Cautare

3100 de rezultate pentru "banea ioan medias sibiu" (2.87 secunde)
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
Mircea Geoana si cei 20 de senatori PSD si-au continuat, miercuri, calatoria pin nordul judetului Sibiu. Grupul s-a intregit cu alti 11 senatori, care au sosit, ieri dimineata, la Medias.
Irina Alexandra Banea pentru Incendii”, Teatrul Bulandra si premiul pentru intreaga activitate:
Actionarii Bursei Monetare-Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS) au aprobat la sfarsitul saptamanii trecute fuziunea de principiu cu Bursa de Valori Bucuresti (BVB), potrivit presedintelui Bursei din Sibiu, Teodor Ancuta, preluat de Mediafax.
Actionarii Bursei de Valori Bucuresti au respins sambata, la limita de numai doua voturi, fuziunea cu Bursa Monetar-Financiara si de Marfuri din Sibiu, deoarece nu au cazut de acord asupra raportului de schimb intre titlurile celor doua piete.
Compania de transport al electricitatii Transelectrica si consortiul format din firmele ABB Utilities GmbH (Germania), Areva Energietechnik GmbH (Germania) si ABB (Romania) au inaugurat vineri statia retehnologizata de 400/220/110 kV Sibiu Sud, investitie care s-a ridicat la circa 35 milioane de euro.
RAPID - VOINTA SIBIU 3 - 0 Formatia Rapid a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Vointa Sibiu, intr-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, in care oaspetii au evoluat in inferioritate numerica din minutul 58.
Daniel Bejan) La Sibiu s-a bulucit toata bulibasimea europeana sa ceva. ... Evenimentul de la Sibiu intra intr-un firesc pe care nu prea reusim sa il intelegem si are foarte mica legatura cu noi. ... Au dat si o declaratie pe care au botezat-o Declaratia de la Sibiu.
Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alte cinci au fost ranite in urma unui accident petrecut, in noaptea de sambata spre duminica, pe DN 1, in judetul Sibiu, dupa ce un autoturism a intrat pe contrasens si a lovit frontal o alta masina.
Traficul feroviar pe Valea Oltului intre statiile Caineni (judetul Valcea) si Podu Olt (judetul Sibiu) este intrerupt din cauza alunecarilor de teren produse aseara in urma unei viituri, informeaza NewsIn.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati. ... In judetul Sibiu au fost decupate sase colegii de deputat si trei de senator.
Jiu 34 12 11 11 47-40 47 8 Universitatea Cluj 34 11 14 9 46-37 47 9 Concordia Chiajna 34 13 6 15 42-52 45 10 FC Brasov 34 13 6 15 39-34 45 11 Ceahlaul Piatra Neamt 34 11 9 14 36-46 42 12 Astra Ploiesti 34 11 8 15 36-43 41 13 Gaz Metan Medias 34 11 8 15 39-54 41 14 Petrolul Ploiesti 34 10 9 15 42-45 39 15 FCM Tg.
Minerii au rezistat eroic in fata unei echipe care nu avea alta varianta decat victoria, pentru ca, oricum, s-ar fi apropiat de una dintre cele doua fugare, Medias sau Arges, care s-au intalnit in joc direct. ... Gaz Metan Medias - FC Arges 2-1 (2-0) Au marcat:
In interpelarea sa, consilierul a dat de inteles ca Prioteasa a mintit declarand in presa ca s-a intalnit cu reprezentantii Transgaz Medias.
Deputatul Gheorghe Roman a fost exclus din PDL Deputatul Gheorghe Roman, aflat la primul mandat, nu mai face parte din PDL, fiind radiat de conducerea Organizatiei Municipale Medias, a precizat miercuri liderul judetean democrat-liberal, senatorul Ion Ariton.
Echipa din Medias a fost dominata la toate capitolele la Targu Jiu si nu a amenintat nici un moment victoria baietilor lui Nikolic. ... "Am controlat foarte bine blocajul defensiv, echipa din Medias a avut doar sapte recuperari.
Echipele de baschet masculin CSU Ploiesti, BC Timisoara, BCM Pitesti vor evolua direct in grupele FIBA Eurochallenge, in timp ce Gaz Metan Medias va juca in preliminarii, potrivit anuntului de joi al FIBA Europe. ... Gaz Metan Medias a obtinut medalia de bronz a Diviziei A.
UTA - Gaz Metan Medias 4-0 Liga 1 - Sezon 2021/2022 Etapa 3 / Play-out Marcatori: ... Ionut Badea Gaz Metan Medias:
- Din partea Grupului parlamentar PSD o sa-i dau cuvantul domnului senator Doru Ioan Taracila. ... Ioan Timis: ... Ioan Timis: ... Ioan Oltean: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Dan Ioan Popescu: ... Doru Ioan Taracila:
La conferinta de presa organizata cu acest prilej au fost prezenti fostul ministru al Apararii, deputatul PSD Ioan Mircea Pascu, si senatorul Sever ster.
google-analytics.com