Tudorel Marin, injunghiat mortal in biserica, informeaza Mediafax.
Don Pedro publica pe facebook un text extraordinar, de fapt o proza in stilul marelui scriitor teleormanean Marin Preda.
google-analytics.com