Cautare

607 de rezultate pentru "blog" (4.21 secunde)
Schimbarea lui Baconschi nu a fost produsa de postarea pe blog, ci de incapacitatea acestuia de a reprezenta interesele presedintelui peste hotare si de a aranja vizite externe.
Si pentru ca serverul de la Curentul e blocat, Dan Andronic (si el ziarist-analist) reproduce pe blog articolul "Cand tonomatele se duc.
Si mai vreau sa sper ca, mai ales, politicieni, cu si fara blog, vor prelua revolta mea si ii vor da cuvenita indreptare.
Inca nu m-am decis", se plangea Mandruta pe blog. Mai mult, acesta a afirmat ca le-a trimis celor de la Facebook buletinul scanat si numarul de telefon, dar inca nu a primit un raspuns.
Roxana Iordache scrie pe blog:
Ion Iliescu a publicat pe blog articolul intitulat: CALOMNIA CA DIVERSIUNE, pe care il puteti citi in continuare.
, iar Gabriela Mirica va fi producator executiv al unor programe de stiri, scrie Adelin Petrisor pe blog. De asemenea, Catalina Porumbel va parasi RTV pentru Antena3, potrivit lui Adelin Petrisor.
Intr-o postare pe propriul blog romanul identificat cu numele TinKode - sustine ca a patruns in site-ul Fortelor navale regale britanice.
Am dat o cautare "blog elena basescu" si primul raspuns primit a fost blogul Elenei Udrea. Ma intreb in noua situatie daca nu cumva stie si Google, dupa cum zice si poporul, ca intre Elena Udrea si Traian Basescu ar fi mai mult decat o prietenie.
----------------------------- ACEASTA ESTE O RECLAMA CU TITLU INFORMATIV, IAR NU UN ARTICOL, POSTARE DE BLOG SAU O STIRE CU PRIVIRE LA PROTECTIA CONSUMATORILOR.
Volumul a fost prezentat de profesorii universitari Ioan Mircea Pascu si Valentin Stan si de jurnalistul Radu Toma", scrie Adrian Nastase, pe blog.
Liliacul mai simbolizeaza si longevitate deoarece ei traiesc cam 20 ani si deoarece corpul lor era folosit pentru medicamente care "iti lungeau viata". * Fluturii sugereaza bucurie si casatorie fericita. * Piersicile inseamna prosperitate si viata. Sursa: http://exotique.ro/blog/
http://sipetdesidef.ro/blog/?p=288 - La inceput au fost cu 5.000 de euro imprumutati de la sotul meu.
Adrian Nastase a publicat pe blog un text despre casatoria fiului sau, intitulat: Andrei si Bianca Andrei si Bianca au hotarat sa se casatoreasca si sa ofere o familie copilului lor ce va veni peste cateva saptamani.
Intr-o postare de blog, Andreea Banica povesteste ca si-a vaccinat amandoi copiii, pe Sofia Maria, de 8 ani, si pe Noah Andrei, de 9 luni.
Sentinta asta n-are nici o legatura cu dreptatea", a scris Victor Ciutacu, pe blog. Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 de ani de inchisoare in dosarul ICA.
Dr. Youssef Chawi, medic specialist chirurgie estetica, este in prezent unul dintre cei mai buni chirurgi esteticieni din Bucuresti, activitatea sa profesionala desfasurandu-se actualmente in cadrul clinicii de Chirurgie Estetica ArcaLife, Sanador, Medlife si, de asemenea, in experimentatul colectiv al Spitalului de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri Bucuresti.
- Si ce drumuri, scria pe blog, la final de calatorie, rememorand. Am inceput scurt, de incalzire, pe asfalt, iar apoi am intrat la peste 40 de grade.
Blog-urile de internet, care monitorizeaza informatiile difuzate despre acest conflict din Orientul Mijlociu, au ridicat semne de intrebare privind autenticitatea imaginii captate de Adnan Hajj.
Potrivit opiniilor postate pe blog-ul sau, cand a lansat ideea aliantei cu liberalii Nastase ar fi vrut doar sa le sugereze celor din PSD ca trebuie sa ajunga la o decizie in privinta actiunilor pe care partidul trebuie sa le ia in perspectiva alegerilor care vor urma.
google-analytics.com