Cautare

564 de rezultate pentru "cadere cezar" (3.78 secunde)
Filiala PNL Satu Mare a respins ieri acuzatiile vicepresedintelui PD Cezar Preda la adresa lui Gheorghe Flutur. ... "Am luat cunostinta cu indignare de noile declaratii ale dlui Cezar Preda, vicepresedinte PD, despre activitatea lui Gheorghe Flutur, ministrul liberal al Agriculturii.
Deputatul PD Cezar Preda: "Gestul PSD este jenant" Ipocrizia a fost sesizata de vicepresedintele PD, Cezar Preda, care a catalogat gestul PSD ca drept jenant, fiind de parere ca restul partidelor ar trebui sa ceara informatii de la social-democrati in cazul lui Omar Hayssam, si nu invers.
Potrivit deputatului Cezar Preda, PD va trebui sa participe la alegerile pentru PE. ... "Un punct de vedere similar este impartasit de Sorin Frunzaverde, dar si de toti presedintii Consiliilor judetene cu care am avut ocazia sa vorbesc la Colegiul Director care a avut loc la Cluj", sustine Cezar Preda.
Partidul Democrat va trebui sa participe la alegerile pentru Parlamentul European, a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa vicepresedintele PD, deputatul Cezar Preda.
Cezar Preda: ... Nici vicepresedintele PD Cezar Preda nu i-a iertat pe liberali, sustinand ca jocul acestora este un santaj pe fata la adresa PD doar pentru cateva locuri in plus pe listele comune ale Aliantei de la alegerile europarlamentare.
O declaratie pe aceasta tema a venit insa prompt din partea democratului Cezar Preda, care a spus ca daca PD a decis ca va merge singur, va merge singur.
Vicepresedintele Partidului Democrat (PD), deputatul Cezar Preda, a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca "PD simte o izolare vizavi de clasa politica", dar ca situatia poate fi mult mai periculoasa atunci cand "un partid se izoleaza de electorat".
Pe lista lui Gusa sunt inclusi Vasile Blaga, Emil Boc, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Cezar Preda, Elena Udrea, Theodor Stolojan, Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Monica Macovei. ... Pe Cezar Preda, Gusa l-a catalogat drept omul de incredere a lui Traian Basescu, incredere castigata prin "afacerile sale cu gunoi".
Liberalii au dovedit ca sunt tradatori si ipocriti, a replicat, joi, deputatul Cezar Preda, vicepresedinte al PD, dupa ce vicepresedintele PNL Ludovic Orban a sustinut ca presedintele suspendat Traian Basescu este obsedat de putere si s-a schimbat "din rau in mai rau".
De la nivel national, au fost prezenti vicepresedintele PLD, Cristian Boureanu, Mircea Cinteza, membru al Biroului Executiv National al PLD, Valeriu Stoica, presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali ai PLD, Florin Popescu, vicepresedinte PLD, si Cezar Preda, vicepresedinte al PD.
Din partea PD, la protocol vor lucra Vasile Blaga, Cezar Preda si Radu Berceanu, iar din partea PLD Gheorghe Flutur, Valeriu Stoica si Florin Popescu.
Vicepresedintele democrat Cezar Preda a declarat vineri ca Partidul Democrat Liberal va fi unul prezidential, spunand ca este vorba despre "o obligatie morala intrucat presedintele are un program si a castigat impreuna cu PD alegerile in 2004".
Deputatul PD-L Cezar Preda este de parere ca, prin numirea Noricai Nicolai la Justitie, liberalii doresc limitarea puterii procurorilor DNA, care ancheteaza o serie de actuali sau fosti ministri ai cabinetului Tariceanu.
Vicepresedintele PD-L Cezar sustine ca "actuala clasa politica nu doreste votul uninominal".
Sergiu Andon, Adrian Nastase, Serban Nicolae, Adrian Paunescu, Madalin Voicu, Victor Ponta, Cezar Preda, Titus Corlatean, Norica Nicolai, Cosmin Gusa, Ioan Ghise, Aurelian Pavelescu, Lavinia Sandru, Crin Antonescu, Gheorghe Funar, Sorin Oprescu, Sorin Paveliu, Marian Vanghelie, Mircea Geoana, Radu Berceanu si Ecaterina Andronescu.
Acesta a acuzat si lasitatea celorlalti membri ai BPN, laudandu-i in schimb pe Ioan Oltean si Cezar Preda, cei care au votat impotriva excluderii sale. ... Doar Ioan Oltean si Cezar Preda au dovedit ca au coloana vertebrala, ca au ceva in pantaloni", a mai spus deputatul Stelian Dutu.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda a declarat, sambata, la Galati, ca democrat-liberalii si-au propus sa castige peste 40% la alegerile parlamentare si sa formeze singuri noul Guvern.
Vicepresedintele PD-L Cristian Boureanu a declarat joi, despre opinia lui Cezar Preda, potrivit careia PD-L ar trebui sa isi ceara scuze lui Traian Basescu, in contextul intelegerii cu PRM, ca, daca prietenii considera ca trebuie sa isi ceara scuze, acest lucru se face "in privat si nu in public".
Vicepresedintele PDL Cezar Preda este convins ca partidul din care face parte va castiga alegerile europarlamentare, insa la o distanta foarte mica de PSD, din cauza ca electoratul democrat-liberal va canaliza o parte din voturi catre candidatul independent Elena Basescu.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a comentat cu umor afirmatiile vicepresedintelui PD-L, Cezar Preda, si a declarat ca PSD nu va iesi de la guvernare:
google-analytics.com