Cautare

3100 de rezultate pentru "banea ioan medias sibiu" (5.81 secunde)
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
"AMINTIRI PENTRU MAINE" este titlul volumului de poezii semnat de OVIDIU-IOAN CHERNICIUC-DUMITRESCU, Copyright © 2013 Ilie Pascal, Toate drepturile asupra prezentei editii apartin autorului. ... Ovidiu-Ioan Cherniciu-Dumitrescu a absolvit: ... Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" Iasi;
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. ... Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
La 5 ani de la moartea lui Alexandru Ioan Grosu, la Galeria Elite Prof Art Gallery a avut loc vernisajul unei noi expozitii de sculptura si pictura, in memoriam Alexandru Ioan Grosu, invitat Mihail Gavril.
Ioan Moraru, cel de-al cincilea roman laureat al Premiului Nobel, premiul pentru Pace decernat in 1985 Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Casa Maicii Domnului din Efes - traditie si istorie Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei.
Mai mult, Imparatia Portocalie fiind si ea in Epoca de Aur a Tehnologiei, asta atrase atentia Ciclopilor cu Pixeli Multi in Frunte, si unei specii de muste curioase, Gaozaurus Medias Electronicus(iertata fie latina aproximativa a povestitorului, care are scuza ca a facut liceul la real!).
Tariful gazelor naturale furnizate populatiei va creste cu 5% pana la 8% in acest an, dar cuantumul majorarii ar putea fi mai redus daca va scadea pretul de achizitie a gazelor naturale din import, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute, la Medias, ministrul Economiei si Comertului, Varujan Vosganian, citat de Mediafax.
Aprecierea lui Borotea privind efectul unor importuri directe de la Gazprom difera de cea a producatorului Romgaz Medias. ... Scaderea pretului ar fi in procente de o cifra, daca am lua gaze direct de la Gazprom", a declarat la 20 octombrie directorul comercial al companiei din Medias, Alpar Kramer.
Pe lista se mai regasesc participatii minoritare la Transgaz si Transelectrica, dar si la companii nelistate, precum producatorul de gaze naturale Romgaz Medias, una dintre cele mai valoroase companii controlate de stat.
Acesta ar vrea ca Mos Craciun sa-i aduca o victorie cu Gaz Metan Medias in prima etapa a returului sezonului regulat. "Pentru mine, Mos Craciun vine pe 14 ianuarie, cand jucam cu Medias", a declarat Nikolic.
Maine, amical cu Mediasul Pandurii a perfectat un ultim amical, programat vineri in Antalya, in compania echipei de Liga 1, Gaz Metan Medias. ... Avem cate doua antrenamente pe zi, iar vineri jucam cu Gaz Metan Medias.
Antrenorul formatiei Pandurii Targu Jiu, Petre Grigoras, nu a ramas indiferent la decizia LPF-ului de a muta partida de vineri, cu Gaz Metan Medias, sambata, de la ora 19.00 (Digi Sport 1), considerand ca este jignitoare atitudinea membrilor forului respectiv.
FC Brasov - Botosani 1-2 Concordia Chiajna - Corona Brasov 1-0 AFC Sageata Navodari - ACS Poli Timisoara 1-2 CFR Cluj - FC Viitorul Constanta 2-1 Otelul Galati - Petrolul Ploiesti 1-2 Astra Giurgiu - Universitatea Cluj 3-1 Ceahlaul Piatra-Neamt - Pandurii 1-0 Meciul Gaz Metan Medias - FC Vaslui, ultimul din etapa a patra, urmeaza a se disputa in seara de luni.
In ultima runda a sezonului regulat, Dunarea va juca la Medias cu Gaz Metan, o alta echipa ce se va alinia si ea la startul play-out-ului.
FC Botosani - Gaz Metan Medias 2-1 Liga 1 / Sezon 2021-2022 Etapa 20 Au marcat: Roman 61, Edjoma 84/ Yuri 74 Echipe de start FC Botosani:
Fotbalistul spune ca Gheorghe Roman, edilul din Medias, vrea falimentarea echipei cu orice pret si a tinut sa precizeze ca daca jucatorii vor fi lasati sa plece, el o sa renunte la cei 110.000 de euro pe care ii are de luat de la clubul ardelean.
Gaz Metan Medias, ocupanta locului 14 in Liga 1, este in pragul dezintegrarii, inaintea meciului de la Bucuresti cu Dinamo, din etapa cu numarul 27.
Gaz Metan Medias e aproape de faliment dupa ceea ce s-a intamplat in ultimele zile, insa Eric trage un semnal de alarma pe "ultima suta".
google-analytics.com