Cautare

1353 de rezultate pentru "biteco mall city sibiu" (3.46 secunde)
In prezent, NEPI gestioneaza in Romania centre comerciale precum Ploiesti Shopping City, City Park Constanta, Promenada Mall Braila, Galati Shopping City, Retail Park Auchan Pitesti, Deva Shopping Centre, Severin Shopping Center, Brasov Strip Mall dar si cladirile de birouri Floreasca Business Park, The Lakeview Bucuresti si City Business Centre Timisoara.
Goodbye to Gravity, Psychogod, White Walls, Rezident Ex, Boon si Heaven Shall Burn · Recitalul trupei norvegiene Enslaved se muta sambata si se prelungeste Rock The City 2013 are loc in zilele de 27 si 28 iulie in Complexul Romexpo din Capitala.
USL Sibiu si-a lansat candidatii pe muzica populara Peste 1000 de membri ai USL Sibiu au participat miercuri seara la lansarea celor 9 candidati pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei.
Rebelion in stil ultras Pe o vreme caineasca, aproximativ 400 de suporteri din toata tara au protestat sambata la Sibiu, intr-un miting autorizat, contra unor prevederi ale Legii 4 care reglementeaza modul in care ultrasii se pot manifesta pe stadion.
Astfel, anul acesta au termen de finalizare doar lucrarile la lotul 3 din Orastie-Sibiu si cele doua loturi ale autostrazii Nadlac-Arad.
Tronsonul Pitesti-Sibiu ar putea fi prins in Master Planul de transport ca autostrada Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a anuntat joi, in urma unei intalniri cu reprezentantii Uzinelor Dacia Mioveni, ca va discuta si va analiza posibilitatea ca tronsonul Pitesti - Sibiu sa fie prins in forma finala a Master Planului General de Transport ca autostrada, in doua faze, anunta Mediafax.
La cursele adultilor au fost oferite premii primilor 5 clasați ai fiecarei curse.La cursa 21 km OMV Petrom s-au acordat premii in bani, vouchere World Class si minute Blinkee.city Romania.
O banala "verificare de rutina" efectuata in trafic de Politia din Sibiu a fost adusa in atentia reprezentantilor bisericilor europene ca o adevarata amenintare la adresa drepturilor si libertatilor etnicilor maghiari din Transilvania.
Tricolor USL-ist la Sala Transilvania Aproximativ o mie de persoane, intre care simpatizanti si membri ai Uniunii Social Liberale (USL) Sibiu, s-au adunat la Sala Sporturilor Transilvania pentru a participa la prezentarea celor noua candidati la alegerile pentru Parlamentul Romaniei din 9 decembrie.
Reteaua Interpol este prezenta la toate subunitatile, ceea ce reprezinta un lucru foarte bun, pentru ca in Sibiu, de exemplu, nu aveam asa ceva peste tot. Iar dotarea logistica si IT este corespunzatoare, nu suficienta, dar mai buna ca la Sibiu.
Un proiect de 80 de milioane de euro s-ar putea concretiza in primul semestru al anului 2009 printr-un mall, localizat in vecinatatea Parcului "Romanescu", pe strada Caracal. In cadrul unei conferinte organizate in incinta Primariei Craiova a fost prezentat proiectul pentru Craiova Mall.
Ideea construirii unui mall în locul stadionului Tineretului nu mai pare batuta în cuie pentru autoritatile doljene. ... Pe sistemul "unde priveai, tot mall vedeai", toate cele patru oferte depuse în cadrul concursului de idei au avut prevazut câte un mall, lucru solicitat de executivul doljean.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea de final a lucrarilor sale de constructie.
Odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, companiile, dar si vizitatorii mall-ului vor avea la dispozitie un spatiu destinat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente, denumit Smart Market Advertise - SMA.
Cum arata Promenada, "mall-ul corporatistilor" din Bucuresti. Imagini din interior, cu o saptamana inainte de marea deschidere Peste o saptamana se deschide cel mai nou mall din Bucuresti, Promenada, situat pe Calea Floreasca Nr.
Un nou magazin de bijuterii Amazing Jewelry a fost deschis recent, la etajul 1 al centrului comercial Bucuresti Mall. ... Evenimentul de deschidere a magazinului din Bucuresti Mall a fost marcat de un alt eveniment important:
Cel mai mare numar de metri patrati închiriabili se gaseste în Bucuresti, cele sase mall-uri existente însumând 247.500 mp.
Redactorul-sef al cotidianului "Jurnalul National", Victor Ciutacu, a fost la un pas de a fi luat la bataie, luni seara, in centrul comercial Baneasa Shopping City, de catre doi sustinatori ai presedintelui Traian Basescu.
Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City; Cinema City Cotroceni, Constanta City Park, Cluj Polus, Ploiesti Afi. ... Cinema City din Park Lake, Constanta Maritimo, Cluj Iulius Mall, Ploiesti Shopping City.
In data de 1 decembrie se lanseaza un nou proiect romanesc, ce poarta numele de City Vision Magazine, o publicatie de lifestyle si business cu un capital 100% romanesc, pe care o puteti gasi in principalele puncte de distributie din Bucuresti si din tara.
google-analytics.com