Cautare

599 de rezultate pentru "bucurescu claudiu" (3.33 secunde)
Claudiu Tusac, candidatul PSD la Primaria municipiului Mangalia, vorbeste pe masura intarzierilor la intalnirile pe care si le stabileste - adica mult. In rest, stie sa faca glume, dar, la fel ca multi dintre contracandidatii actualului primar al Mangaliei, Claudiu Tusac are multe de reprosat lui Zanfir Iorgus.
Claudiu Roman, fost DJ la Radio 21, a fost gasit spanzurat, vineri dimineata, in locuinta sa din Sectorul 4 al Capitalei, principala ipoteza a politistilor fiind sinuciderea.
Dupa ce fosta conducere a Agentiei Judetene a Taberelor Constanta a oferit cele mai bune tabere unor societati private, pe tava si la niste preturi de inchiriere derizorii, la ora actuala, Claudiu Teliceanu, directorul executiv al Directiei Judetene de Tineret, se pregateste de o lunga lupta prin instante, pentru a readuce taberele "Schitu" si "Luminita" in administrarea statului.
Claudiu Saftoiu (foto) a inaintat, ieri, Parlamentului demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe.
Considerand ca echipele de fotbal si de rugby ale Mangaliei se afla intr-o situatie dezastruoasa, candidatul PSD pentru Primaria Mangalia, consilierul judetean Claudiu Tusac si-a oferit sprijinul. ... Dintr-o echipa ce se afla nu demult in esalonul secund, acum Callatis e in divizia C", a declarat Claudiu Tusac.
Intrunirea convocata de o parte dintre consilieri vine pe fondul neintelegerilor cu primarul Mangaliei Claudiu Tusac, iar dorinta acestuia de a dizolva consiliul a generat o serie de declaratii destul de dure din partea democrat-liberalilor, care, alaturi de liberali, conservatori si reprezentantii PRM incita la manifestari de strada ale cetatenilor.
Medic primar in chirurgie cardiovasculara Claudiu Chivu explica pentru Gandul de ce nu trebuie ignorate primele semne ale bolii. ... O viata agitata, poate conduce, de asemenea, la aparitia hipertensiunii arteriale si a bolilor de inima, afirma medicul Claudiu Chivu pentru Gandul.
Printre comentariile cititorilor am remarcat de mai multe ori pe cele iscalite „Claudiu, elev“. Pe un ton neasteptat de matur, echilibrat si deferent, elevul Claudiu isi exprima opiniile sale.
Printre comentariile cititorilor am remarcat de mai multe ori pe cele iscalite „Claudiu, elev“. Pe un ton neasteptat de matur, echilibrat si deferent, elevul Claudiu isi exprima opiniile sale.
Claudiu Saftoiu a inaintat parlamentului demisia din functia de director al Serviciului de Informatii Externe (SIE). ... Eroare sau informatie clasificata Demisia survine pe fondul declaratiilor pe care Claudiu Saftoiu le-a facut, saptamana trecuta, in cadrul Comisiei parlamentare de ancheta privind suspendarea din functie a presedintelui Basescu.
Daca, in ultima conferinta de presa, deputatul Claudiu Pop clama sus si tare ca, desi vineri se vor cunoaste numele candidatilor PSD pentru Parlamentul Romaniei, presa va afla numele acestora abia la urmatoarea conferinta de presa, se pare ca reprezentantii PSD s-au razgandit peste noapte.
In opinia presedintelui interimar, Claudiu Pop, in ultimele patru luni, adica, exact de cand a preluat fraiele filialei, PSD "s-a recredibilizat". ... Am recredibilizat PSD in Oradea si in judet", a declarat Claudiu Pop.
Documentul a stat la domnul Claudiu Palaz, pentru ca el se ocupa de actele clasificate ca secret de serviciu.
La doua zile de asteptari pentru o reactie din partea primarului Mangaliei, Claudiu Tusac (foto), privind o noua tentativa a alesilor locali de a se intruni in sedinta extraordinara, iata si momentul adevarului:
Pe simeze sunt lucrari semnate de Cristina Georgescu si Claudiu Victor Gheorghiu. ... Claudiu Victor Gheorghiu este membru titular AFAPRR:
Este insa de notorietate apropierea primarului Sorin Bucurescu de actualii lideri ai PSD Gorj. Primii care au anuntat obtinerea sumei de 25,8 miliarde de lei au fost reprezentantii Consiliului Judetean (CJ) Gorj, in frunte cu presedintele Ion Calinoiu, care este si presedinte executiv al Organizatiei Centrale a PSD.
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei.
Dr Claudiu Puiac: ... Este doctorul Claudiu Puiac. ... Ce face in week-end managerul de spital si medicul anestezist Claudiu Puiac? ... Respectiv, paseaza raspunderea pentru a face ceva” omului Claudiu Puiac.
Claudiu Saftoiu a demisionat ieri de la sefia Serviciului de Informatii Externe, la doar cateva zile dupa ce a "scapat" unei comisii parlamentare de ancheta faptul ca SIE intercepteaza ilegal convorbiri telefonice.
Claudiu Saftoiu relateaza, intr-un editorial publicat de "Jurnalul National", momentul demisiei din functia de director al SIE, gest care ar fi fost facut la solicitarea presedintelui Traian Basescu.
google-analytics.com