Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (4.89 secunde)
Iliescu a vorbit si despre propriul sau blog, explicand ca acesta nu a fost facut in context electoral. El a spus ca pe blogul sau sunt postate opiniile sale, si nu trairile sentimentale, precizand ca este autorul tuturor textelor aparute.
Primul pas a fost facut deja de primarul Antonie Solomon, care si-a lansat un blog. Radu Berceanu, candidatul PD-L la functia de presedinte al CJ, are si el un site - www.raduberceanu.ro, unde cei interesati pot vizita o sectiune interesanta Multimedia, cea de caricaturi...
Liberalul a mai precizat, pentru "Replica" de Constanta, ca isi pastreaza blog-ul si ca ii asteapta in continuare pe cetateni sa ii scrie, sa-si spuna parerile, iar el sa le raspunda.
nu am avut si nu am, nici des, nici rar, niciun fel de discutii cu domnul Mazare, cu care m-am intalnit o singura data, la aniversarea unui amic comun, in urma cu mai bine de un an", precizeaza Elena Udrea, pe blog, citata de Mediafax.
Spre deosebire de Miron Mitrea, spre deosebire de Traian Basescu, cand a fost cazul, acest om, in lasitatea domniei sale, refuza sa se duca in fata justitiei pentru ca in fata justitiei nu poti raspunde pe blog.
Mai mult decat atat, intr-o interventie scurta, consilierul judedetean Paul Ichim i-a sugerat presedintelui Eugen Chebac sa le comunice toate lucrurile ce trebuie stiute de consilieri pe adresele de e-mail sau, si mai bine, sa-si faca un blog in care sa transmita tot ce se poate in domeniu.
Daca, in urma cu cateva zile, liderul pedelist Octavian Bot sustinea in fata presei ca si-a deschis blog ca sa poata fi injurat in voie, se pare ca "fanii" nu l-au lasat prea mult sa astepte.
Nastase mai mentioneaza pe blog ca art. 97 din Codul de procedura penala, invocat de procurorul sef DNA Doru Tulus, in adresa trimisa PSD, se refera la obligatia predarii obiectelor si inscrisurilor.
Cu 'increderea' lui Basescu, acordata arbitrar colegului Tariceanu, in 2004, contrar rezultatelor alegerilor, romanii au vazut cu ce s-au ales : scandaluri, haos, dezbinare", mai comenteaza Nastase pe blog.
Ion Iliescu mentioneaza, pe blog, ca a prezidat, miercuri, sedinta Grupului senatorial PSD, inca in functie si ca a participat la sedinta Biroului PSD, organizata la Palatul Parlamentului.
Ion Iliescu mentioneaza, pe blog, ca a prezidat, miercuri, sedinta Grupului senatorial PSD, inca in functie si ca a participat la sedinta Biroului PSD, organizata la Palatul Parlamentului.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a scris duminica, pe blog, ca un guvern PSD-PD-L, cu Theodor Stolojan premier, va fi poate mai de stanga decat a fost guvernul Nastase.
Si ma rog sa inceapa cat mai tarziu sa munceasca", spune, in finalul comentariului de pe blog, Calin Popescu Tariceanu.
Asa cum nemotivata a fost 'demonstratia' organizata la sediul central al PSD de catre reprezentantii organizatiei PSD-Ilfov", spune Iliescu pe blog.
Academicianul Razvan Theodorescu a implinit 70 de ani in ziua de 22 mai a.c., scrie Ion Iliescu pe blog.
In articolul de pe blog, Vasile Dancu nu sufla nici un cuvant despre mana de ajutor pe care i-ar da-o Elenei Basescu.
Intamplarea este relatata si de Ciutacu pe blog. Victor Ciutacu, redactor-sef la "Jurnalului National", a mai fost atacat si in trecut, chiar de presedintele Traian Basescu, care l-a facut "tonomat".
Cam 45 de milioane de dolari, a dezvaluit pentru un blog iranian o sursa apropiata de candidatul Mussavi. In schimb, sustinatorii lui Ahmadinejad spun ca nu dau aproape niciun ban, pentru ca, din convingere, oamenii obisnuiti distribuie mereu aceleasi variante de postere multiplicate chiar de ei.
Dan Mihalache anunta discret, pe blog, demisia din toate functiile din PSD si din calitatea de membru de partid: "Am decis astazi sa renunt la calitatea de presedinte/sef al Departamentului de Sinteza si Comunicare Publica al Partidului Social Democrat.
Dar daca tot i s-a povestit, putea sa apeleze la net si verifica usor si temeinic ce am zis inainte se scrie prostia asta", sustine Badea pe blog.
google-analytics.com