Cautare

25 de rezultate pentru "breaza" (5.43 secunde)
O stiu foarte bine cei din Breaza. ... Eu am si spatii si muncitori specializati, iar Breaza este plina de oameni care pot lucra mecanica fina!
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat la ßcoala de vara a partidului de la Breaza ca formatiunea conservatoare se considera "iesita de la guvernare" si ca, in perioada urmatoare, va purta discutii cu liderii PSD, PRM si UDMR privind propunerea de izolare a PD.
In comunele Barca din judetul Dolj, Lazarea din judetul Harghita, Breaza din judetul Suceava si Iecea Mare din judetul Timis se vor organiza alegeri pentru functia de primar.
In concluzie, programul a fost un real succes” ne-a declarat Felicia Iordache, organizator. Printre ansamblurile folclorice care au sustinut spectacolele amintim: Salba Prahovei (Plopeni), Ghiocelul (Campina) si Cala Breaza (Breaza).
Din partea autoritatilor locale prahovene au participat primarii Samson Constantin - Azuga, Balasescu Razvan - Breaza, Botoaca Dorin Comarnic, Nanu Cornel - Cornu, Iulian Badescu - Ploiesti, Morarescu Costel - Filipestii de Padure, Iarca Gheorghe - Magureni, Neagoe Cristian - Talea, Ilie Gheorghe - Telega, Daniel Alexandru - Cocorastii Misli, Neacsu Mihai - Scorteni, Dumitrescu Mihai - Provita de Jos, Davidescu Bogdan - Sotrile, Stoica Gheorghe - Banesti, dar si consilierii judeteni USL Ludmila Sfarloaga, Rares Enescu, Gheorghe Neaga si Ion Ionica.
Mirela Ion participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi. "Iile pe care le-am adus sunt din Breaza.
Vyartis S.R.L., productie artizanat manual din Breaza, judetul Prahova, participa in acest week-end la targul traditional de la MTR.
Vyartis S.R.L., productie artizanat manual din Breaza, judetul Prahova, Saptamana viitoare va participa la targul traditional organizat la Muzeul Satului.
Carol Davila Bucuresti, detasamentul Scolii Militare de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre Basarab din Pitesti, detasamentul Colegiului National Militar Dimitrie Cantemir din Breaza.
In alta ordine de idei, Andrian Mihei a mai spus ca "Adunarea de la Breaza, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute, a fost doar inceputul reorganizarii la nivelul partidului si se spera ca pana la sfarsitul verii sa se traga linie si sa se vada daca Partidul Conservator s-a maturizat.
Guvernul a aprobat organizarea de alegeri locale partiale in patru localitati care au ramas fara primari, respectiv in comunele Barca (Dolj), Lazarea din judetul Harghita, Breaza din judetul Suceava si Iecea Mare din judetul Timis, precum si in alte trei localitati care au fost infiintate in cursul acestui an.
Vazand ca totul merge brici, Hoinaru s-a gandit sa se extinda si in turism, motiv pentru care s-a pricopsit si cu niscai actiuni la SC Turism Breaza SA Campina, tot din aleasa postura de truditor pentru interesele obstii.
Festivalul Vaii Muresului este o manifestare a localitatilor au format Asociatia Mures-Calimani: Stanceni, Lunca Bradului, Rastolita, Deda, Alunis, Rusii Munti, Vatava, Suseni, Reghin, Breaza, Batos, Brancovenesti, Ideciu de Jos si Petelea.
Sigur ca nici "Realitatea" nu-i mai breaza. Dar parca e mai tare in ultima vreme decat slabanoaga de Antena 3, desi i-a cedat mai multe vedete.
Acest lucru ii deranjeaza pe ceilalti membri ai familiei Lucecu, in special pe sotia Neli, care i-a cerut sa renunte la fotbal pana in vara si sa urmeze un tratament de recuperare la Breaza, unde detine o casa de vacanta.
Anca Pancu Anca Popescu bijuterii Ana Domina CORRIDA KNIT Ii Breaza Maruca Muna Radu Raluca Albu Sensorium Event Guest: Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion Intrare gratuita
Anca Pancu Anca Popescu Ana Domina BRIA Design CORRIDA KNIT Faiblesse Ii Breaza Oana Vasiloiu Maruca Muna Radu Perfect Legs Shoes Raluca Albu Sensorium Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion
Anca Pancu Anca Popescu Ana Domina BRIA Design CORRIDA KNIT Faiblesse Ii Breaza Oana Vasiloiu Maruca Muna Radu Perfect Legs Shoes Raluca Albu Sensorium Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion
Mesterii populari sunt prezenti cu ceramica de Horezu si de Corund, obiecte din piele, mic mobilier pictat, oua incondeiate din Bucovina, ii din Breaza, tesaturi fine de borangic, oale, linguri, cauce din Babeni, ibrice de alama de la caldarari romi, marame, scoarte si cergi din Bucovina, Moldova sau Bistrita, icoane pictate cu smerenie pe lemn si pe sticla, pristolnice, zargane si port taranesc din toate zonele etnografice.
google-analytics.com