Cautare

727 de rezultate pentru "bucur virgil" (2.93 secunde)
Inca de la numirea lui Vasile Blaga, cunoscut apropiat al lui Traian Basescu, in fruntea Ministerului de Interne, in presa s-a zvonit ca una dintre prioritatile noului ministru este si pensionarea urgenta a celebrului Virgil Ardelean - "Vulpeaā€¯ instruita de serviciile secrete pe care nici o guvernare nu a reusit sa o vaneze pana acum.
in cadrul unei conferinte de presa desfasurata ieri, liderul Sindicatului din invatamintul Preuniversitar Satu Mare, Ioan Dragan, a raspuns acuzatiilor care i-au fost aduse in cadrul primei conferinte de presa a nou infiintatului Sindicat Liber din invatamint Satu Mare (afiliat la FLI), acuzatii lansate de liderul local al acestuia, Virgil Roman.
Virgil Magureanu, fostul sef al Serviciului Roman de Informatii, a fost convocat, ieri, la sediul Parchetului de pe linga Inalta Curte de Casatie si Justitie pentru a fi audiat in legatura cu evenimentele din decembrie 1989.
Este vorba de Virgil Paunescu, cel care a detinut functia de fost secretar de stat in Ministerul Sanatatii, si care a fost desemnat in cursul zilei de ieri sef al Departamentului de Sanatate Publica din cadrul Administratiei Prezidentiale.
Astfel, Virgil Parocescu Ionascu, de 33 ani, Ion Ionascu, de 51 ani, Gheorghe Parocescu, de 37 ani, Dumitru Goidan, de 47 ani, Mihai Decu, de 49 ani, toti din Ciobanu si George Cristian Ionascu, de 24 ani, Bogdan Georgian B.
Doi dintre oamenii de afaceri galateni, Virgil Rapotan si Catalin Chelu, se afla in topul celor mai avuti 100 de romani.
Mai mult, potrivit lui Virgil Lungu, seful Directiei pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National, din acest motiv nu a putut fi concesionat deocamdata Cazinoul, singurul monument istoric din Constanta care a suscitat interesul investitorilor.
Conflictul a aparut in momentul in care, potrivit directorului RAT Craiova, Virgil Boboc, Asirom a contestat rezultatul licitatiei, punand astfel regia intr-o situatie delicata, din moment ce autobuzele si tramvaiele trebuia sa iasa pe traseu pe 3 ianuarie 2007.
Potrivit presedintelui Federatiei Sindicale Solidaritatea Virgil Sahleanu, Gheorghe Tiber, reprezentantii patronatelor si ai federatiilor sindicale reprezentative nu au putut ajunge la un acord in privinta continutului unui numar de 17 articole ale noului CCM, cele mai importante fiind cele legate de drepturile salariale.
Subprefectul Virgil Panduru a explicat ca punerea in posesie este in prezent o mare problema in dosarele nerezolvate din cauza naturii juridice a terenurilor ramase. ... Virgil Panduru a spus ca dreptul de proprietate a fost reconstituit pentru 99 la suta din cazuri, dar terenuri libere sunt foarte putine.
Directorul Muzeului Taranului Roman, Virgil Nitulescu, a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca daca hotararea de guvern privind comasarea MTR cu Muzeul Satului va fi reluata, personalul acestei institutii va reactiona fata de o asemenea decizie, ajungand chiar la proteste de strada.
Cei trei specialisti, Razvan Daraban, antreprenor si doctor in stiinte economice cu experienta vasta in coordonarea proiectelor medicale, Virgil Pop, inginer-antreprenor cu 10 ani de experienta in managementul clinicilor stomatologice, si Anca Temelcea, doctor in stiinte medicale si lector la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila, au creat pentru aceasta clinica strategii de reducere a timpilor alocati tratamentelor, precum si a perioadei de asteptare pentru fiecare client, la sub cinci minute.
Virgil Guran este noul vicepresedinte al PNL, dupa retragerea din cursa a lui Virgil Popescu.
Vicepresedintele PSD, Mihai Tudose, spune ca se impunea remanierea ministrului energiei, Virgil Popescu, in urma haosului din Energie. Tudose critica masurile luate de Virgil Popescu si spune ca nu au adus deloc rezultatele asteptate.
VIRGIL de 47 de ani, din jud. ... Virgil care au luat de la o persoana necunoscuta suma de 5000 de dolari, falsi, in 50 de bancnote a cate 100 de dolari, pe care urmau sa-i vanda unui client gasit prin intermediul lui A.
Serviciul de Relatii Publice al IGP ne-a informat, in cursul zilei de ieri, ca singurul dosar aflat in competitie este cel al comisarului sef Ioan Bucur.
- In calitatea mea de profesor de educatie fizica si sport, ma bucur ca indemnati oamenii sa faca miscare! ... Ma bucur ca ati reusit sa adunati un grup de firme care sa sustina sportul. ... - Ma bucur ca tara noastra gazduieste evenimente care au devenit deja o traditie.
Dragos Bucur iti da banii inapoi daca nu razi la ultimul lui film! ... 50, ia-ti bilet si, daca nu razi, Bucur te asteapta la iesirea din sala si iti da banii inapoi.
Urmau sa aiba forma unui mesaj de multumire adresat oamenilor frumosi care mi-au fost alaturi intr-o perioada grea a vietii mele si cu care abia asteptam sa ma bucur de momentele frumoase ale vietii mele, care aveau sa urmeze.
Firma careia i s-a atribuit contractul este detinuta, potrivit datelor Registrului Comertului, de Daniela Bucur, proprietara restaurantului "Casa Capsa". Daniela Bucur este sotia lui Marian Bucur, despre care presa a scris in nenumaratae randuri ca este un apropiat al lui Adrian Nastase, cei doi mergand frecvent impreuna la vanatoare.
google-analytics.com