Cautare

454 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (3.92 secunde)
Directorul executiv al CIS, Ruxandra Bandila, a declarat ieri ca, potrivit prognozelor Consiliului, Romania va atrage in acest an investitii straine in valoare de circa 3 miliarde de euro.
Scoala constanteana va fi reprezentata cu succes de Roman Mihai, elev al liceului teoretic "Ovidius", Caiali Edvin, elev al liceului teoretic "Ovidius", Tofoleanu Ioana Teodora si Barzan Ruxandra, eleve in clasa a XI-a la Liceul Teoretic "Ovidius", Petrica Gabriel, elev al Colegiului "Mircea cel Batran", Edvin Memet de la Liceul International, Miruna Antonia Popescu, eleva a Liceului Teoretic "Ovidius", clasa a IX-a, Popescu Maria Irina eleva a Colegiului National "Mircea cel Batran", clasa a X-a.
Ruxandra Muresan, directorul magazinului Carrefour Express Oradea, ne-a declarat ca supermarketul are un raport bun calitate-pret, preturi mici si servicii pe masura.
De altfel, Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI), "desi se afla intr-o perioada dificila, piata imobiliara se va misca permanent", a spus Ruxandra Cleciu, presedinta Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare.
Maria Ruxandra Bodea - la 15 ani a fost acceptata la Universitatea de Muzica si Balet Munchen si a primit burse la Joffrey Ballet Academy Chicago si la Kozlova Ballet Academy, New York;
de Ruxandra Dragomir, presedinta Federatiei Romane de Tenis. Fosta tenismana i-a inmanat proaspatului castigator de la Melbourne un trofeu de excelenta.
Ruxandra Costov, jucatoare de tenis, cu turnee castigate in tara si in Spania, in prezent instructor de tenis. - Comparativ cu alte studiouri de masaj si spa, avem cel mai mare numar de instructori, toti cu certificate profesionale.
Ruxandra Burcescu) Acum mai bine de 40 de ani, in 1974, artista Marina Abramovic a facut un experiment extrem de interesant intr-o galerie de arta din Belgrad.
Ruxandra Dragomir (una din cele mai mari jucatoare de tenis din Romania si presedinte al Federatiei Romane de Tenis intre 2009-2013) - pentru initiativa de a fonda fundatia "Inimi pentru sport", prin care se implica activ in ajutorarea tinerilor si promovarea sportului de performanta.
Un PREMIU SPECIAL a fost acordat proiectului LALA BAND si a creatoarei acestuia - doamna RUXANDRA ION - pentru atentia in alegera repertoriului, promovarea muzicii live (Lala Band canta live, cu trupa in concertele lor) si de calitate.
Margareta Paslaru, Ruxandra Sararu, Jolt Kerestely, Toni Grecu, Florin Chilian, Mihai Leu, Alexandra Badoi, Zoli Toth (Sistem), Ciprian Rogojan (Sistem), Catalina Grama (Jojo), Lora, Cristina Rus, Monica Gabor, Alina Crisan, Oana Roman, Anca Turcasiu, Mihaela Borcea, Andrei Tinu, Dana Savuica, Liliana Minca.
Atelier sustinut de Ruxandra Popa. Teatru muzical pentru copii sustinut de Trupa Fascinatia Sunetului, singura trupa romaneasca, profesionista, independenta, de teatru muzical si opera pentru copii.
Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, Dorian Boguta si Vlad Druc, iar in anul 2014 juriul va fi alcatuit din Irina Nistor (critic de film), Valentin Teodosiu (actor), Catalin Apostol (regizor), Cornel Mihalache (regizor), Ruxandra Ion (producator de film).
Lansarea CD-ului Moment poetic cu Florian Pittis, la care gazde sunt Ovidiu Miculescu - Presedinte Director General al Societatii Romane de Radiodifuziune si Oltea Serban-Parau - directorul Centrului Cultural Media Radio Romania, va fi onorata de prezenta artistei Mariana Mihut si a cunoscutilor oameni de radio Ruxandra Sararu, Camelia Stanescu si Titus Vijeu.
Alaturi de Ioana, la atelierele de creatie se va afla ca de fiecare data si fiica ei, Ruxandra: - Pentru ca ne dorim sa fim cat mai aproape de cei mici si sa ne bucuram de venirea martisorului, ne mutam la Sala Dalles, pentru doua saptamani.
Alaturi de Adina Rosetti, actorii Ruxandra Coman si Alex Stefanescu le vor reaminti celor prezenti de ce povestirile este bine sa fie citite la orice varsta.
https://youtu.be/6idLudhZsks Pentru piesa ar fi de invinuit trupa Ceva (Andrei Popa si Tudor Amarandei), Stefan Matei si Ruxandra Stoian, cea care a scris versurile.
expozitiile Trei ipostaze stilistice - Anca Boeriu, Ana Ruxandra Ilfoveanu si Letitia Oprisan, De la sacrificiu la speranta (Mihai Èšopescu), Deprindere in metal si sticla (Ileana Dana Marinescu), lansarea albumului tapiserie al artistei Cela Neamtu si Junkyard Symphony, expozitia artistei Edith Torony.
expozitiile Trei ipostaze stilistice - Anca Boeriu, Ana Ruxandra Ilfoveanu si Letitia Oprisan, De la sacrificiu la speranta (Mihai Èšopescu), Deprindere in metal si sticla (Ileana Dana Marinescu), lansarea albumului tapiserie al artistei Cela Neamtu si Junkyard Symphony, expozitia artistei Edith Torony.
Ion, Petre si Anghelina, morti inainte de vreme, Teodosie, Ruxandra si Stana. A obtinut tronul cu ajutorul bey-ului de Nicopole, dupa infrangerea si uciderea lui Vlad cel Tanar (23 ianuarie 1512).
google-analytics.com