Cautare

506 de rezultate pentru "banc florian" (4.28 secunde)
Primaria Sectorului 3 organizeaza, in perioada 19-20 mai 2018, cea de-a VI-a editie a FESTIVALULUI FLORI PENTRU SUFLET - REMEMBER FLORIAN PITTIS, care se desfasoara in Parcul Titan.
Florian Pittis 2018 12-14 OCTOMBRIE 2018 | 16:00 - 23:00 Herastrau, Intrarea Charles de Gaulle Pe 12 octombrie incepe, la Bucuresti, cel mai important eveniment folk si rock al orasului, Gala Smart Folk You! Florian Pittis. ... Florian Pittis din Vama Veche, Gala Smart Folk You!
Florian Pittis. ... Acum, cand ma gandesc la ce-a fost, imi vine sa fac o reverenta catre Marius Tuca, catre spiritul lui Florian Pittis si intregii echipe organizatoare a sarbatoritului Folk You! Florian Pittis.
Banc Post La Banc Post, ATM-urile si POS-urile vor fi oprite pe 30 iunie, ora 10.00, pentru cardurile emise de alte banci, respectiv de la ora 18.00 pentru cardurile Banc Post, iar sistemul va fi repornit vineri, 1 iulie, dupa ora 11.00.
directorul adjunct al Inspectoratului Teritorial de Munca, Daniela Neagu (foto), este in relatii mai mult decat proaste cu superiorul Florian Constantin (foto). Cei doi nu numai ca sunt la cutite, insa, afirma Daniela Neagu , pedelistul Florian Constantin incearca sa ii influenteze pe inspectorii cu care ea lucreaza.
Florian Pittis: ... Intr-o vara in care litoralul romanesc a fost mai pustiu ca niciodata, Festivalul Folk You!Florian Pittis a fost mai "populat" ca niciodata.
Editura Casa Radio organizeaza vineri, 3 octombrie, la ora 12:00, in foaierul Salii de concerte Radio Romania, la un Moment poetic in interpretarea lui Florian Pittis.
Recent, la Sala Radio, a fost lansat DVD-ul "Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert". ... - Ati lansat recent un DVD, "Ducu Bertzi si Florian Pittis in concert". Ati fost bun prieten si ati cantat cu Florian Pittis, in America. ... - Am cantat alaturi de Florian Pittis nu numai in America.
Festivalul Folk You!Florian Pittis 1-4 august 2013(Autor: Marius Tuca) Ne vom bucura si anul acesta de Festivalul Folk You!Florian Pittis!
Vor expune Victor Grigore, Jimmy Stanescu si Florian Valsan. ... Florian Valsan Personajele lui Florian Valsan, realizate in tehnica acuarelei, sunt transpuse acum in datele stilistice ale caricaturii.
Jurnalistul Florian Popa Micsan a publicat pe Facebook cateva ganduri despre Constantin Tudor, o personalitate remarcabila a Calarasiului. ... - La randul meu, scrie Florian Popa Micsan, am subscris la cuvintele frumoase compuse de Stelica Aragea, despre Constantin Tudor - un om dedicat Calarasiului, un istoric adevarat.
Emil Boc detine depozite bancare la BCR (cu o valoare la zi de 92.000 lei), Banca Transilvania (30.000 lei), BRD (36.000 lei), Banc Post (5.000 lei), la care se adauga alte economii de 11.000 euro si 2.449 dolari la ING, BRD si Banc Post si inca un total de 58.000 lei pastrati pe card la BCR, Banca Transilvania, ING si Banc Post.
Banc Post lucreaza cu publicul in data de 29 iunie, intre orele 9 si 11. ... Pe 30 iunie la ora 10 Banc Post sisteaza tranzactiile cu carduri emise de alte banci, iar la ora 18 pe cele cu carduri emise de Banc Post.
Cel mai virulent oponent al acestui proiect a fost Florian Marin, liderul Sindicatului Liber "Navalistul" din Santierul Naval Daewoo Mangalia, care a solicitat ca in proiect sa apara date mai concrete, precum termenii in care se face aceasta creditare, durata creditului si garantiile pe care Primaria urmeaza sa le puna gaj.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: ... 11613, de joi 2 octombrie 1986, sub semnatura lui Florian Popa Micsan, pe atunci sociolog de intreprindere si jurnalist in timpul liber.
Florian Vilsan, un artist calarasean consacrat, a expus recent la Salonul de Toamna din Calarasi, la Muzeul Dunarii de Jos. Iata ce spune Ana Amelia Madalina Dinca, critic de arta si curator de expozitii, despre Florian Vilsan:
Saptamana viitoare, PDL Constanta va avea si o structura de conducere la municipiu, ne-a incredintat presedintele interimar Florian Constantin.
In prezenta secretarului executiv PD-L Elena Udrea, democrat-liberalii au sustinut si o conferinta de presa, asta inainte de a incepe lucrarile "facerii" Biroului Permanent Local (BPL), cu presedintele deja numit in persoana lui Florian Constantin. ... acelasi lucru se poate spune si despre Florian Constantin.
Printre ei, atat fostul lider Mihai Bar, cat si Sonia Draghici sau Florian Pavel.
"Astept contactul de management, pe care vreau sa-l studiez bine inainte de a-l semna, pentru ca trebuie sa stiu ce obiective am de realizat", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Florian Constantin, care va ocupa functia de inspector-sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Constanta.
google-analytics.com