Cautare

958 de rezultate pentru "brazei petre" (4.18 secunde)
Soarta lui Petre Stanca este subiect tabu deocamdata - ne-a precizat o domnisoara/doamna care ne-a raspuns, ieri, la telefonul secretarului general al PSD, Titus Corlatean. ... "Subiectul Petre Stanca nu se comenteaza deocamdata".
PD-L Constanta, prin vocea purtatorului de cuvant, Mihai Petre (foto), a declarat ca "Mircea Geoana este precum un atlet de mana a doua, ajuns in cursa finala doar pentru ca a alergat singur in calificari.
, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Constanta au dispus continuarea cercetarilor fata de seful Postului de Politie Baraganu, Valerica Petre (foto), pe motiv ca exista suspiciuni de comitere a infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice si luare de mita, politistul spune ca nimic din toate acestea nu i-au fost adus la cunostinta.
Anuntul presedintelui Traian Basescu care a spus ca vrea un Executiv PD-L-PNL, condus de un premier pedelist, denota faptul ca seful statului este disperat si vrea sa ii atraga la urne pe nostalgicii defunctei Aliante D.A., sustine analistul politic Zoe Petre.
Cu 'nedisimulata modestie', presedintele a hotarat sa se compare cu 'antireformatorul' Iliescu, care ar fi franat elanul 'reformatorului' Petre Roman", scrie Iliescu pe blog, opinand ca "cea mai buna proba a efectelor diverselor guvernari care s-au succedat in cei 20 de ani trecuti de la Revolutie, sunt rezultatele concrete reflectate in economie si in viata oamenilor".
Petre Roman asteapta sa fie reactivat de Traian Basescu Fostul premierul Petre Roman mai spera intr-o revenire in forta in politica mare.
Federatia Nationala a Sindicatelor Portuare din Romania intentioneaza sa-i actioneze in instanta pe noii detinatori ai silozurilor din Portul Constanta care au apartinut societatii falimentare Agroexport, a declarat pentru "Replica" Petre Costel, presedintele FNSPR.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
Petre Grigoras renunta la aportul ofensiv al brazilianului, golgheterul echipei in tur, cu cinci goluri, retragandu-l ca fundas central. ... Plecarea lui Chiriches a lasat un gol destul de mare in apararea noastra si il voi forta pe Cardoso", a spus Petre Grigoras.
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Daniela Petre de la Ma Belle Universul Altfel al femeilor a participat recent la targul mestesugarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Maria Petre (foto), viceliderul grupului parlamentar al PD din Senat, considera ca absenteismul s-a datorat unor deficiente organizatorice, dar ca asta nu inseamna ca vinovatii nu vor fi sanctionati.
In ajutorul lor au venit Petre Roman, liderul partidului Forta Democrata, dar si cunoscutul consilier de imagine israelian Ron Werber.
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
PD intentioneaza sa-i convinga pe fostii democrati Octavian Podeanu, Petre Gongu si Corneliu Sabetay sa revina in partid dupa ce acestia au dezertat la PSD in preajma alegerilor locale din 2004.
Presedintele Fortei Democrate, Petre Roman, si senatorul PSD Razvan Teodorescu au declarat ieri, dupa o discutie cu Ion Iliescu, ca o forma institutionalizata a Polului Social ar putea capata contur la 3 mai.
Costin Radu Ganescu - 36 de ani, presedintele Asociatiei Bolnavilor de Talasemie, pasionat de pescuit Dumitru Razvan Valeanu - 23 de ani, pasionat de calculatoare Claudiu Nicu - 41 de ani, pasionat de calculatoare Petre Marian Zamfir - 39 de ani, pasionat de pescuit Doru Stanciu - 36 de ani, economist, pasionat de masini Dumitru Valeanu:
Intrebat daca este adevarat ca Mircea Geoana i-ar fi interzis sa mai vorbeasca in public despre Polul Social initiat de Petre Roman, Iliescu s-a dezlantuit:
La lansarea la Galati a proiectului a participat, alaturi de Mircea Toader, euro-observatorul si senatorul PD de Ialomita Maria Petre.
PDL Constanta saluta, prin intermediul purtatorului de cuvant Mihai Petre, alegerea facuta de PSD, care l-a desemnat drept candidat pentru Primaria Generala a Bucurestiului pe Marian Vanghelie. Democrat-liberalul Mihai Petre s-a declarat convins ca, dupa aceasta decizie, PSD "se va cantona in jurul unui procent de maxim 20%".
google-analytics.com