Cautare

2590 de rezultate pentru "buturca dorin com jorasti jud galati" (2.71 secunde)
- In vacanta de vara a anului 1961, pe cand aveam 15 ani, ma aflam in statiunea Lacul Rosu (jud. ... David, din comuna Poienarii-Burchii, jud. ... Schmidt Ladislau, functionar in industria miniera, din Petrila, jud.
Nicolae de 28 de ani din jud. ... Constantin de 58 de ani din jud. ... Marian de 24 de ani din jud.
Dorel de 36 de ani, din Budesti, jud. ... Florin de 37 de ani, din Budesti, jud. ... Cristian de 40 de ani, din Budesti, jud.
Pentru ca a invalidat hotarirea de consiliu prin care Dorin Otrocol era ales director general interimar al societatii Drumuri si Poduri Galati, prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a devenit, in opinia liderilor PSD si PC, responsabil pentru deszapezirea arterelor din judet.
Inscrisa prima pe ordinea de zi, validarea mandatului de consilier judetean al lui Ion Mocanu a fost posibila in urma cistigarii procesului deschis de Dorin Meran prin care acesta a cerut sa i se recunoasca apartenenta la PSD.
Presedintele executiv al Organizatiei Judetene a PSD Galati, Dorin Otrocol, a prezentat in cadrul unei conferinte de presa motivele pentru care presedintele Traian Basescu trebuie suspendat din functie.
Ministrul Administratiei si Internelor s-a aflat ieri, pret de cateva ore, intr-o vizita de lucru la Galati. ... Printre invitati s-au numarat Mihai capra, prefectul judetului Galati, Mircea Toader, vicepresedintele Consiliului Judetean Galati, Inspectorul sef al IJP Galati, comisar sef Tache Bocaniala.
Alegerile interimare din cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati i-au scos invingatori, atit la Biroul Judetean pentru Tineret, cit si la cel municipal, pe doi fosti membri ai TSD In urma cu aproximativ o saptamina, in cadrul Organizatiei de Tineret a PUR Galati au avut loc alegeri pentru constituirea Biroului Judetean de Tineret si pentru Biroul Muncipal de Tineret, membrii PUR care urmau a fi alesi la conducerea celor doua structuri urmind a ramine in functii pe o perioada de 3 luni de la alegerea lor.
Potrivit legii, daca un consilier local nu se prezinta de trei ori consecutiv la sedintele Consiliului Local, isi poate pierde pozitia in care a fost ales In ultimele doua sedinte ale Consiliului Local Galati absenta consilierului PSD Andreea Marat a fost consemnata de secretarul Consiliului in condica de prezenta.
Daca ma intreba cineva zilele trecute cine mai este la conducerea organizatiei municipale a PD-L Galati, ma punea in mare incurcatura!
Galatenii care nu au un job au posibilitatea sa se instruiasca in mod gratuit in alte meserii, prin intermediul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Galati Institutia organizeaza cursuri de calificare si recalificare pentru somerii indemnizati si neindemnizati, carora le-a expirat somajul sau care nu au avut dreptul la somaj, dar sint inscrisi in evidentele AJOFM Galati.
Doi reprezentanti de frunte ai Mittal Steel Galati, printre care si directorul financiar, Surojit Gosh, s-au intilnit, joi dupa-amiaza, cu oficialii Ministerului Economiei si Comertului pentru a discuta pe tema preluarii Electrocentrale de catre patronul Combinatului, respectiv grupul financiar Mittal Arcelor.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Galati, dar si ANAF, au comis o gafa dupa ce au demarat procedurile de executare silita impotriva Autoritatii Navale Romane, prin Capitania Zonala Galati, pentru neplata unor obligatii fiscale pe care institutia si le achitase deja.
Sucursala galateana a Administratiei Nationale de Imbunatatiri Funciare (ANIF) se afla intr-o situatie destul de dificila dupa ce Primaria Galati si cea din Tecuci au dispus emiterea unor titluri executorii in vederea instituirii popririi pe conturile institutiei.
Liderii FSS Metarom Galati continua demersurile incepute in urma cu aproximativ o luna pentru ca "Siderurgistul" sa devina, in opinia lor, cel mai mare sindicat din Galati si din tara.
O instanta de judecata din cadrul Tribunalului Galati a decis la sfarsitul saptamanii trecute ca Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) Galati este reprezentativ la nivelul combinatului siderurgic, dupa ce Judecatoria Galati hotarase exact contrariul.
Tribunalul Galati a decis ieri ca desfacerea contractului de munca a sefului Sistemului de Gospodarire a Apelor Galati a fost nelegala, hotarand reincadrarea acestuia pe functia detinuta anterior.
250 de cetateni din Bangladesh vor munci in industria confectiilor in Vrancea, Serviciul pentru Straini Galati fiind in curs de a le emite permisele de munca.
Dupa patru ani de verificari, Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Galati a primit acreditarea pentru laboratorul regional, care se va ocupa de stabilirea diagnosticelor si cu determinarile asupra calitatii alimentelor pentru sapte judete din tara.
Desi producatorii de rosii din Matca sau cei de castraveti si varza din Umbraresti sunt cunoscuti in toata tara, de multe ori aceste legume lipsesc din pietele din Galati, fiind inlocuite cu produse din alte judete sau chiar din import.
google-analytics.com