Cautare

20551 de rezultate pentru "buhusi romania" (3.27 secunde)
Prin reorientarea lor spre casa, Romania ar avea numai de castigat prin profesionalism, inovatie, capital social si financiar, si mentalitate formata in sisteme competitive bazate pe meritocratie”.
Horatiu Ioani, neurochirurgul care a lasat Marea Britanie pentru a opera pacientii din Romania: ... S-a intors in Romania pentru ca simtea ca macar poate incerca sa faca ceva pentru pacientii nostri.
Atunci era Romania. ... Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei.
Presedintele Microsoft, Bill Gates, va vizita, joi, pentru trei ore, Romania, urmand sa participe, alaturi de presedintele Traian Basescu, la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic in Bucuresti, eveniment care marcheaza zece ani de activitate a companiei americane in Romania.
Vladimir Voronin vrea ca moldovenii care locuiesc in Romania sa fie recunoscuti, prin lege, ca minoritate nationala. In plus, el a anuntat ca intentioneaza sa acorde mai usor cetatenia moldoveneasca tuturor moldovenilor din Romania.
In ordinea pe care o percep cetatenii, Sanatatea, Politia si Justitia sunt domeniile cele mai corupte in Romania.
Diplomatul a explicat ca una dintre neintelegerile dintre Romania si Ucraina este includerea in tratat a unei prevederi referitoare la posibilitatea de sedere timp de 90 de zile intr-un interval de sase luni.
Cum ar putea aduce scutul anti-racheta bani pentru Romania. ... In final, vorbim despre o carte in plus pe care Romania o poate folosi cand va mai ajunge la o masa de negociere.
Acesta a fost, alaturi de aderarea la NATO, unul dintre obiectivele fundamentale definite si urmarite de Romania in perioada post-decembrista Astazi, obiectivul nostru trebuie sa fie de a adanci integrarea in UE, de a performa cat mai bine ca stat membru, atat din prisma obligatiilor care ne revin, dar mai ales din perspectiva beneficiilor aderarii pentru Romania si pentru romani.
Victor Ponta a explicat din nou, prezentand grafic mai multe cifre, faptul ca Romania a pierdut bani comparativ cu propunerea initiala a Comisiei Europene si nu i-a fost sustinuta pozitia asa cum au facut-o, in cazul lor, autoritatile din Polonia.
Romania vede "capatul tunelului" din "Far Est".
Desi ultimele norme ale Bancii Nationale limiteaza accesul la credite pentru populatie, si asta in pofida nemultumirii cetatenilor si chiar a bancherilor, statisticile arata ca, in ceea ce priveste proportia detinuta de creditele acordate de banci in PIB, Romania ocupa ultima pozitie, nivelul indicatorului fiind anul trecut de 18%.
Turistii straini incep sa cheltuiasca tot mai mult in Romania, raportat la turistii romani care pleaca in strainatate, Romania inregistrind, pentru prima oara in ultimii 16 ani, un excedent in balanta de plati privind serviciile turistice de 150 milioane euro pe primele 11 luni ale lui 2005.
Compania UPC Romania a fuzionat prin absorbtie, in luna octombrie, cu Electron M. Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
Diplomatul s-a declarat "surprins si dezamagit" de referirile facute la tigani si de descrierea zonelor rurale ale Romaniei ca fiind tara lui Borat - film realizat de Sacha Baron Cohen in Romania si care prezinta cu ironie extrema un stil inapoiat de viata.
Multe dintre aceste firme isi deschid pentru prima data facilitati de productie in Romania. ... Pentru prima data, oficialii Ford Romania au discutat in mod public, saptamana trecuta, despre furnizorii cu care va colabora Ford.
real,- Hypermarket desfasoara o ampla actiune de promovare a produselor italiene in cadrul celor 25 de magazine ale retelei din Romania.
Tnuva se retrage din Romania Consiliul director al companiei israeliene de produse lactate Tnuva a decis sa incheie operatiunile din Romania, dupa ce nu a reusit sa vanda investitia sau sa fuzioneze cu un alt producator de pe piata locala.
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania:
Lotul, televizarile, calculele grupei Romania intra in saptamana decisiva pentru calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia. ... Romania inca mai are sanse sa se califice la Campionatul Mondial pentru prima oara dupa 16 ani.
google-analytics.com