Cautare

958 de rezultate pentru "brazei petre" (2.64 secunde)
Candidatul PNL in colegiul uninominal din Europa, Petre Roman, si-a reamintit, la lansarea candidatilor liberali pentru alegerile parlamentare, ca a fost acuzat, in perioada cand era premier, ca programul sau de guvernare este "prea liberal", precizand ca nu putea elabora unul socialist dupa 45 ani de comunism.
Directorul RAADPFL, Ion Petre, nu poate sa-si explice cum au putut fi scapate din mana aceste suprafete.
E pentru a doua oara cand Traian Basescu ii trimite bezele lui Petre Roman in ultima luna. ... E clar ca Traian Basescu il curteaza pe Petre Roman. ... Petre Roman, de atunci din 2000 de cand a pierdut pozitia de lider al partidului, a avut un rol marginal in politica.
Din pacate, multe litigii s-au încheiat rapid în defavoarea noastra, fiindca nici macar termenii contractuali nu erau în folosul nostru, ci al chiriasilor“, a declarat actualul director general al RAADPFL, Ion Petre.
Din pacate, multe litigii s-au încheiat rapid în defavoarea noastra, fiindca nici macar termenii contractuali nu erau în folosul nostru, ci al chiriasilor“, a declarat actualul director general al RAADPFL, Ion Petre.
Bulgaria reprezinta o atractie financiara pentru ca in prezent are unul dintre cele mai mici impozite din Uniunea Europeana pentru profitul companiilor, de 10%, iar impozitul pe dividende este de 5%, potrivit casei de avocatura Danila, Petre si Asociatii.
ZIARE.COM informeaza, intr-un articol semnat de Gabriel Kolbay, ca piscicultorii au fost impresionati de discursul ministrului Petre Daea pe tema pierderilor piscicole provocate in UE din cauza cormoranilor .
Petre Berinde a fost patronul unei carmangerii cu puncte de lucru in Ardud si Satu Mare, care s-a remarcat prin calitatea unor produse (mititei, cirnati, ceafa, cotlet si muschiulet de porc) cu ocazia sarbatorilor cimpenesti din judetul Satu Mare si din alte judete apropiate.
In acest caz, promovarea a tinut si de interventia actualului vicepresedinte al Consiliului Judetean Constanta, social-democratul (din garda veche) Petre Stanca. ... Cum este si cazul lui Mihai Petre, secretar executiv (momentan) in cadrul PD Constanta.
Astfel, la alegerile locale din 10 iunie candideaza Sorin Mircea Oprescu (candidat independent, sustinut de USL), Vasile Silviu Prigoana (Partidul Democrat Liberal), Vasile Horia Mocanu (Partidul Poporului - Dan Diaconescu), Anghel Iordanescu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), George Becali (Partidul Noua Generatie Crestin Democrat), Petre Popeanga (Partidul Romania Mare) si Adrian Irinel Columbeanu (Partidul Popular si al Protectiei Sociale).
Vineri, 2 iunie a.c., conferinta organizata de Forta Democrata din Romania, filiala Constanta, a fost prezidata de Petre Roman, presedintele acestei formatiuni politice. ... Ar reprezenta o opozitie reala care sa faca fata actualei puteri”, a declarat Petre Roman.
Din nefericire, in judetul Constanta - care a fost campionul tunurilor trase asupra banilor publici, cu fraude de peste 5 milioane de dolari sustrase Administratiei Finantelor Publice a municipiului resedinta de judet prin rambursari de TVA aferente unor exporturi fictive - ilegalitatile continua sa fie musamalizate, in timp ce Petre Stanca - artizanul si unul dintre principalii beneficiari ai rambursarilor ilegale de TVA - jubileaza astazi in fata incapacitatii organelor de ancheta de a-l inculpa.
El a precizat totodata ca dezbaterea privind "Polul Social", care trebuia sa se desfasoare la 3 mai si a fost amanata, este diferita de intalnirea organizata de Petre Roman la sediul Fortei Democrate (FD).
Vineri, la Muzeul de Arta din Constanta a avut loc lansarea cartii "Cate ceva despre...", scrisa de secretarul executiv al Departamentului pentru Relatii cu Mass-Media din cadrul Partidului Democrat Constanta, Mihai Petre.
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
PSD se comporta mai degraba ca un partid ametit, fara creier politic", este de parere democratul constantean Mihai Petre.
PSD se comporta mai degraba ca un partid ametit, fara creier politic", este de parere democratul constantean Mihai Petre.
Vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, pesedistul Petre Stanca a uimit ieri aproape pe toata lumea cand a votat, pentru doua proiecte, cot la cot cu liberalii si democratii.
De asemenea, pedelistii si-au propus ca pana la 1 februarie sa constituie si noile birouri comunale, urmand ca pana la finele lunii viitoare sa se cristalizeze si optiunile de candidati pentru fiecare primarie din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", purtatorul de cuvant al PD-L Constanta, Mihai Petre.
Partidul Forta Democrata, condus de Petre Roman, isi va schimba numele in Partidul Democrat. ... Un alt argument invocat de Petre Roman ar fi acela ca, in opinia sa, fostii democrati au abandonat doctrina initiala, devenind democrat liberali.
google-analytics.com