Cautare

2952 de rezultate pentru "bocsardi ioan ocna mures" (3.58 secunde)
Astfel, Real va juca in play-off alaturi de echipele Olimpia Cluj, FCM Targu Mures si CS Brazi, dupa sistemul fiecare cu fiecare, tur si retur. Lupta pentru medalii va incepe chiar duminica, Real urmand sa intalneasca in primul meci, in deplasare, pe FCM Targu Mures.
Ca senator de Mures al Partidului Social Democrat, sunt mandru ca provin dintr-un judet cu traditie in ceea ce inseamna calitatea si performanta actului educational, de la nivelul prescolar, unde se pune prima caramida pentru o constructie educationala solida, la scoli primare, gimnazii si licee cu performante deosebite si care formeaza olimpici nationali si internationali, pana la cele trei universitati de prestigiu:
Pe de alta parte, seful UDMR Covasna a declarat, ieri, ca peste 20.000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite MEDIAFAX.
Mures, Romania sau [email protected] Mai multe detalii la nr.
Mures. ... Mures, dr. Claudiu Puiac, spune ca, in cele 6 luni, de cand conduce spitalul, s-a reusit pornirea Compartimentului de Radiologie Interventionala si din octombrie, acesta este centru pilot, in programul Ministerului Sanatatii, privind accidentul vascular cerebral
Mures, in 2011, aflat in slujba pacientilor inca din 1995. ... Mures, copilul sau de suflet.
Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
Curtea unui gospodar din judetul Mures s-a transformat in ferma pentru cerbi lopatari. Situata la o distanta de 20 de kilometri de Targu Mures, ferma adaposteste animale, pasari domestice si 10 exemplare de cerb lopatar.
Un barbat din judetul Mures a fost impuscat in piept, vineri seara, cu un pistol cu bile de cauciuc, in urma unui conflict care a izbucnit intr-o benzinarie din Bistrita si in care au fost implicate trei persoane, victima fiind transportata la spital, insa refuzand internarea.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures. ... Mures, medicii fiind rezervati in privinta diagnosticului, potrivit infobraila.ro. ... Mures.
Continuand cercetarile, politistii au mai stabilit ca principalii actionari ai SC Miralen SRL Constanta erau 6 societati comerciale din Bucuresti, Targu Ocna, Ploiesti si Constanta.
Balta, Barzula, Camenca, Crut, Dubasari, Grigoriopol, Ananiev, Ocna Rosie, Rabnita, Slobozia, Tiraspol. A fost creata pentru a atata pe nemultumitii din Basarabia.
- a mangaia pe cap- hot, ocna; - a vedea- manie ascunsa, dusmanie; - dormind- izbanda neamplinita; - jucandu-se- prefacere; - miorlaind- reputatie rea; - mieunand- tradatori;
Vizita a inceput marti, la Sibiu, de unde Mircea Geoana alaturi de persoanele care il insoteau au pornit intr-o deplasare spre Ocna Sibiului, Slimnic si Loamnes.
Zapciii de odinioara fura indepartati pe rand si, inghesuiti la ocna, simteau pe obrazul plesnit usturimea palmei domnesti. De parca ei, si nu baietandrul din mahalaua Ploiestilor, ar fi primit palitura Voievodului Traian...'
Pentru orasul, ca e unul singur - Targu Ocna, si comunele care au avut intelepciunea sa voteze majoritar cu oamenii lui Basescu, Boc, Udrea si PDL si numai pentru ele, ceilalti sa ia aminte, sa se smereasca si sa nu mai greseasca anu’ viitor.
In program sunt incluse, printre altele, statiuni precum Baile Felix, Covasna, Praid, Tusnad, Sovata, Ocna Sibiului, Calimanesti, Caciulata, Baile Govora, Olanesti.
Potrivit acestuia, majoritatea turistilor care vor veni la Sibiu sunt din Bucuresti.La Ocna Sibiului, la un hotel de patru stele, care ofera acces la centrul Spa, trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 760 lei.In alte zone ale tarii, vacanta de Paste costa intre 300 si 1.000 de lei.La pensiunile din Maramures, de la Botiza, pachetul de Paste costa 360 lei si include trei nopti cu demipensiune, la locatii de doua si trei margarete.Un pachet de patru nopti la Bran, la un hotel de trei stele, cu pensiune completa, masa traditionala de Paste si acces gratuit la sauna si sala de fitness costa aproximativ 400 lei de persoana.La Gura Humorului, in schimb, in aceleasi conditii de cazare si masa, un sejur de patru nopti depaseste 1000 lei.
1 Mai, Amara, Bala, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Geoagiu, Sangeorz, Sarata Monteoru, Saturn, Sinaia, Slanic Moldova, Ocna Sugatag, Olanesti, Predeal, Pucioasa, Techirghiol, Tusnad, Vatra Dornei.
Statul te poate arunca in ocna, fiindca el iti apara si garanteaza libertatea, atata cata este ea. Dupa ce te-a ucis din greseala, nu te mai poate scoate decat la vot, odata la patru ani .
google-analytics.com