Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (2.97 secunde)
Zambesc, pentru ca am stabilit cu domnul presedinte Chiritoiu ca la 10:30 trebuie sa plec si ne-am impartit timpul in mod corect, domnia-sa 25 de minute, eu urmatoarele 5, ca sa-l felicit, sa-i multumesc pentru activitate, sa spun ca ma bucur sa fiu pentru a treia oara la raportul anual al Consiliului Concurentei.
Bucur a cedat Directorul executiv al CM1, George Bucur, nu a fost foarte incantat sa discute despre achizitia conacului din Ilovat. Bucur ne-a informat ca, pe 4 aprilie, si-a dat demisia din functie si nu ne va furniza nici un fel de informatii.
"Ma bucur ca m-am intors acasa. ... Ma bucur ca mai exista astfel de oameni. ... "Dupa cateva luni in care am stat in Bucuresti revin acasa si ma bucur.
"Ma bucur foarte mult pentru acest parteneriat, ma bucur ca Dedeman s-a gandit sa construiasca cate un teren de tenis pentru fiecare magazin deschis. ... Ma bucur ca datorita acestui sport am ajuns sa fac un parteneriat in Romania.
Asa mult ma bucur ca avem piste de bicicleta cat de cat functionale! Asa mult ma bucur incat ies nu cu bicicleta ci cu trotineta. ... In strainatate trotineta e la moda de vreo 5 ani dar ma bucur ca isi face loc si in Romania.
Elena Bucur, reprezentant Samsonite; ... Elena Bucur, reprezentant Samsonite;
Mai bine de doua decenii Moldovan a fost procuror la Zalau, in judetul Salaj, cu un scurt intermezzo, decembrie 1989-iunie 1990, cind a fost ministrul Tineretului si Sportului in guvernul provizoriu Petre Roman, functie in care a ajuns, se pare gratie profesorului Virgil Magureanu.
Ultimul plecat din Parlament este deputatul Virgil Pop. Deputatul clujean care paraseste Parlamentul este Virgil Pop, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta.
Va fi interesanta pentru investitori si zona Craiova-Calafat, în virtutea aparitiei podului peste Dunare si a conductei de gaze", a mentionat presedintele Uniunii Generale a Industriasilor din România, filiala Dolj, Virgil Boboc.
Va fi interesanta pentru investitori si zona Craiova-Calafat, în virtutea aparitiei podului peste Dunare si a conductei de gaze", a mentionat presedintele Uniunii Generale a Industriasilor din România, filiala Dolj, Virgil Boboc.
Functioneaza perfect, dar are o singura problema, bateria. Ma tine cinci zile. Voi ce model preferat ati avut? V.", a scris Virgil Iantu, in dreptul imaginii.
Virgil Panduru, subprefectul judetului Olt, a declarat ca Prefectura Olt nici nu se gandeste sa primeasca dosarele pana cand acestea nu vor fi complete si actele depuse de doljeni in 1991 verificate la sange.
La finalul audierilor, Constantinescu a declarat ca, in opinia lui, vinovati pentru evenimentele din iunie 1990 sunt fostul sef al statului Ion Iliescu si fostul sef al SRI, Virgil Magureanu.
Virgil Magureanu - 18%, Virgil Ardelean - 14%, Gheorghe Fulga si Ioan Talpes - 11%, Catalin Harnagea - 9% si Costin Georgescu - 8%.
Conducerea PRM "a luat act, cu scarba, de declaratiile mizerabile" ale Danielei Buruiana-Aprodu, precizeaza Biroul de presa, afirmand ca "aceasta femeie imposibila este informatoare a SRI inca de pe timpul lui Virgil Magureanu".
Orasul Beresti Octavian Dica (PC) Baleni Lica Oprea (PSD) Corni Prodan Vasile (PD-L) Corod Vasile Carjeu (PNL) Cosmesti Ion Tuchilus (PSD) Frumusita Ioan Nelu Munteanu (PSD) Grivita Nita Chebac (PC) Ivesti Ion Corpaci (PSD) Jorasti Georgica Tofan (PSD) Movileni Maricel Tudose (PD-L) Negrilesti Viorel Racasanu (PNL) Nicoresti Ionel Boghiu (PNL) Oancea Victor Chiriloaie (PNL) Priponesti Matei Costel (PC) Radesti Ioan Porumb (PSD) Schela Iacov Barceanu (PSD) Slobozia Conachi Ion Neculau (PSD) Suceveni Neculai Hanta (PSD) Tudor Vladimirescu Costel Gheorghe (PSD) Tepu Daniel Tuchel (PNL) Umbraresti Paraschiv Stoica (PSD) Valea Marului Virgil Doca (PSD) Localitati unde va fi organizat al doilea tur de scrutin:
Nastase a comentat, astfel, afirmatiile facute de noul presedinte al CSM, Virgil Andreies, la Realitatea Tv, potrivit caruia perceptia asupra activitatii DNA este foarte buna, mentalitatile cu privire la institutie schimbandu-se dupa ce a venit Daniel Morar la conducerea acesteia. "Domnul Virgil Andreies este un om foarte serios.
Imobilul ravnit de Virgil Coman, directorul Arhivelor Constanta este, dupa cum se stie, cel in care isi desfasoara activitatea Centrul Militar Zonal, atat pentru spatiul generos pe care il ofera, cat si pentru amplasarea in central municipiului si in apropierea Bibliotecii Judetene.
Prospat numit membru in Consiliul de Administratie al SC Mamaia SA, Virgil Cirstea (foto) este, de cateva zile, si noul director general al celei mai mari societati de stat care activeaza in turismul de pe litoral.
In acelasi dosar a mai fost scosi de sub urmarire penala Virgil Magureanu, acuzat de genocid, tratamente neomenoase, distrugerea unor obiective si insusirea unor bunuri.
google-analytics.com