Cautare

1193 de rezultate pentru "bobu maria" (3.53 secunde)
Acolo, in linistea aristocrata de pe malul lacului, l-au intampinat Emil Bobu si Manea Manescu, sarutandu-i apoi mana la urcarea in elicopter.
Avea si el un Boc, nu mai stiu cine era, Dascalescu sau Bobu", a spus Ponta. Liderul PSD a mai declarat, raspunzand unor intrebari, ca USL nu isi face iluzii privind votul din Parlament pentru eventuala cerere de suspendare din functie a presedintelui.
Angajarea raspunderii Guvernului Emil Bobu reprezinta un precedent extrem de periculos, asta inseamna ca vom putea oricand sa amanam sau sa anulam alegerile pe motiv de criza, pentru ca, dupa acesti ani ai regimului tovarasului presedinte Traian Basescu, Romania va fi in criza multi ani", a spus Ponta.
- cu "Alifie", cu Emil "Bobu!" si tot neamul lor de fosile politice "rasuflate"! Abia intre un ipotetic tur I si II (2-16 noiembrie) s-ar strange de prin praf!
Imediat dupa intoarcerea lui Ceausescu, Ion Ionita a fost chemat la CC al PCR si Emil Bobu i-a spus sec sa-si bage mintile-n cap.
In octombrie 1984, in timp ce Nicolae si Elena Ceausescu urmau sa faca o vizita in RFG timp de 4 zile, blindatele lui Hortopan trebuiau sa inconjoare cladirea CC al PCR, iar un grup de ofiteri urma sa-i aresteze pe Emil Bobu, Tudor Postelnicu, Ion Dinca si ceilalti sefi de partid fideli lui Ceausescu.
Desi informat despre evenimentele de la Timisoara, dictatorul Nicolae Ceusescu pleaca intr-o vizita oficiala in Iran, iar la conducerea tarii ramane Elena Ceausescu care ia decizia sa-i trimita in 19 decembrie la Timisoara pe primul ministru, Constantin Dascalescu, si pe Emil Bobu pentru a analiza situatia si a negocia cu protestatarii.
Maria Ignat, 60 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Nici nu cred ca vom "merge" catre mai bine..." Maria Serban, 57 de ani, pensionar, Bucuresti: ... Ana-Maria Belciug, 21 ani, studenta, Constanta:
Maria Petre (foto), viceliderul grupului parlamentar al PD din Senat, considera ca absenteismul s-a datorat unor deficiente organizatorice, dar ca asta nu inseamna ca vinovatii nu vor fi sanctionati.
Joi, telespectatorii postului National TV o vor putea urmari pe Ana Maria Prodan intr-o postura cu totul deosebita. ... In tot acest timp, de fotbalistii pe care Ana Maria Prodan ii impresariaza se va ocupa altcineva....
Maria Sibylla Merian, sarbatorita de Google printr-un logo special Google o sarbatoreste pe naturalista de origine germana Maria Sibylla Merian printr-un logo special, reprezentat de cateva desene de plante, insecte si o soparla.
trei trimiteri in judecata pentru judecatorii Maria Huza, Andreea Ciuca si Vasile Bicu si inceperea urmaririi penale fata de sapte parlamentari.
La targul de Rusalii de la MTR am intalnit-o si pe Maria Vitalis. ... Am o echipa de angajati care brodeaza iile, ne-a spus Maria Vitalis, care a mostenit aceasta pasiune de la mama si de la bunica sa. Maria Vitalis este general manager la S.C.
Jacques Vallee si multi altii dupa el au subliniat atat vechimea unor fenomene de tip OZN in vechile scrieri religioase, cat si o seama de paralele intre diverse aparitii recente ale Fecioarei Maria si intalnirile apropiate OZN.
In aceeasi noapte a lunii octombrie 1973, nu departe de locul unde va fi plasat, pe malul estic al raului, monumentul comemorativ, Maria Blair, acum in varsta de 69 de ani, astepta, impreuna cu sotul ei, Jerry Blair, sa plece cu o barca pentru o lucrare in larg.
La lansarea la Galati a proiectului a participat, alaturi de Mircea Toader, euro-observatorul si senatorul PD de Ialomita Maria Petre.
Incepand de ieri, viceprimarul comunei Gradina, Maria Adam, cat si consilierul local din Chirnogeni, Maria Vlad, nu mai sunt membri PNL.
Democrata Maria Deju l-a atacat, la finele saptaminii trecute, in termeni duri, pe primarul orasului. ... Actul normativ face parte din pachetul de legi al reformei sistemului sanitar", a declarat Maria Deju.
Dupa o amanare cauzata de prelungirea dezbaterilor pentru bugetul de stat pe 2009, deputatul PD-L Maria Stavrositu (foto) si-a inceput, zilele trecute, intalnirile cu directorii de institutii scolare din Constanta.
Adriana Matei, director in cadrul Ministerului Turismului si Mariana Bercu, din partea SIF Transilvania, au fost realese in noul Consiliu de Administratie, alaturi de Ana Maria Topoliceanu, Maria Mustata Madalina si Paul Foleanu.
google-analytics.com