Cautare

564 de rezultate pentru "cadere cezar" (3.54 secunde)
- regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Vicepresedintele democrat Cezar Preda a declarat ca raportul de forte intre cele doua partide in cadrul Coalitiei s-a schimbat si ar trebui rediscutat.
Ei si-au facut publica nemultumirea prin vocea unui lider radical al PD, vicepresedintele democrat Cezar Preda, sustinand ca Flutur este un demagog. Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat sambata la Buzau ca ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, este "un demagog" si, totodata, "o mare dezamagire".
Ilie Sarbu si Cezar Preda, doi dintre veteranii politicii romanesti, s-au intrecut in glume pe tema fuziunii dintre PNL si PDL si a posibilei candidaturi a lui Klaus Iohannis la presedintie. ... • Cezar Preda (PDL): ... • Cezar Preda: ... • Cezar Preda: ... • Cezar Preda:
Galeria Galateca a gazduit ieri primul vernisaj al artistului Cezar Mic, elev in clasa a XI-a al Liceului de Arte Plastice Nicolae Tonitza. ... Tablourile vor ajunge la ei si sper sa le primeasca cu drag, a marturisit Cezar Mic.
Chiar pe 13 decembrie, Cezar, fiul lui Pavel, va implineste trei ani. ... Cezar, fiul meu de trei ani, e foarte atasat de mine, dar si de sotia mea, Rodica. ... Cleopatra, fiica mea, este eleva la Scoala Olgai Gudynn, iar Cezar, fiul meu, e la gradinita Olgai Gudynn.
Gandul informeaza ca vicele PDL, Cezar Preda, are din nou nemultumiri fata de propriul guvern.
Deputatul Cezar Preda avertizeaza ca trecerea legii de reducere a TVA la alimente poate face sa cada Guvernul. Deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al Partidului Democrat Liberal, este de parere ca legea de reducere a TVA la alimente este cea mai slaba disfunctionalitate a PDL de la declansarea alegerilor interne.
Cezar va reprezenta Romania la EUROVISION 2013 In finala selectiei nationale EUROVISION 2013, desfasurata sambata seara si difuzata de TV, Cezar a obtinut maximul de puncte de la televot si locul al treilea in optiunile juriului.
Unul dintre vicepresedintii alesi sambata in cadrul Consiliului National de Coordonare al democratilor, Cezar Preda, acuza conducerea PD de dezechilibru. ... Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri, intr-un comunicat de presa, ca PD are o conducere dezechilibrata, sase dintre cei 10 vicepresedinti fiind din Ardeal, iar trei din Bucuresti.
Reamintim, in acest context, faptul ca informatii referitoare la seful Transporturilor din Romania au circulat si in urma cu cateva luni, cand numele vehiculate pentru inlocuirea lui Gheorghe Dobre erau cele ale democratilor Laurentiu Mironescu (deputat), Radu Berceanu (senator), Cezar Preda (deputat) si Razvan Murgeanu, viceprimar al capitalei.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a respins ieri informatiile privind colaborarea sa cu Securitatea, precizand ca nu a facut politie politica, nu a avut angajament, nu a semnat note informative si nu a avut nume conspirativ, solicitand CNSAS sa ii faca public dosarul, daca exista.
Vicepresedintele PD Cezar Preda a declarat ieri ca nu a fost, nu este si nu va fi adeptul unei guvernari tehnocrate. ... Nu cred in guvernarea tehnocrata", a adaugat Cezar Preda.
Deputatul PD Cezar Preda a declarat ieri ca, in timpul sedintei comune a Parlamentului, i s-a spus ca premierul Tariceanu l-a catalogat drept "tampit", democratul replicand ca, daca a fost asa, atunci Tariceanu si echipa sa sunt astfel.
"Pe Boc nu il mai asculta nimeni in guvern" Vicepresedintele PDL Cezar Preda sustine ca premierul Boc "cu greu isi poate stapani Cabinetul" si a ajuns ca niciun ministru sa nu-l mai asculte, in plus considera ca seful Executivului trebuia sa-l dea afara imediat pe ministrul Finantelor, "dar ii e frica", si crede ca remanierea din toamna nu va mai avea loc.
Cezar Preda:
Cezar Magureanu, senator neafiliat:
Bogdan Diaconu este de parere ca Sebastian Lazaroiu si Cezar Preda confirma degringolada din PD-L si prabusirea partidului. ... Acest partid isi traieste ultimele zile de glorie, lucru confirmat si de Cezar Preda care a aratat cat de mult plateste formatiunea democrat-liberala pentru toti incompetentii din Guvern.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Cezar Preda:
google-analytics.com