Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (2.94 secunde)
Intr-un comentariu publicat pe blog, Corina Cretu a luat atitudine fata de unele declaratii ale lui Cristian Boureanu facute in comisia de ancheta, aratandu-se uimita de lipsa de reactie a colegilor deputatului PD-L fata de faptul ca democrat-liberalul a jignit o femeie, deputatul Alina Gorghiu, pe care a calificat-o drept "domnisorica".
Problemele de acum depasesc discutiile despre si din lumea politica", a scris Nastase pe blog. "Daca mai era nevoie de ceva care sa ne convinga ca Basescu este in campanie si ca nu actioneaza ca un presedinte preocupat de conducerea tarii, iata o declaratie care ne spune tot.
Chiar daca va concura cu fostul sau amic, Hrebenciuc, pe care-l acuza pe blog: "Grupul Hrebenciuc loveste cu dosare". Astazi, Miron Mitrea isi sarbatoreste, la o zi dupa Viorel Hrebenciuc, ziua de nastere.
Presedintele rus Dmitri Medvedev (foto) il critica pe blog pe omologul ucrainean Viktor Iuscenko si il informeaza ca asteapta mai multa deschidere de la succesorul sau.
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu ii acuza public pe fratii Basescu, pe blog-ul personal, ca ar avea legaturi cu o organizatie terorista.
Fostul presedinte Ion Iliescu sustine, pe blog, ca Traian Basescu nu mai trebuie sa castige un nou mandat de presedinte, fiind de preferat oricare din primii trei contracandidati ai acestuia, mentionand ca el il sustine pe Mircea Geoana, desi acesta are unele "slabiciuni, inabilitati si stangacii".
De asemenea, votuntarii posesori de blog pot alege sa promoveze imaginea lui Sorin Oprescu pe pagina lor personala. O alta modalitate in care voluntarii il pot ajuta pe Oprescu este personalizarea autoturismului sau a cutiei postale cu autocolante ale candidatului independent la Presedintie.
Asa mi-a sunat si mie cand am dat peste niste comentarii entuziasmate pe un blog. Insa domnul Emil Hurezeanu a propus acelasi lucru, dar cu argumente.
Fostul sef al statului nu a uitat de tradatorii din PSD, taxandu-l pe Basescu intr-o alta postare pe blog: "Traian Basescu si-a inceput campania inaintand in grad generali, printre care si trei dezertori din PSD.
Europarlamentarul roman Ioan Mircea Pascu (foto) scrie pe blog despre riscul la care se expune Guvernul Boc de a altera alegerile prezidentiale dupa modelul afgan.
Ion Iliescu ii raspunde pe blog lui Traian Basescu, in legatura cu stenogramele prin care Traian Basescu i-a dat asigurari lui Hayssam ca il va lasa sa plece din tara, liber.
Elena Udrea il domina din plin pe presedintele Traian Basescu, nu invers, blonda avand un caracter puternic si autoritar, si tocmai de aceea seful statului nu o va nominaliza ca premier intr-un viitor guvern, este de parere fostul prim-ministru, Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.
Asa ca, dragii mei pedelisti, astept sa puneti in practica ceea ce scrieti pe peretii Patriei", scrie Nastase pe blog.
Ion Iliescu a postat pe blog o critica necrutatoare la adresa lui Traian Basescu in cinci puncte, pe care o puteti citi in continuare.
Ticalosia consta in acuza lansata la adresa 'conducatorilor de dupa executarea lui Ceausescu, care ar fi scos armata in strada, pentru a ucide 1600 de romani'", scrie Iliescu pe blog.
Liderul PSD face chiar un apel, in acest sens, pe blog-ul propriu.
Ion Iliescu afirma pe blog ca i se pare lipsita de etica agresivitatea pe care o afiseaza Crin Antonescu la adresa PSD prin afirmatii privind raspunderea PSD "care ar fi guvernat impreuna cu PD-L si impreuna cu Basescu ar purta responsabilitatea situatiei din tara", cand se stie foarte bine ca PNL a guvernat impreuna cu PD si in perioada Conventiei Democrate (in 1997-2000) si ca domnul Basescu a castigat alegerile din 2004 cu sprijinul PNL - fiind in "Alianta D.A." cu PD-L cu care ulterior a guvernat o buna perioada.
Ion Iliescu se refera pe blog la pozitia alegatorilor fata de capriciul basescian al referendumului. La inceputul campaniei electorale, ONG-urile au sesizat Avocatul Poporului cu privire la "fraudarea morala a alegerilor" de catre presedintele Traian Basescu.
Corina Cretu, europarlamentar, scrie pe blog despre violenta politica. Insemnarile Corinei pleaca de la un incident grav, care arunca o umbra peste aceasta campanie electorala si pune sub semnul intrebarii maturitatea democratiei romanesti.
Dan Andronic posteaza pe blog, pe 19 noiembrie 2009 un pronostic negativ pentru Crin Antonescu, care rateaza turul doi. Argumentele lui Dan Andronic le puteti citi in continuare.
google-analytics.com