Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (2.72 secunde)
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu. ... Visam de multi ani sa fac un album de Craciun in maniera jazzistica si ma bucur c-am reusit acum, spune Viorica.
fostul loctiitor Ion Bucur si Marin Buzescu, seful de post al Politiei Basarabi.
Pe de alta parte, surse din cadrul IPJ Constanta sustin ca loctiitorul sefului de sectie din cadrul Politiei Transporturi, Ionel Bucur, va fi fericitul castigator al scaunului de chestor al IPJ Constanta.
"Intr-un fel ma bucur foarte mult pentru victoria noastra, pe de alta parte le urez mult succes baietilor de la echipa baimareana. ... Ma bucur ca lumea nu m-a uitat", a spus, pentru emaramures.ro, Mihai Stetca.
Elena Bucur, reprezentant Samsonite; ... "Ma bucur ca am putut sa imi primesc invitatii intr-o atmosfera nobila, elevata, cu un design itinerant, ce alimenteaza visele de calatorie inca de la intrare.
Elena Stan • "Pace pe pamant va fi atunci cand vom pastra Spiritul Craciunului pe toata perioada anului!" Helen Steiner Rice • "Mi-as dori sa pun Spiritul Craciunului intr-un borcan si sa ma bucur in fiecare luna." Harlan Miller • "De Craciun, toate drumurile duc acasa." Marjorie Holmes • "Bucuria este adevaratul dar al Craciunului." Papa Benedict XVI • "Voi pastra Craciunul in inima si voi incerca sa-l tin cu mine tot anul." Charles Dickens • "Nimic nu este mai trist pe aceasta lume decat un om care se trezeste in dimineata ajunului si nu se comporta ca un copil." Erma Bombeck • "Cel care nu are Craciunul in inima, nu-l va gasi nici sub brad." Roy L.Smith • "Cel mai frumos cadou de Craciun este prezenta unei familii unite ca un pachet de cadouri." Burton Hillis • "Fie ca pacea sa fie cadoul tau de Craciun si binecuvantarea tot anul!" Anonim • "Craciunul este singura perioada a anului cand oamenii isi pot urma propriile impulsuri si isi pot exprima propriile sentimente, fara retineri.
"Ma bucur pentru Stolojan ca si-a indeplinit misiunea primita de la Basescu, iar in plan local ma bucur pentru Grebenisan ca nu va mai fi lider de partid, ca sa fie amenintat cu moartea, ca, in calitate de anonim in PD, cu siguranta nu va mai prezenta interes pentru raufacatorii Domniei Sale", declara deputatul Valeriu Boieriu.
"Faptele constau în aceea ca la datele de 22.10.2001, 12.04.2002 si 30.05.2002, în perioada în care ocupa functia de ministru coordonator al Secretariatului General al Guvernului, a primit de la consilierul sau personal, Fanel Pavalache, pe care îl numise anterior în aceasta functie, arme de vânatoare pe care le-a detinut în intervalul aprilie-octombrie 2002, desi nu era posesor al permisului de arma", noteaza Parchetul General, precizând ca "întrucât la data savârsirii faptelor cu care au fost sesizate organele de urmarire penala Mihailescu Petru Serban avea calitatea de ministru, iar în prezent o are pe cea de senator, pentru începerea urmaririi penale este necesar avizul Parlamentului României - Senat".Serban Mihailescu a fost trimis în judecata pe 11 mai 2006 alaturi de presedintele Asociatiei Vânatorilor si Pescarilor Sportivi "Cerbul" din Bucuresti, Marin Bucur.Potrivit rechizitoriului, Petru Serban Mihailescu este acuzat de luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor, în timp ce Marin Bucur a fost deferit justitiei pentru savârsirea infractiunilor de complicitate la luare de mita si la nerespectarea regimului armelor si munitiilor, precum si participatie improprie la fals în înscrisuri sub semnatura privata, la fals intelectual, precum si la efectuarea cu stiinta de înregistrari inexacte în contabilitate.
Ma bucur ca Videanu si Elena Udrea sunt din nou foarte vizibili, este ajutorul de care are nevoie Traian Basescu. Ma bucur ca toata lumea cauta pe toata lumea de plagiate.
Directia de Investigare a Fraudelor a trimis recent la Parchet patru sesizari cu privire la tot atatea societati care desfasoara activitati ilegale de acumulare de fonduri de la populatie, dar si de creditare, ne-a declarat ieri comisarul-sef Dan Bucur, seful Directiei de Investigare a Fraudelor, din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane.
Fiind prima mea schimbare majora din cariera, ma bucur ca am fost transferat alaturi de colegul meu, de la Juventus, Alexandru Marin, pentru ca imi va fi mai usor sa ma adaptez. ... Ma bucur ca vin la Severin alaturi de Zaharia, un fotbalist tanar si foarte bun.
- Ma bucur, ma bucur enorm, pentru evolutia tuturor colegilor! Am facut o repriza secunda mult mai buna, au venit si golurile, am demonstrat ca stim sa luptam pentru ceea ce ne-am propus.
Bucur (73 And. ... Bucur, I. Mazilu 29.03.2015 / Romania vs. Feroe? (preliminarii CE 2016 Franta) Romania (formatia probabila): Pantilimon - Papp, Chiriches, Gardos, Rat - Nistor, Pintilii - Maxim, Bumba, Sanmartean, Tanase - Keseru.
"Ma bucur ca oamenii stiu sa se distreze pana dimineata si inca mai gusta petrecerile. ... Ma bucur ca am avut ocazia sa prezint si anul acesta Vanghelionul.
Acum, cea mai apropiata realizare este premiul din Liban, cat ma bucur pentru asta, si ma bucur extraordinar de mult ca nu sunt singura, ca suntem atat de multi romani, ce frumos.
"Romanian Times", "Agero", "Oglinda literara", "Starpress", "Cetatea lui Bucur", "Vatra Veche", "Observatorul", "Opinia Teleormanului" si multe altele, le prefer pe cele online, pentru ca au foarte multi cititori si raman, cele tiparite dispar si au un numar limitat de cititori.
- Ma bucur tare. ... Ma bucur ca iese, a suferit destul. Sa revina langa noi, sa fie sanatos, a spus Hagi.
Ma bucur enorm ca le pot oferi o zi speciala, alaturi de partenerii mei: ... "Sunt deosebit de incantata de prezenta Altetei Sale Regale, Principesa Maria si ma bucur ca pot asocia evenimentul cu un public doritor de frumos, avand alaturi si colectia aflata in ultima ei zi de expozitie.
"Acest eveniment a fost dedicat publicului meu si ma bucur ca am ales o zi atat de speciala, de Sf. ... Ma bucur ca am fost alaturi de Dana Savuica la acest eveniment deosebit.
"Ma bucur ca sunt alaturi de prietena mea, Dana Savuica, in aceasta seara, iar atunci cand ma aflu intr-un cadru elegant, inconjurat de lume frumoasa si traiesc bine, nu conteaza ca am 49 de ani. ... Elena Bucur, reprezentant Samsonite si Vlad Stefanescu, reprezentant Bristot.
google-analytics.com