Cautare

564 de rezultate pentru "cadere cezar" (3.66 secunde)
Vicepresedintele Cezar Preda - cu o motiune social-democrata - va incerca sa-i infrunte singur la Conventia Nationala pe Emil Boc si pe Adriean Videanu. ... Vicepresedintele democrat Cezar Preda, sustinut de Radu Berceanu, a depus ieri motiunea social-democrata “Romania puternica - Romania social-democrata.
Vicepresedintele PD, Cezar Preda, a declarat ieri, in cadrul unei emisiuni, ca PNL a santajat PD in ceea ce priveste participarea pe liste comune la alegerile europarlamentare cu suspendarea presedintelui. ... A santajat cu participarea pe liste comune cu procesul de suspendare al presedintelui", a afirmat Cezar Preda.
Dorinta liberalilor de a scoate PD de la guvernare este o nesimtire pe care democratii nu o vor ierta niciodata, a declarat ieri vicepresedintele PD, Cezar Preda.
Vicepresedintele PD-L Cezar Preda i-a replicat, joi, liberalului Bogdan Olteanu, care l-a acuzat de afaceri cu primarul PSD Constantin Boscodeala, caracterizandu-l drept "un mare gunoi politic".
Vicepresedintele PDL, deputatul de Buzau Cezar Preda, a declarat, joi, ca intelegerea incheiata de conducerea partidului cu PRM prin care PDL a cedat functia de vicepresedinte al Senatului lui Corneliu Vadim Tudor a creat un deficit de imagine formatiunii conduse de Emil Boc.
Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (PICCJ) va analiza plangerea in care deputatul Adrian Nastase, presedintele Consiliului National al PSD, il acuza de calomnie pe vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, ca urmare a unei decizii de luni seara a instantei supreme.
Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, se joaca cu focul. ... Vicepresedintele PD-L, Cezar Preda, afirma, duminica, la Buzau, ca PSD ar trebui dat afara de la guvernare si nu mai trebuie asteptata o eventuala decizie a acestuia de a pleca din coalitie.
Ion Apostu si Cezar Puiu au solicitat sa-si reia activitatea in cadrul Primariei Botosani. ... Nici Cezar Puiu nu s-a aratat dispus sa dea declaratii.
Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Adevarul publica un interviu cu Cezar Preda, vicepresedinte PDL, intitulat: "Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
Cezar Preda si-a anuntat candidatura la CJ Buzau. ... Nu vreau sa mai am nimic in comun cu ei" Liderul PDL Buzau, Cezar Preda, si-a anuntat joi candidatura la Consiliul Judetean Buzau, precizand ca mai are nevoie de acordul forurilor superioare ale partidului.
Intr-un cadru festiv, alaturi de personalitati din showbiz, reprezentanti din mass-media, clienti si parteneri, restaurantul Cezanne - glamour de la cuisine by Cezar Munteanu a lansat pe 19 octombrie un nou concept - soul dining - transpus prin creativitate, gusturi inconfundabile si emotie.
Cezar Ouatu, care a reprezentat Romania in finala concursului, cu piesa "It‘s My Life", s-a clasat pe locul al 13-lea.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour. De altfel, regizorul a vorbit despre cum a gasit inspiratie in literatura si despre cum a colaborat cu Cezar Paul-Badescu la adaptarea scenariului.
La cafeneaua Van Gogh din Centrul Vechi al Capitalei a avut loc recent conferinta de presa cu tema cancerul ovarian, la care au participat Cezar Irimia si dr. ... Cezar Irimia:
Sever Cezar Asta este problema ca nu mergeti la vot. ... Ca tot asa va fi, indiferent de situatie emoticon wink Sever Cezar Iti spun eu:
Aceasta cadere abrupta a PDL-ului se datoreaza in special ultimelor masuri anuntate de presedintele Basescu privind reducerea salariilor si a pensiilor, potrivit aceluiasi sondaj. ... Cea mai abructa cadere s-a produs insa in ultimele doua luni.
sa nu fie o cadere, sa fie o strategie", a spus Sarbu. ... Unul pot sa-l spun, fiindca s-a referit la premier ca a avut o cadere nervoasa, sau ce-a spus? ... sa nu fie o cadere, sa fie o strategie.
Nu numai moneda unica europeana este in cadere libera.
Economia mondiala nu mai este in "cadere libera", insa nu a depasit "zona de incertitudine", a declarat presedintele Bancii Centrale Europene (BCE), Jean-Claude Trichet, la postul de radio RTL. "Ne aflam, inca, intr-o perioada de contractie a activitatii economice, dar am iesit din perioada de cadere libera.
google-analytics.com