Cautare

164 de rezultate pentru "capatina mia" (5.74 secunde)
Autoritatile vor majora acciza pentru tutun la 50 de euro la mia de tigarete, fata de 41,5 euro cat este in prezent.
Presedintele Gazprom, Aleksei Miller, a anuntat insa ca pretul gazului rus pentru Ucraina ar putea depasi 400 dolari pe mia de metri cubi, fata de 179 in prezent, cu riscul relansarii tensiunilor bilaterale.
ANRE a recunoscut o medie de 370 de dolari pentru gazele importate de noi în primele trei luni, însa Distrigaz Sud a platit în medie 376,12 dolari în luna ianuarie pe mia de metri cubi de gaze importate, 372,66, în februarie si 371,19 în martie.
De la 1 ianuarie 2009, se adauga si acciza la tigari, care ar putea creste cu 30%, de la 50 de euro la mia de tigarete, cât este pentru anul în curs.
La momentul respectiv, potrivit calendarului de aliniere, cresterea anuala a accizei ar fi de 30% (în 2010, valoarea accizei va trebui sa fie de 74 de euro la mia de tigarete).
Pe trimestrul IV din acest an, gazul de import este vândut catre Distrigaz la 548 de dolari/mia de metri cubi, pe când Autoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) recunoaste 495 de dolari la 1.000 de metri cubi.
Pe trimestrul IV din acest an, gazul de import este vândut catre Distrigaz la 548 de dolari/mia de metri cubi, pe când Autoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) recunoaste 495 de dolari la 1.000 de metri cubi.
Zecii de mii de masini in tranzit În stabilirea tarifelor politelor RCA, asiguratorii iau in considerare criterii precum numarul de incidente cu daune la mia de autovehicule, numarul de locuitori din judet, dar si date statistice care ii privesc numai pe ei, precum profitul pe anul trecut.
Terenurile le-au atribuit cu viteza halucinanta Primariilor Ghercesti si Simnicu de Sus pentru a-i pune in posesie pe cei care au solicitat pamant. Considerand cercetarea un moft, fostul prefect a facut ce au vrut muschii lui cu mia de hectare.
Unde merge mia, merge si suta. Asa au gandit proprietarii hotelurilor de lux din lume. Hotelurile exclusiviste si-au permis sa mareasca considerabil preturile la apartamente pentru ca nu duc lipsa de clienti.
"Cele mai mari scumpiri se vor inregistra la tigari, de circa 34%, din cauza cresterii accizelor de la 64 la 74 de euro pe mia de tigarete si a diferentei de circa 14% intre cursul la care s-a calculat acciza anul acesta si cursul luat in calcul pentru anul viitor", a precizat managerul departamentului taxe si impozite indirecte din cadrul PricewaterhouseCoopers, la un seminar pe teme economice.
neajustat, econo¬mia a crescut cu 1,4%). Evolutia eco¬nomiilor din Ungaria si Bulgaria a fost de asemenea stearsa.
De retinut este ca la inceputul anului, Romania se afla pe locul 17 in UE privind pretul fara taxe al benzinei, cu 529 Euro/mia de litri.
Mia de euro de la Nottingham a luat- o Rudel Obreja, "si am dat-o la Interbox", spune el, iar cei 60.000 i-a incasat Viorel Sima.
E6300 si E6320 vor fi gasite la 163$ (de la 183$), iar cele din perechea E6400 si E6420 au un pret de 183$ (preturi per mia de bucati).
Joi, 9 mai 2013, ora 13:00 si Sambata, 11 mai 2013, ora 03:00 (amJ) Sambata, 11 mai 2013, ora 18 - la NATIONAL 24 PLUS in emisiunea Talk Soc moderata de Doru Braia, nepotul celebrelor interprete de romante Ioana Radu si Mia Braia Redifuzari:
"Asa e viata mea Nu stiu ce va urma Dau tot, nimic nu cer Ridica mainile, s-atinga stelele SUS PANA LA CER!" Luna trecuta DEEPCENTRAL a lansat in Grecia piesa "Raindrops" impreuna cu Eleftheria Eleftheriou, single ce beneficiaza si de un videoclip ce s-a filmat timp de 2 zile in Kefalonia, Grecia, chiar pe plajele unde a fost filmat musical-ul Mamma Mia.
Waterloo, SOS, Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You, in show fiind presarate si alte surprize din uriasul catalog de piese Abba.
In micile orase ale tarii, in casele de cultura si caminele culturale, la publicul care a fost vaduvit in ultimii ani de prezenta marilor artisti.In afara concertelor de la Targu jiu, Hunedoara si Cluj, marele artist va concerta in luna mia dupa cum urmeaza:
Dedic acest cantec, Mia Nana, copiilor care nu sunt fericiti", a spus Toto, vizibil emotionat, si acompaniat de un cor de copii din Romania.
google-analytics.com