Cautare

958 de rezultate pentru "brazei petre" (3.42 secunde)
Presedintele Fortei Democrate (FD), Petre Roman, a declarat, vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca saptamana viitoare va depune la Tribunalul Bucuresti o solicitare pentru a prelua denumirea de Partidul Democrat de catre partidul sau.
Asociatia Victimelor Mineriadelor considera "imorala" numirea fostului premier Petre Roman consilier de stat, Inalt reprezentant al Guvernului pentru romanii din strainatate, apreciind ca se creeaza un precedent periculos, intrucat acesta este vinovat pentru mineriada din iunie '90.
Ceea ce inseamna ca unul dintre cei doi pedelisti nominalizati initial pentru cele doua posturi de subprefecti ai Constantei - Mihai Petre si Mircea Iustian - este “sacrificat”.
Plecat pe alte drumuri ale politicii, fostul premier Petre Roman a comentat sansele fostilor sai colaboratori la prezidentialele social-democrate.
Secretarul de stat din MAI, Dan Valentin Fatuloiu, a confirmat ieri ca a cerut demisia sefului IGPR, chestorul Petre Toba.
Traian Igas a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca premierul Emil Boc a acceptat cererile de schimbare din functii a lui Petre Toba, fost sef al IGPR, si a lui Dan Valentin Fatuloiu, fost secretar de stat in MAI.
Directorul RAADPFL, Ion Petre, a confirmat ca lucrarea i-a fost data „asa“. ... Nu, nu avem contract si nici comanda, ni s-a dat asa...“, a spus Petre.
Directorul RAADPFL, Ion Petre, a confirmat ca lucrarea i-a fost data „asa“. ... Nu, nu avem contract si nici comanda, ni s-a dat asa...“, a spus Petre.
Directorul executiv in cadrul Organizatiei Nationale Interprofesionala Vitivinicola, Petre Mocanu, ne-a declarat ca recoltarea in podgoriile Cotnari, Recas, Dobrogea si Dealu Mare a inceput inca de saptamana trecuta. "Singurele regiuni intarziate sunt Podisul, podgoriile Jidvei si zona Tarnavelor", precizeaza Petre Mocanu.
Pandurii Targu Jiu se afla pe locul doi intr-un clasament al punctelor castigate pe teren propriu in acest sezon, dupa Steaua Trupa lui Petre Grigoras este o forta pe "Municipalul"
pe Petre Grigoras, in timp ce Stromajer nu s-a mai intors din Slovenia, dupa ce o gorjeanca i-a intentat proces de paternitate. ... Cei doi au semnat deja contracte cu Pandurii, desi Petre Grigoras ar fi vrut sa-i vada mai intai la lucru.
Fotbalistul a fost consultat de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, iar diagnosticul, entorsa de genunchi si intindere a ligamentului colateral intern, nu i-a picat deloc bine lui Petre Grigoras. ... A pierdut startul campionatului, cel putin primele cinci etape sta", a declarat Petre Grigoras.
Petre Grigoras nu are concluzii favorabile dupa primele trei amicale ale pandurilor in Antalya. ... Tehnicianul Petre Grigoras critica defensiva, slabita prin plecarea lui Chiriches si accidentarea lui Adi Rusu, dar este increzator ca noii titulari, Ungurusan si Cardoso, se vor adapta pana la finalul pregatirii.
Petre Grigoras confirma interesul pandurilor pentru varful din Mali, Mahambe Tamboura. ... Petre Grigoras nu a dorit sa dea nume, insa dupa indicii strainul este atacantul echipei FK Shkendija, Mahambe Tamboura, singurul jucator care a marcat o "dubla"
Petre Grigoras vrea prima victorie in 2012 cu Vointa Sibiu, o echipa din zona retrogradarii. ... Am sperante ca vom castiga aceasta partida, indiferent de absentele pe care le avem", a declarat Petre Grigoras.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
Tocmai de aceea eu vin la Balul Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori cu un nou personaj, si anume Petre, cel care va fi cu siguranta viitorul presedinte al tarii noastre.
Petre Pandrea In 1948 este arestat Petre Pandrea. ... Petre Tutea In 1957 este arestat, de asemenea, Petre Tutea, filosof si patriot care, intr-un discurs tinut in fata tovarasilor lui de detentie de la Aiud (discurs memorabil, mitologizat de posteritate), va spune:
Probabil ca l-ati vazut in ultimele saptamani pe Petre Roman pledandu-si cauza pe la diferite televiziuni. ... In ciuda promovarii excesive de care s-a bucurat in ultimul timp, Petre Roman se bate in continuare in procente cu Marian Milut.
Prezentatorul emisiunii "Bugetul meu" de pe TVR 2, Patric Petre Marin, si-a pierdut viata miercuri dimineata, intr-un accident de masina produs pe DN1, la Saftica, anunta TVR. ... Casatorit cu actrita Dana Tapalaga, Patric Petre Marin lasa in urma trei baieti, precizeaza televiziunea nationala.
google-analytics.com