Cautare

111 de rezultate pentru "biciclete" (2.72 secunde)
pasionati de biciclete, care nu a apucat sa fie publicat. ... Atat de pasionat de biciclete este, incat Horea merge cu bicicleta si la minus 15 grade Celsius. ... Ati Panaitescu de la Mandinga are doua biciclete:
PDL a comandat 4 milioane de biciclete din China, pe care le va imparti gratis alegatorilor! ... liderii PDL ar fi comandat, din China, aproximativ 4 milioane de biciclete, cate 100.000 per judet, pentru a le oferi drept mita electorala, la alegerile din 2012.
Este timpul sa vorbim despre biciclete! Dar nu despre orice fel de biciclete, ci despre cateva modele de colectie. In perioada 12-28 mai, Sun Plaza gazduieste o originala originala expozitie de biciclete vintage, fiecare avand la baza o poveste.
De ce sunt ilegale pistele de biciclisti din Bucuresti Utilizarea pistelor pentru biciclete, in forma in care sunt acum proiectate, avizate si executate, obliga biciclistii sa incalce legea pe toate pistele din Bucuresti. ... In cazul in care biciclistii aleg sa nu efectueze depasiri, pistele pentru biciclete sunt inutilizabile.
In cazul in care pe drumurile publice nu sunt amenajate benzi sau piste speciale pentru biciclete si celelalte vehicule fara motor, acestea pot fi conduse si pe acostament in sensul de mers, daca circulatia se poate face fara pericol (2) Vehiculele din categoria AM, A1, A2 si A, atunci cand circula pe drumul public, trebuie conduse numai pe un singur rand." 15.
Sibiul este primul oras din Romania care are un sistem de biciclete smart. Localnicii, dar si turistii, au la dispozitie peste 500 de biciclete, impartite in zeci de locatii care acopera tot orasul. Biciclete sunt monitorizate prin GPS si pot fi inchiriare cu ajutorul unei aplicatii.
La data de 20.05.2010, in jurul orei 17.00, prin taierea cablului antifurt, a sustras o bicicleta dintr-un rastel pentru biciclete situat in Calea Victoriei, sectorul 3, prejudiciul cauzat fiind de 1.100 lei.
"Pentru carturi si biciclete exista Parcul Tineretului" ... Sa nu mai aud de carturi sau de biciclete in Parcul 'Romanescu'"! ... Daca vreti carturi sau biciclete, duceti-va in Parcul Tineretului!
Pista de biciclete de 8,4 km in jurul lacului Conform sursei citate, "centura" ciclistica din jurul celor doua luciuri de apa ale Lacului Titan urmeaza sa fie dublata ca lungime, lucrarile de amenajare fiind deja in curs de finalizare.
Festivalul va avea loc in Bucuresti, sambata, 20 iunie, si va fi un eveniment alternativ, dedicat pasionatilor de biciclete si muzica. Trupele vor concerta pe patru scene diferite, de-a lungul traseului caravanei de biciclete Bicycle Music Festival.
Daca adori plimbarile lungi pe bicicleta in vacante, cu ajutorul unei biciclete electrice pliabile te poti plimba in voie in orice destinatie de vacanta te-ai afla, fara sa mai fii nevoit sa cheltui bani pentru inchirierea unei biciclete.
De la biciclete romanesti la TAB-uri Muzeograful spune ca ideea unui astfel de muzeu i-a dat-o Regele Mihai: ... Dezideratul meu este sa avem aici de la biciclete, pana la TAB-uri.
"Noi vrem pista pentru biciclete ca sa avem pe unde sa ne plimbam. ... Prefectul Liviu Andrei si primarul din Targu Jiu, Florin Carciumaru, au venit in mijlocul participantilor si le-au promis ca vor sustine amenajarea pe insula de pe Jiu a unor piste de agrement pentru role si biciclete.
"Am constatat ca foarte multi craioveni si-au exprimat dorinta in 2011 pentru amenajarea unor piste de biciclete.
Chinezii produc la noi espadrile, garnituri de hol, utilaje si aparatura de testare, instalatii pentru producerea oxigenului si azotului, biciclete (10.000 de bucati pe an la Petrosani), confectii la Giurgiu, creioane si tigarete la Buzau, potrivit Oanei Negulescu, reprezentant al Departamentului de Comert Exterior (DCE) din cadrul MEC.
"Sumele din aceasta taxa vor fi folosite pentru proiecte ale MMDD, precum reinnoirea parcului auto, infiintarea de parcuri si spatii verzi in localitati, construirea de piste de biciclete sau cofinantarea de proiecte de energii regenerabile", a spus ministrul Mediului.
tren de viteza Mangalia-Balchik, club nautic transfrontalier Mangalia-Balchik, pista de biciclete Mangalia - Balchik, regata internationala Mangalia-Balchik - organizata anual cu plecare alternativa, precum si afilierea celor 2 localitati la traseele navelor de croaziera de mare capacitate.
Odoare - Calea Serban Voda In perioada 2 - 6 august, Politia Rutiera a emis dispozitii de desfiintare pentru 8 piste de biciclete din Capitala.
Bicicleta viitorului Pe site-ul 10amazing.com am gasit un articol fabulos despre biciclete - aceste mijloace uimitoare de transport si divertisment. ... In articol sunt descrise 10 modele incredibile de biciclete ale viitorului.
Concursul va incepe la ora 10.30 cu o prima cursa dedicata bicicletelor de strada, cea de-a doua cursa - care va lua startul in jurul pranzului, adresandu-se detinatorilor de biciclete de teren.
google-analytics.com