Cautare

2590 de rezultate pentru "buturca dorin com jorasti jud galati" (9.26 secunde)
Administratia Fluviala a Dunarii de Jos (AFDJ) Galati a descalificat firma germana Reinhold Meister, care cistigase initial licitatia pentru derularea contractului "Aparari de Maluri", pe motiv ca nu a venit cu un plan concret de realizare a lucrarii.
In aceste conditii majoritatea proprietarilor prefera sa-si lase barcile intr-un spatiu special amenajat din Braila, decit in porturile din Galati. ... Potrivit datelor prezentate de Capitania Zonala Porturi Galati, in orasul nostru sint inmatriculate 668 de ambarcatiuni de agrement, 41 fiind inregistrate doar in acest an.
Cu toate acestea, Purtatorul de cuvant al Capitaniei Zonale ne-a spus ca, pana in prezent, la Galati, nu au fost inregistrate cazuri de poluare pe Dunare care sa atraga sanctionarea penala.
Tribunalul Galati se va pronunta saptamana viitoare asupra acuzatiilor de discriminare formulate de PD-L Galati la adresa hotararii adoptate de Consiliul Judetului vizand contractarea unui imprumut in valoare de 85 de milioane de lei.
Insa problema este ca, spre exemplu in sudul Moldovei (Galati, Braila, Vrancea sau Buzau) unde puterea calorica este de calitate superiora, pretul gazului este mai mare fata de centrul tarii (in Prahova, Brasov, Covasna si Sibiu).
In judetul Galati sunt in curs de derulare proiecte pe SAPARD in valoare de 2,3 milioane de euro, dar Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit da asigurari ca programul se va incheia pe 30 septembrie, asa cum s-a stabilit initial.
Ultimul traseu judetean pe ruta Galati - Costache Negri a fost adjudecat de o firma din Dambovita, care si-a surclasat concurentii din Galati prin parcul de masini mult mai bun.
Extinderile la parterul blocurilor, ingradite de lege Desi intra in categoria constructiilor care ar putea distruge spatiul verde, fiind in acelasi timp sistate prin Ordonanta de Urgenta 114, extinderile la parterul blocurilor au luat amploare in municipiul Galati.
Investitorii straini care au cumparat teren agricol in judetul Galati sunt mai degraba interesati de potentialul imobiliar al acestuia decat de crearea unor exploatatii agricole viabile prin comasarea micilor parcele.
Suma totala ajunsa la intreprinzatorii din Galati se ridica doar la circa 1,5 milioane de lei, fata de aproximativ 2 milioane de lei cat cerusera initial oamenii de afaceri prin proiectele depuse.
Efectele recesiunii economice sunt resimtite si de catre strainii pentru care de la inceputul acestui an s-au solicitat si eliberat autorizatii de munca din partea Seviciului pentru Imigrari Galati.
PROFI a deschis astazi cate un magazin in localitatile Fundu Moldovei si Galati. Cel din Fundu Moldovei, jud Suceava, se gaseste in format Standard pe str. ... In format City functioneaza noul PROFI din Galati, amplasat pe B-dul Henri Coanda, nr.8.
- in sud-vestul jud. Caras-Severin si in zona de munte aferenta - si izolat in sudul si vestul jud. Timis Se vor semnala :
SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. ... SC AL & LIFE SRL Satu Nou de Sus, jud. Maramures (Diana): SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Magazinul din Cugir, Jud. ... Unitatea din Turt, Jud. Satu Mare, este amplasata pe Str. Piata Eroilor nr. 45, avand la randul sau o suprafata totala de 750 m.p., cu o sala de vanzari de 423 m.p., si fiind operata tot in format standard.
Jiu, Jud. Gorj, si la Rucar, Jud. Arges, ambele functionand in formatul Standard. Cel din Tg. Jiu se afla pe Bd.
Tot in format City este si noua unitate din Craiova, jud. ... La Patarlagele, jud. Buzau, proaspat inauguratul magazin functioneaza in format Standard, pe str.
Iorga din Horezu, Jud. Valcea • Icoane pictate pe lemn, cu Florentin Cantaragiu din Moara Vlasiei 0744 101 022 • Pictura pe ceramica- figurine de lut si obiecte casnice cu Mariana Serban din Bucuresti 0746 154 957 • Tablouri din flori - Dan Marinescu din Ploiesti, jud.
Alte evenimente • In Cretesti, comuna Vidra, jud Ilfov, senatoarea Gabriela Firea a fost impreuna cu secretarul de stat in Ministerul agriculturii, Daniel Botanoiu, pentru a informa legumicultorii ale caror culturi au fost afectate de grindina ca vor primi ajutor financiar de la Guvern in cel mai scurt timp.
Iorga din Horezu, Jud. Valcea Icoane pictate pe lemn, cu Florentin Cantaragiu din Moara Vlasiei 0744 101 022 Pictura pe ceramica - figurine de lut si obiecte casnice cu Mariana Serban din Bucuresti 0746 154 957 Tablouri din flori - Dan Marinescu din Ploiesti, jud.
google-analytics.com