Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (2.98 secunde)
Romania nu are contracte directe cu Gazprom, ci cu niste traderi care actioneaza ca intermediari, iar un contract oricum nu poate fi schimbat unilateral, ci cu acordul partilor, a aratat joi seara, la Digi24, ministrul energiei, Virgil Popescu.
Dupa sedinta de guvern ministrul Energiei, Virgil Popescu a anuntat noi decizii privind criza energiei: investitii in domeniul energetic si masuri pentru atenuarea socului provocat de criza energiei.
Virgil Popescu a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook in care explica cum se poate pune in aplicare prevederea legislativa.
Virgil Popescu se retrage din cursa pentru functia de prim-vicepresedinte al PNL, potrivit unor surse Antena 3. In cursa ramane doar Dan Motreanu.
Mai exact, Virgil Popescu vrea ca plafonul pana la care este compensat pretul energiei sa scada la 250 de kWh pe ora, de la 300 kWh cat este in prezent.
Anuntul a fost facut la Digi24 de ministrul energiei, Virgil Popescu, care, pe de alta parte, a salutat propunerea presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, de a decupla pretul energiei electrice de cel al gazului, o masura destinata sa contracareze o scumpire accelerata a electricitatii.
Parlamentarii AUR dar si cei de la USR i-au cerut ministrului energiei, Virgil Popescu, sa stea la prezidiu, unde stau ministrii, in timpul dezbaterii motiunii simple impotriva sa iar reprosul a fost adresat si celorlalti parlamentari PNL.
Motiunea simpla a USR impotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost respinsa de Camera Deputatilor. In favoarea ei au votat 85 de deputati, iar 191 s-au exprimat impotriva.
Avertismentul vine de la Virgil Popescu, ministrul Energiei. Sunt mari semne de intrebare despre cum ne vom incalzi la iarna si daca vom da drumul la centrala.
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, vine cu o serie de recomandari pentru romanii care au primit facturi la curent si gaze inexplicabil de mari.
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, le cere furnizorilor de electricitate sa esaloneze preturile pentru persoanele care vor primi facturile la curent pe 4-5 luni de zile. Virgil Popescu mentioneaza si faptul ca nu vor exista penalitati pentru acestia.
Virgil Popescu, ministrul energiei, a spus, miercuri, la Jurnalul de Seara de la Digi24, ca piata energiei din Romania este una reglementata cu pret plafonat si ca discutii pe aceasta tema au loc in cadrul coalitiei de guvernare.
Un sef de la Complexul Energetic Oltenia a lesinat in timpul controlului trimis de ministrul Virgil Popescu. Omul a sunat singur la 112 ca sa ceara ajutor.
Asadar, revenind la calculele si situatia prezentate de Biroul Electoral Judetean, reprezentantii Aliantei in Senat sunt Puiu Hasotti, respectiv Virgil Serbu (prin redistribuirea voturilor). ... Ma bucur, pe 6 decembrie implinesc 48 de ani si cred ca acesta (n.r.
Zvonul cum ca as desfasura actiuni ca sa ajung presedinte al Consiliului Judetean Salaj, sacrificandu-mi colegii de partid, este un atac murdar la adresa mea, si ma bucur ca lansatorii acestui zvon sunt contrazisi si descurajati, daca nu si injurati, in cele mai multe medii", a afirmat Viorel Stanca, presedintele PD Salaj, saptamana trecuta, in cadrul unei conferinte de presa.
Investitie fara teama Pe ideea exportului s-a bazat si Virgil Radu din Craiova, care a deschis in urma cu putin timp o firma cu acest profil.
"Ma bucur ca miscarea patronala a reusit sa se coaguleze pentru a forma o voce unitara.
"Ma bucur ca miscarea patronala a reusit sa se coaguleze pentru a forma o voce unitara.
Expozitia contine un numar de 66 de lucrari din care 65 realizate din metal si piatra si una din lemn Prezenti la vernisaj au fost coordonatorul Muzeului Municipal, Florin Radulescu, directorul Directiei Judetene pentru Cultura Prahova, Constantin Stere, primarul de Calarasi, Daniel Stefan Dragulin, deputatul Aurel Niculae, viceprimarii Marius Dulce si Virgil Dumbrava, consilierul local Dan Cristodor, directorul Directiei Judetene pentru Cultura Calarasi, Sorin Danciu, vicepresedintele Consiliului Judetean Marian Dinulescu si directorul Muzeului Dunarii de Jos, Marian Neagu.
Ma bucur odata cu acesti prieteni-artisti - Titus Andrei - Radio Romania Actualitati.
google-analytics.com