Cautare

10351 de rezultate pentru "bucuresti lamaseni 7" (7.69 secunde)
Netanyahu la Bucuresti: ... Bogdan Chirieac) Premierul Israelului Benjamin Netanyahu s-a aflat la Bucuresti in aceasta saptamana, intr-o vizita aproape ignorata de media din Romania. ... La Bucuresti Netanyahu a fost extrem de sarmant cu presedintele Basescu.
40 de agenti economici galateni importanti nu vor mai plati taxele si impozitele datorate statului la Directia Generala a Finantelor Publice a Judetului (DGFPJ) Galati, acestia urmind sa vireze sumele respective la " vistieria" Directiei Generale de Mari Contribuabili Bucuresti Noua obligatie pe care o au "greii" economiei galatene, la fel ca si marii contribuabili din toate judetele tarii, a fost "consfintita" prin Ordinul nr.
Banca i-a plimbat de la Craiova la Bucuresti si invers fara sa le dea un raspuns. ... Am mers la BCR Jiul, unde am facut creditul, dar mi s-a spus ca nu se ocupa ei de asa ceva, ci numai cei de la Bucuresti.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, si primul ministru, Emil Boc, viziteaza, sambata, 22 August 2009, santierele de constructie ale autostrazii Bucuresti-Ploiesti si lucrarile pentru modernizarea Centurii Ploiesti Vest si a DN 72 Ploiesti - Targoviste.
Este considerat cel mai dificil tronson din cadrul viitoarei autostrazi Bucuresti-Brasov. Autostrada Bucuresti-Brasov va avea o lungime de 173 de kilometri, fiind impartita in patru tronsoane: Bucuresti-Moara Vlasiei, Moara Vlasiei-Ploiesti, Ploiesti-Comarnic si Comarnic-Brasov. Lucrarile la tronsonul Bucuresti-Moara Vlasiei (19,5 km) au inceput in Mai 2008.
In discursul de deschidere a lucrarilor Summit-ului Dunarii, de la Bucuresti, presedintele Traian Basescu a subliniat importanta unei noi strategii a Dunarii. ... "Uneori este mai usor sa ajungi de la Bucuresti la Paris, Londra sau Bruxelles decat sa ai o legatura directa cu Sofia, Zagreb sau Belgrad.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Pro si contra pe tema Canalului Dunare - Bucuresti In Gardianul din 24.08.2008 a aparut un articol preluat de Wikipedia, pe care il puteti citi in continuare. ... Reluarea lucrarilor la canalul Bucuresti-Dunare in viitorul apropiat este improbabila si asta deoarece subiectul a nascut deja o "controversa" politica.
Autostrada spre Ploiesti costa 450 de milioane de euro Pentru tronsonul Bucuresti - Ploiesti, termenul de finalizare este sfarsitul acestui an, dar numai o parte va fi gata.
In topul celor mai circulate drumuri din Romania conduce DN 1 Bucuresti-Bors, care are un trafic insumat al sectoarelor ce il compun de aproape 720.000, fiind urmat la distanta considerabila de DN 2 Bucuresti-Siret, cu putin peste 400.000 de ve¬hicule zilnic, arata o analiza a ZF pe baza re¬cen¬samantului general al circulatiei rutiere realizat de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).
De duminica se va circula din nou pe Calea Bucuresti Desi infrastructura rutiera nu este definitivata, circulatia se va relua, totusi, prin Valea Vlaicii in toate directiile, de duminica dupa-amiaza, de la ora 16.00.
Proiectul Canalului Dunare - Bucuresti, sustinut de parlamentarii U.S.L.
e vorba atat despre lucrari finantate de la bugetul Primariei Municipiului Bucuresti, cat si despre lucrari ce vor fi realizate cu fonduri nerambursabile sau cu fonduri europene.
Dinculescu tine cu echipa Damila Măciuca din Valcea, DJ Andi este cel mai mare fan al echipei de fotbal Juventus Bucuresti, in timp ce Anca Maco nu ar rata niciun meci al echipei FC Botosani.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Terom Iasi s-a impus in ultimele secunde Desi in weekendul trecut Florin Zamfir, finantatorul formatiei Terom Iasi, anuntase ca echipa nu se va prezenta la baraj din lipsa banilor, moldovencele au ajuns la Buzau, iar ieri au obtinut o victorie la limita, in ultimele secunde, scor 28-27, in disputa cu Rapid Bucuresti.
Simona Halep a castigat turneul WTA de la Bucuresti, BRD Bucharest Open.
Bucharest Running Club anunta ca peste 13.000 de participanti din peste 60 de tari vor lua startul la cea de-a cincea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, care are loc sambata, 14 mai, incepand de la ora 10.30 si duminica, 15 mai, de la ora 830, in Piata Constitutiei.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC) organizeaza in intervalul 8-9 octombrie 2016 va organiza a noua editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, cu punctul de Start/Sosire - Piata Constitutiei. ... Organizatiile care sustin cea de-a noua editie a Maratonului Bucuresti sunt:
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca aproximativ 18.000 de participanți din peste 75 de tari au participat la cea de-a opta editie a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti. ... In cadrul acestei editii a Volkswagen Semimaratonul Bucuresti a fost stabilit un timp record de cursa la femei.
google-analytics.com