Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (2.91 secunde)
Expertul in securitate, Hari Bucur Marcu: - Atac de oportunitate, nu atentat terorist La Nisa a avut loc un atac de oportunitate nu un atentat terorist,spune la RFI expertul in securitate, Hari Bucur Marcu.
Dana Nalbaru a vorbit despre boala sotului ei, Dragos Bucur, care a fost diagnosticat cu diabet la varsta de 24 de ani, iar de atunci a isi face constant injectii cu insulina, pentru a-si tine boala sub control.
Acum, mai mult ca oricand, pentru ca micuta noastra este in clasa I, ma bucur iarasi de inceputul scolii. ... Ma bucur ca am ajuns la o noua etapa pentru ea, nu am emotii mai mari ca atunci cand a inceput clasa pregatitoare.
Colentina - Bucur Obor, cu intoarcere pe traseul Bucur Obor - Sos. Stefan cel Mare - Str. Lizeanu - Str.
Marcel Ciolacu, cuvinte de lauda pentru Alexandru Rafila: Ma bucur ca este determinat si nu se abate de la actul medical
Noroc ca a fost doar o palma, nu un pumn, pe care spune ca l-ar fi simtit daca Bucur dadea si al doilea gol.
Si eu ma bucur pentru o victorie a echipei nationale din orice sector sportiv ar face parte, ma bucur de castigul echipei de fotbal favorite, dar totul se opreste aici.
Ma bucur ca am intrat in costumul meu si ca mi-am pastrat proportiile de anul trecut! ... Ma bucur intotdeauna cand este un prilej de distractie.
Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. Stefan cel Mare - Bd.
Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. Stefan cel Mare - Bd.
Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. Stefan cel Mare - Bd.
Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. ... Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Sos. Stefan cel Mare - Bd.
• Soseaua Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare - Calea Dorobantilor - Piata Charles de Gaulle; • Soseaua Mihai Bravu - Pasajul Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare - Bulevardul Iancu de Hunedoara - Pasajul Victoriei - Soseaua Nicolae Titulescu.
Ferdinand I catre P-ta Bucur Obor. Cand a ajuns la intrarea in Pasajul Bucur Obor, a surprins si accidentat pe N.
Interesele locuitorilor judetului Constanta sunt reprezentate, in Parlamentul Romaniei, de un numar de 12 deputati (Gheorghe Dragomir, Stelian Dutu, Laurentiu Mironescu, Gelil Eserghep, Alexandru Mazare, Mircea Iustian, Andrian Mihei, Amet Aledin, Eduard Martin, Iusein Ibram, Corneliu Dida si Dan Mocanescu) si 4 senatori (Cristian Diaconescu, Puiu Hasotti, Dorel Onaca si Virgil Serbu).
Premierul Calin Popescu Tariceanu l-a demis ieri din functia de secretar de stat la Ministerul Sanatatii pe Virgil Paunescu. Potrivit unui comunicat remis de Guvern, acesta a fost eliberat din functie din motive de incompetenta.
In locul liberalului Virgil Serbu (devenit parlamentar) si al democratului Laurentiu Mironescu (de asemenea parlamentar) au fost validati liberalul Emil Marin si democarata Doina Basescu.
Alti fosti deputati carora li s-a oferit functia de prefect sunt Stefan Marian Popescu-Bejat (PD) in judetul Gorj, Gyongyike Bondi (UDMR) in judetul Maramures, Radu Bud (PNL) in judetul Satu Mare si Ovidiu-Virgil Draganescu (PNL) in judetul Timis.
Alte nume vehiculate pentru posturile de secretar de stat la Ministerul Finantelor sunt Claudiu Doltu si Catalin Doica (PUR), iar Virgil Nitulescu si Marius Lazurca ar putea ocupa cele doua posturi de secretar de stat ramase libere in Ministerul Culturii.
in ce relatii s-a aflat cu fostul director al SRI, Virgil Magureanu? Daca este adevarat ca a ajuns ministru al Tineretului si Sportului, in 1990, in Guvernul Petre Roman, cu sprijinul acestuia?
google-analytics.com