Cautare

454 de rezultate pentru "barbacaru ruxandra sat vorovesti" (3.42 secunde)
va avea aici sediul TV Sat Prundeni, adica prima televiziune a administratiei publice de la noi din tara! ... "Va avea aici sediul TV Sat Prundeni, adica prima televiziune a administratiei publice de la noi din tara!
Multumit de faptul ca cererea lui a fost aprobata, Tiberiu Plesu, inspector in cadrul ITM, a declarat, pentru cotidianul "Replica" de Constanta, ca, dupa ce va deveni proprietarul terenului, va construi in Mamaia Sat un camping turistic format din bungalow-uri "ca la bulgari".
A elaborat, impreuna cu specialistii PSD, materiale informative pentru agricultorii romani privind adaptarea agriculturii romanesti la cerintele europene - "Indrumar de politici si finantare agricola -pentru o agricultura moderna europeana" februarie 2007, "Sat romanesc, sat european" 2007, "Satul romanesc in Europa - intrebari la care raspundem" 2007, "Solutii social-democrate pentru problemele agriculturii 2008-2012" prezentate in cadrul Dialogurilor Nationale - Forumul National al Agricultorilor, Alexandria, august 2008.
Partea maghiara nu a raspuns pozitiv, ci a continuat, iar noi am demonstrat ca Romania nu este un sat fara caini", a conchis Ioan Rus.
Aceasta selectie s-a facut in cadrul concursului de actiuni comunitare „Satul romanesc, sat european“, selectie la care au participat 228 de localitati din 39 de judete.
Pentru celelalte patru situri (Platforma Industriala Isalnita, Combinatul Doljchim; Craterul sondei 4023 Varteju situat intre Moflesti si Talpasu; Depozit reziduuri petroliere, com. Varteju, sat Putnei; ... Varteju, sat Putnei
De o saptamana, apa de la robinet lipseste cu desavarsire, iar acest necaz se datoreaza faptului ca singura pompa din sat s-a defectat. ... Lipsa apei potabile este problematica, intrucat in sat sunt foarte multe familii cu copiii, care se pot imbolnavi in orice moment.
In comuna Nicolae Balcescu, sat Nicolae Balcescu, situatia nivelului de apa este similara cu cea din prima comuna, numai ca in acest caz s-a dispus distribuirea apei cu program. Per total, din totalul fantanilor secate, 60 sunt localizate in comuna Cuza Voda, sat Cuza Voda.
"Desi era curentul oprit in jumatate de sat, o doamna de la Deranjamente m-a sunat la ora 3.30 si mi-a spus ca 'pentru linistea mea' a trimis o echipa rapida sa caute din curte in curte defectiunea si ca vor ajunge si la mine.
Caietul de sarcini mai fusese achizitionat de RCS& RDS, Radiocom, Media Sat, Romtelecom, ORS (Austria) si General Satellite (Rusia). ... Caietul de sarcini fusese achizitionat de companiile locale RCS&RDS, Radiocom, Media Sat si Romtelecom si firmele straine TDF (Franta), ORS (Austria) si General Satellite (Rusia).
Romanii care locuiesc la sat sau in orase mici ar putea avea acces gratuit la internet in parcuri, piete centrale, camine culturale, scoli, biblioteci si biserici, potrivit unei initiative legislative care s-a aflat in dezbatere publica pana vineri.
Legendele nasterii Domnului zugravesc peisajul etnografic al unui sat pastoral unde traia Mos Craciun si avea case mari, grajduri, cosare si tarle pentru vite.
In Mehedinti, exista obiceiul numit ‘zburatorit’, potrivit caruia, la pranz, fetelese intorceau in fuga spre sat.
In "Morometii" e adevaratul sat. ... La sat, copilul era un instrument de munca, si inca unul serios. Cititul, invatatul, cel putin la mine in familie, erau accesorii.
Le cumpara fructe micutilor din sat Surse din interior ne-au marturisit ca salariul lui se ridica la 1.500 de euro pe episod! ... Opreste pe marginea drumului si cumpara fructe pentru toata lumea, inclusiv pentru copiii din sat", ne-a dezvaluit sursa noastra.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Thierry Chaillous, manager evenimente culturale:
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Ne intoarcem pe camp.
Lectia pe care un sat din Franta le-o da romanilor. Cum a transformat saracia de la tara in prosperitate (Continuare) Radu Tuian locuieste aici de 16 ani.
Proprietareasa unei pravalii dintr-un mic sat avea un papagal Coco, vorbitor. ... preotul din sat are si el un papagal! O sa-l rog sa faca schimb cu al meu pentru cateva zile.In ziua urmatoare, Djamel trece iar prin fata papagalului.
Istoria clipei s-a asezat, astazi, pentru profesorul si scriitorul Alexandru Brad, in liturghia eternitatii Clopotele au batut, astazi, 2 martie 2019, in sambata sfanta a Mosilor de Iarna, la Panade, in Alba, intr-un vechi sat de pe malul Tarnavei, a pomenire si a ruga pentru adormitii de-a pururi, in randul carora si-a aflat locul vesniciei, la hotar de primavara, si cunoscutul scriitor Alexandru Brad, profesor pentru zeci de jurnalisti care au semnat si continua sa semneze in presa ultimelor 3-4 decenii.
google-analytics.com