Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (2.88 secunde)
Ma bucur ca si fiul lui ii calca pe urme,cred ca daca ar trai ar fi foarte mandru de tine - Elena Deac: ... Foarte frumos si ma bucur ptr tine junior ca-i calci pe urme, ai valoare, felicitari!
Am ales cateva costume made to masure, asortate cu camasile Braiconf si ma bucur sa ma asociez cu un brand cu o vechime de 66 de ani. ... Ma bucur ca am demarat aceasta colaborare, Braiconf fiind intotdeauna alegerea barbatilor din familia mea!
Am fost imaginea ciorapilor eleganti Diamond by Adesgo in anii '90 si ma bucur ca acum s-au alaturat caravanei noastre, Traieste Inteligent, sarbatorind 90 de ani de la deschiderea fabricii in Bucuresti.
Sunt recunoscatoare pentru experienta Vocea Romaniei Junior si ma bucur ca am in echipa mea copii atat de frumosi si minunati. ... INNA mi-a indeplinit dorinta si ma bucur ca prima mea piesa este impreuna cu toti colegii mei din echipaINNA pe care ii iubesc mult, a spus Alexia.
Ma bucur foarte mult sa vad ca oameni din diferite parti ale lumii asculta aceeasi muzica. ... Si mai ales, ma bucur ca in Franta, piesa mea este atat de apreciata, am amintiri foarte frumoase de acolo, turnee, a spus INNA.
- Ma bucur enorm pentru acest rezultat. ... Ma bucur foarte mult ca yodelingul meu a ajuns in sufletele oamenilor, marturiseste Ilinca depre experienta Eurovision.
Dragosos Bucur (prezentatorul emisiunii Visuri la cheie), Gheorghe Ifrim (Primarul Vasile din serialul Las Fierbinti), Andi Vasluianu si Cristina Flutur sunt doar cativa dintre actorii care, in regia lui Jesus del Cerro, spun povestea unui film de actiune, despre dragoste si despre bani!
Ma bucur foarte mult ca Adrien a acceptat invitatia mea de a veni in Romania pentru premiera, iar sprijinul lui inseamna foarte mult pentru mine. Ma bucur mult ca am reusit sa fac aceastaa premiera si acasa, la Bucuresti, spune Alexandra Dinu.
Ma bucur ca ceilalti artisti au raspuns invitatiei curatorului Ana Amelia Dinca, care an de an organizeaza aceste superbe saloane, creand astfel o punte de legatura intre artistii calaraseni si zonele apropiate, respectiv Bucuresti, Slobozia, Lehliu.
Ascult UB40 pentru a scapa mai usor de rutina gesturilor, rasfoiesc revistele mele preferate, ma bucur de soarele care-mi inunda camera in timp ce-mi beau cafeaua (neaparat Illy!), ma bucur de succesele copilului meu, de cuvintele dintr-o carte, de nazdravaniile catelusului Snoopy (Beagle autentic!), de tihna unei zile de duminica.
Ma bucur de fiecare zi, ma bucur de tot ce fac, incerc sa traiesc intens cat mai multe momente si as vrea sa le stochez cat mai bine in memorie.
In 1989, se aflau in faze incipiente de concepere sau chiar realizare Monumentul Unirii care trebuia ridicat in Piata Bucur Obor (pentru care aici s-a construit la mijlocul anilor 1980 si o macheta la scara naturala), Monumentul Victoria Socialismului in Piata Alba Iulia si Monumentul Independentei, pentru care in Piata Romana se executase deja un soclu circular din beton armat, demolat la mijlocul anilor '90.
Sunt deja la a doua colaborare cu Dorian si ma bucur foarte mult ca am lucrat impreuna pentru acest single. ... Ma bucur mult pentru a doua colaborare cu AMNA.
Ma bucur ca s-au adunat atat de multi oameni la o astfel de competitie, pentru un scop nobil si este minunat sa avem atatia tineri alaturi de noi", a declarat Gabi Szabo. ... "Ma bucur ca a venit Victor.
bucur ca ea are o cariera de succes. Ma bucur ca s-a casatorit recent si este fericita". Powell a recunoscut de asemenea, in comunicatul catre TSG, ca a sfatuit-o pe Corina Cretu sa-si stearga mesajele cu aceasta corespondenta.
Si ma bucur sa constat interes si preocupare din partea Cabinetului Ponta pentru tinerele generatii, ma bucur sa vad ca au inceput sa fie puse in practica politici pentru sanatatea si dezvoltarea copiilor nostri.
Dragos Bucur, actor: Cred ca momentul in care devii parinte iti schimba perceptia fata de reciclare. Nu imi amintesc cu placere de actiunile de reciclare din scoala generala pentru ca atunci totul trebuia facut.
De aceea, ma bucur ca am depasit vremurile fostei guvernari pedeliste in care pensionarii erau considerati niste asistati sociali, fiind si ei o tinta directa a politicii de austeritate a guvernului PDL â€" deghizat azi in PNL.
La aproape 3 ani de la momentul alegerii in functia de parlamentar ma bucur ca am reusit sa imi respect o buna parte din angajamente. ... Proiectul de lege privind a 13-a pensie reprezinta o initiativa asupra careia ma bucur ca am obtinut sprijinul colegilor mei de partid.
In 14 decembrie, la Sucursalele Unirii si Marriott, in 15 decembrie la Bucur Obor si Pantelimon, in 16 decembrie la Universitate si Piata Victoriei, in 17 decembrie la Agentia 1 Mai si Sucursala din Otopeni, in 18 decembrie la Sucursala Militari vine, vine… Mos Craciun la Banca Transilvania.
google-analytics.com