Cautare

172 de rezultate pentru "balint pista" (3.21 secunde)
Dialogul lui Becali a avut loc cu Balint si Ilie Dumitrescu, aflati in studioul TV. ... Sa nu mai spuna domnul Balint ca ocolesc. ... N-are nicio vina Dica, eu sunt vinovat, asa conduc eu la mine acasa si nu ma bag la domnul Balint acasa, la afacerile lui.
Studiul de fezabilitate a fost terminat atat pentru cele doua terminale, cat ti pentru pista. ... De asemenea, s-a cerut ti realizarea unui proiect pentru o pista de 2.400 de metri, cea actuala fiind de 1.800 de metri.
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc participa pana pe 13 aprilie inclusiv la targul Traditii si flori de sarbatori organizat in Parcul Cismigiu.
Arpad Balint din Odorheiu Secuiesc a participat recent la Targul Bucurestiului organizat in Parcul Cismigiu.
Am testat pe pista de la aeroport Infiniti G35, Hummer H3 si Infiniti FX 35, trei dintre modelele pe care le ofera spre vanzare EUROCAR Craiova. ... Testul a avut loc pe pista aeroportului craiovean si ne-a oferit prilejul de a incerca senzatiile la volanul modelelor de mai sus.
Un motociclist care participa la concurs si trei persoane din public au fost accidentate de o masina care a intrat pe pista de concurs.
Fiica lui Gabi Balint a implinit 18 ani. ... Ea este fata lui Gabi Balint (54 de ani) si a fostei sale sotii, Catalina, de care fostul fotbalist s-a despartit in 2004.
Arpad Balint participa zilele acestea la targul "Traditii si flori de sarbatori" organizat de Creart in Parcul Cismigiu. ... E o traditie in satul meu natal, Dumitreni, judetul Mures", ne-a spus Arpad Balint.
Pista destinata adultilor are 200 m lungime si 7.5 m latime, in timp ce pista de carting pentru cei mici, destinata copiilor cu varste intre 7 si 12 ani, are o lungime de 60 m si o latime de 4 m.
Un tunel auto pe sub pista Aeroportului Baneasa va lega Aviatiei de Henri Coanda Un nou proiect de amploare se pregateste la Primaria Capitalei.
din Targu Jiu va beneficia de o pista ultramoderna de atletism. ... Valoarea totala a lucrarilor depaseste 1,2 milioane de lei, din care numai pista de atletism propriu-zisa este evaluata la 500.000 de lei.
Karoly Balint, Manager la S.C. ... Targul pescaresc a fost conceput de mine impreuna cu Marius Adam", ne-a spus Karoly Balint.
Balint Iosif participa in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti, in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Ilie Dumitrescu si Gabi Balint au analizat situatia de la FCSB, unde Gigi Becali a criticat dur echipa, desi nu a pierdut niciunul dintre ultimele noua meciuri jucate.
Desi a obtinut prima victorie pe banca echipei in Liga 1 chiar in derby-ul cu U Craiova 1948, 2-1, Laszlo Balint ar urma sa fie dat afara pentru ca cei din conducere sunt nemultumiti de modul in care arata jocul echipei.
Regia Autonoma Aeroportul Cluj-Napoca va organiza, pe 16 septembrie, o licitatie deschisa pentru contractul de lucrari la pista de decolare, a carui valoare se ridica la 120 milioane euro, fara TVA, se arata intr-un anunt de pe e-licitaţie.ro.
Primarul Capitalei a promis ca Stadionul National va avea pista de atletism. "Vom reamenaja stadionul si va avea si pista de atletism.
Pista de biciclete de 8,4 km in jurul lacului Conform sursei citate, "centura" ciclistica din jurul celor doua luciuri de apa ale Lacului Titan urmeaza sa fie dublata ca lungime, lucrarile de amenajare fiind deja in curs de finalizare.
Senatorul UDMR Puskas Balint a declarat ieri ca delegatia partidului va incerca, prin diferite forumuri si prin intermediul mass-media, sa determine electoratul ungar sa voteze favorabil acordarii dublei cetatenii.
Conducerea UDMR Covasna il acuza de abuz in serviciu pe adjunctul sefului IPJ Covasna, comisarul-sef Nichita Teodor, care l-a intrerupt pe senatorul Uniunii Puskas Balint in timpul discursului sustinut in fata panoului cu denumirea “Tinutul Secuiesc“ amplasat marti la granita dintre judetele Covasna si Brasov.
google-analytics.com