Cautare

15 de rezultate pentru "berbecar tinu" (2.67 secunde)
Cum s-a vazut moartea lui Dumitru Tinu in redactia Adevarul. ... Dumitru Tinu, directorul ziarului Adevarul, a murit intr-un accident de circulatie. ... El mi-a spus ca in dimineata respectiva, Dumitru Tinu avusese un accident pe DN1, la Romanesti si ca a decedat.
Andrei Tinu ii ataca pe CTP, Chirieac si Ursu, dar incurca ritualul ortodox Andrei Tinu, fiul fostului director al ziarului Adevarul, a facut pomenirea lui Dumitru Tinu la cimitirul din Breaza, unde Dumitru Tinu este inmormantat.
Inevitabil, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul intrunirii, subiectul principal de discutie a fost evolutia procesului prin care tanarul politician incearca sa demonstreze ca este fiul legitim al lui Dumitru Tinu, fostul director al cotidianului "Adevarul".
Fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, Andrei Tinu, a fost distribuit tot intr-un colegiu neeligibil, dar in sectorul 2 al Capitalei.
Dumitru Tinu era presedinte si 18 institutii de presa, membre ale CRP, au fost de acord sa construim acolo o casa de odihna a ziaristilor.
DUMITRU TINU, ACTIONARUL MAJORITAR AL ZIARULUI ADEVARUL 1 ianuarie 2003- o veste a zguduit redactia Adevarul. ... Semnele de intrebare si nelamuririle au ramas doar in sufletul celor din familia lui Dumitru Tinu.
De asemenea, in finalele masculine pe aparate, Romania va fi reprezentata de Marius Berbecar, la sarituri si paralele. Cei trei gimnasti romani vor evolua duminica.
- se duc berbecii la berbecar. - daca tuna vor fi merele si alunele viermanoase; daca ploua, va ploua 20 de zile.
Cu Cristian Tudor Popescu (CTP), la "Adevarul", in perioada 1990-1991, avandu-i succesiv ca directori pe Darie Novaceanu si Dumitru Tinu.
Sunt de asemenea oamenii cu care am lucrat, Dumitru Tinu si Cristian Tudor Popescu, unul nu mai este, altul isi face inca treaba cat poate sa si-o mai faca in presa scrisa muribunda, de la care am invatat tot timpul.
Tot in martie, firma distribuitoare de imprimante Roel, detinuta de Claudiu Constantinescu, sotul Anei Maria Tinu, a cerut insolventa Adevarul Holding pentru o datorie de 50.000 de euro, informeaza paginademedia.
In egala masura, se cuvine sa consemnam faptul ca, in miezul dramaticelor evenimente din august 1968, presa romaneasca a fost prezenta la datorie, iar relatarile la cald, transmise, din Praga si din Cehoslovacia, de catre eminentii jurnalisti Dumitru Tinu, Cristian Popisteanu si Eugen Preda, raman de o impresionanta actualitate, atat prin acuratetea informatiilor, cat si prin incarcatura lor umana cu totul de exceptie, pentru solidaritatea deplina cu cetatenii Cehoslovaciei, atacata in mod miselesc sub un pretext aberant.
Margareta Paslaru, Ruxandra Sararu, Jolt Kerestely, Toni Grecu, Florin Chilian, Mihai Leu, Alexandra Badoi, Zoli Toth (Sistem), Ciprian Rogojan (Sistem), Catalina Grama (Jojo), Lora, Cristina Rus, Monica Gabor, Alina Crisan, Oana Roman, Anca Turcasiu, Mihaela Borcea, Andrei Tinu, Dana Savuica, Liliana Minca.
Dupa reglaje, Tinu i-a intrebat pe baieti daca sunt de acord sa deschid eu cea de-a doua seara cu partitura de pian.
Fiecare dintre detinut a fost batut crunt si torturat, ca si Vladimir Ghika. Ceremonia de beatificare a monseniorului Vladimir Ghika s-a tinu la Romexpo, unde au venit 10.000 de credinciosi.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com