Cautare

958 de rezultate pentru "brazei petre" (8.49 secunde)
Petre Bran, de 50 de ani, din Cetate-Dolj, era cercetat initial in libertate, pentru trafic de persoane, pe motiv ca, in perioada 2009 - 2010, ar fi racolat, transportat in Spania si exploatat patru victime, trei dintre acestea exploatate prin munca si una obligata sa se prostitueze.
Petre Roman, prezent la emisiune in calitatea sa de fost premier, nu a dezmintit cele spuse de Radu Vasile, desi la vremea respectiva conducea PD si stia prea bine ce facea in Guvern principalul ministru al partidului. Declaratia lui Radu Vasile se adauga la cele facute de Petre Roman.
Liderul taranist Corneliu Coposu este salvat de furia minerilor in ultima clipa, prin interventia lui Petre Roman. ... A fost momentul in care a cazut Guvernul Petre Roman.
Intr-un comunicat al viceliderului Maria Petre se arata ca aceste afirmatii “ingrijoreaza prin neseriozitate si partizanat politic incompatibil cu functia de presedinte al Senatului“, considerand ca Nicolae Vacaroiu nu ar fi trebuit sa-si asume acest demers din postura de presedinte al Senatului, “daca nimeni din PSD nu mai are curajul sa faca declaratii de presa“.
Adeziunea a fost semnata de reprezentantii celor doua partide, Zoe Petre, vicepresedinte AP, si Danut Silviu Popa, presedinte PCD.
In cele din urma, Eugen Marius Opran, reprezentantul Asociatiei Patronale din Romania si Petre Costel, liderul sindicatelor portuare sunt singurii membri ai Consiliului de Administratie care pot fi exclusi cel putin teoretic din tabara sustinatorilor lui Moldoveanu si a politicii de jaf puse la cale de acesta.
Consideram ca procesul intentat fostului consilier prezidential Zoe Petre si declaratiile sub juramant in fata instantei judecatoresti a fostului presedinte Emil Constantinescu aduc grave acuzatii ce nu trebuie asociate cu organizatia in fruntea careia se afla Constantin Nita“, se arata in scrisoare.
La nivel doar de zvon deocamdata, se spune despre proaspatul detronat din varful PSD-ului ca ar fi pus la cale ceva intelegeri cu fostii tovarasi de lupta - Petre Roman si Marian Enache, de exemplu.
La sfarsitul anilor 80, studentul Marian Munteanu de la Filologie il vizita des in garsoniera sa insalubra pe marele filosof nationalist Petre Tutea.
Senatorul Maria Petre a precizat, de asemenea, ca a aflat in primul rand din presa despre intentia lui Adriean Videanu de a renunta la depunerea unei motiuni de centru, pe care o anuntase miercurea trecuta in sedinta Biroului Permanent National al PD.
Secretarul BP, Petre Popeanga, a declarat ieri ca membrii Comisiei Juridice au hotarat ca solicitarea Ministerului Justitiei de a fi verificati anumiti deputati tine de competenta Secretariatului general al Camerei.
Doi fosti ministri ai partidului, Petre Lificiu si Alexandru Mironov, au parasit in aceasta saptamana PSD. ... Deputatul Petre Lificiu, fost ministru al Mediului in Guvernul Nastase, a parasit PSD pentru Partidul Ecologist.
Petre Stanca si-a motivat prezenta la sedinta de Consiliu Local prin faptul ca a venit pentru indrumare si consiliere impreuna cu serviciul de audit si secretarul general al CJC, spre sfarsit a avut o depozitie considerata de mine si o parte din consilierii locali ca fiind cu caracter de amenintare si intimidare la adresa mea si a unei parti a consilierilor ce nu fac parte din PSD”, se declara in adresa primita la Prefectura, semnata Dumitra Fir, contabil.
• Premiul "Spaga, sex si securitate la CEDO" - jurnalistilor Petre Mihai Bacanu si Laurian Ieremeiov "Daca vreti sa scrieti despre aceste trei subiecte in Romania, asa cum au facut Bacanu si Ieremeiov, pregatiti-va sa ajungeti la CEDO, pentru ca unii judecatori romani nu sunt inca la curent cu jurisprudenta europeana in ceea ce priveste libertatea de exprimare.
Prima guvernare Petre Roman", aparuta in 2006, doar un interviu cu SOV, luat in 2005, unde acesta vorbeste despre oportunitatile de specula si imbogatire rapida pe fundalul unei situatii de haos politico-juridic, in absenta unei clase politice veritabile si a unui sistem juridic.
La randul sau, Mihai Petre, secretar executiv al Organizatiei Judetene a PD Constanta, a tinut ieri sa o „dreaga” din punctul de vedere al comunicarii, invitand reprezentantii mass-media sa faca sugestii Partidului Democrat, prin intermediul unui chestionar.
Deputatul democrat de Covasna, Petre Strachinaru, a declarat ca este foarte probabila amanarea dezbaterii parlamentare a proiectului de lege privind Statutul minoritatilor nationale, din cauza numeroaselor amendamente depuse. ... (Narcisa Petre)
Petre Roman si Ion Iliescu s-au asezat ieri, dupa ani buni de zile, la aceeasi masa si au discutat despre regruparea stangii din politica romaneasca.
Astfel, pentru ruta Constanta- Ostrov a fost desemnat Petre Stanca, vicepresedinte CJC, pentru ruta Constanta- Harsova, subprefectul Adrian Nicolaescu, pentru Constanta- Cernavoda, directorul Directiei de Agricultura, Gheorghe Albu, pentru ruta Constanta Tulcea, col.
Presedintele partidului Forta Democrata (FD), Petre Roman, a prezentat ieri unei delegatii a grupului socialistilor europeni din Parlamentul European initiativa Polul Social. "Petre Roman a prezentat initiativa Polul Social, adica regruparea stangii, in care un rol esential revine PSD.
google-analytics.com