Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (5.66 secunde)
Presedintele a fost intrebat, la finalul declaratiei de presa sustinuta inainte de plecarea spre Bruxelles, cum comenteaza decizia minsitrului de Interne, Gabriel Oprea, de a-l numi la conducerea Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna a ministerului pe Virgil Ardelean, Traian Basescu raspunzand:
S-ar parea ca in schema ar intra si Virgil Magureanu. Cel putin asa barfesc unii. Dar despre stadiul in care se afla formarea partidului, Cozmin Gusa a declarat ca nu poate vorbi decat… marti.
EUGEN NICOLICEA • Parlamentar si afacerist de succes cu o avere uriasa A candidat in Mehedinti, pentru Camera Deputatilor, obtinand in Colegiu 43,71%, urmat de Virgil-Daniel Popescu (PNL) - 24,25% si de Rafael Norocel Ciorascu (PDL) - 23,30% din voturi.
In ceea ce-l priveste pe Nastase, un document publicat ieri in presa demonstreaza ca ex-premierul social-democrat era preocupat nu numai de controlarea presei ci si de influentarea justitiei - fapt cu atat mai grav cu cat interventia sa era in favoarea persoanei care a ordonat asasinarea liderului sindical iesean Virgil Sahleanu.
La discutiile purtate pentru prima data in acest mod la Mangalia au participat, printre altii, senatorul Puiu Hasotti, vicepresedinte national al PNL, presedintele interimar al filialei constantene a liberalilor deputatul Gheorghe Dragomir, deputatul Mircea Iustinian, consilierul municipal Virgil Lungu, presedintele Biroului Local Mangalia al PNL dr.
"Vulpea" este celebrul Virgil Ardelean, care a ramas o vreme in functie si dupa fuga celebrului Hayssam - si continua sa isi construiasca un parcurs in Ministerul Administratiei si Internelor, inceput in 1997.
Acuzatia este bizara, mai ales ca este lansata impotriva unei persoane care vreme de peste doua decenii,cu exceptia episodului neconsumat al insotirii cu partidul infiintat de Virgil Magureanu, nu a fost prezenta in viata publica si politica a Romaniei.
PNA ancheteaza legalitatea hotararilor emise de CL Sulina Dupa ce au incercat prin diverse artificii dincolo de limita legalitatii sa le transfere in domeniul privat al orasului, inclusiv prin complicitatea fostului guvern PSD-ist, edilii din Sulina, in frunte cu actualul primar Aurel Dumitriu, a trebuit sa puna capat jocurilor de interese ce au luat forma unor dubioase hotarari ale Consiliului Local, ca urmare a interventiei energice a Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii, respectiv ale fostului guvernator Virgil Munteanu, care a denuntat PNA-ului intentia ilegala a autoritatilor din orasul de la Gura Dunarii.
Primul vizat a fost Virgil Dragusin, cel care a prezentat raportul comisiei de cenzori si membru al echipei lui Pavel.
Potrivit directorului general al RAT Craiova, Virgil Boboc, o majorare de 14-15 procente ar putea fi aplicata si la pretul abonamentelor, tot de la 1 septembrie.
Opera teologica si filosofica a lui Joseph Ratzinger“, de decanul Facultatii de Teologie Romano-Catolica, Jözsef Marton, si de decanul Facultatii de Teologie Greco-Catolica, episcopul Virgil Bercea.
Institutul National de Statistica (INS) a introdus in cosul de consum dupa care se calculeatza inflatia sortimente noi de bunuri si servicii, precum cheltuielile pentru gimnastica de intretinere sau autoturismele second hand, a declarat, marti, presedintele institutiei, Virgil Voineagu.
"Evenimentul va reuni furnizori de servicii si materiale de constructii, dar si de instalatii sanitare, electrice si de climatizare, panouri solare, mobilier pentru spatii de locuit, birouri, produse pentru amenajari interioare si exterioare si accesorii pentru mobilier", a declarat Virgil Boboc, directorul general al CCI a judetului Dolj.
Stefan Balici, Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", vice-presedinte al Asociatiei "Arhitectura. Restaurare. Arheologie" drd. Virgil Apostol, Muzeul National de Istorie a Romaniei, secretar al Asociatiei "Arhitectura. Restaurare. Arheologie"
Eu si Virgil ne-am gandit sa continuam seria spectacolelor de teatru si dupa incheierea campaniei electorale, dupa acest succes pe care nici macar noi nu l-am anticipat.
Dar, daca avem in vedere ca la vremea respectiva se vorbea despre faptul ca Blocul National Democrat, devenit intre timp UCS, era condus din umbra de Virgil Magureanu, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, lucrurile incep sa se lege.
- Generalul Contantin Stefanescu â€"Amza - ministru de razboi in guvernul Iorga (1931-1932) - Generalul Constantin Pantazi, ultimul ministru de razboi al Romaniei dinainte de comunisti(pana in 23 aug 1944) - Generalul Virgil Badulescu fondatorul celebrelor Batalioane de Vanatori de munte - Academicianul Dan Mateescu-somitate in materie de constructii civile.
Evenimentul va avea loc in Sala Mitita Constantinescu a Bancii Nationale a Romaniei si va fi moderat de George Virgil Stoenescu, membru al Consiliului de Administratie al BNR.
Evenimentul are loc in Sala Mitita Constantinescu a Bancii Nationale a Romaniei si este moderat de George Virgil Stoenescu, membru al Consiliului de Administratie al BNR.
Oricum, inainte de privatizare regia trebuie mai intai pregatita, deoarece in anii trecuti a avut o situatie financiara mai dificila", a declarat Virgil Boboc, directorul RAT Craiova.
google-analytics.com