Cautare

30179 de rezultate pentru "bagoli ana stefan cel mare" (4.01 secunde)
Cum a murit Ana Blandiana! ... In fruntea ei se aflau Doinita, pe numele ei stiut Ana Blandiana, Romica Rusan, scriitor si sot, conjudeteanul meu, jurnalistul Petrica Bacanu. ... Daramarea lui Ceausescu era inca o mare victorie populara, victorie proaspata inca in respiratia multimilor. Mi-e dor de Ana Blandiana.
Consilierii judeteni au stabilit ieri pe ce se vor cheltui cele aproape 22 milioane de euro care vor fi imprumutati de Consiliul Judetean Satu Mare.
Stefan Hrusca revine an de an in Romania pentru intalnirea cu publicul si pentru a duce mai departe stravechiul obicei:
Ana Capaneata a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale organizata in curtea Muzeului National de Geologie.
Ana Capaneata a participat recent la targul de cristale si bijuterii din cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... jasp policrom, azurit, malachit, ametist", ne-a spus Ana Capaneata.
George Copos a sustinut in fata senatorilor ca este cercetat pentru "o presupusa infractiune de ascundere a unui obiect impozabil", dar ca societatea Ana Electronic nu a desfasurat nici o operatiune comerciala cu Loteria Nationala.
Asa cum este scris in rechizitoriu, Gheorghe Copos, in calitate de asociat si presedinte al Consiliului de administratie in cadrul SC Ana Eelectronic SA, s-a sustras de la plata obligatiilor fiscale, aducand bugetului de stat un prejudiciu de peste 1 milion de euro, contravaloarea euro la acea data.
Printre invinuiti se numara si finantatorul FC Rapid, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC Ana Holding SA, Roza Giulio-Giusepe, presedintele Consiliului de administratie al SC Ana Holding SA, urmariti penal pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, si Cristea Adrian, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.
Cauza ii mai cuprinde printre inculpati pe finantatorul Rapidului, Gheorghe Copos, asociat majoritar al SC ANA HOLDING SA, si Giulio-Giusepe Roza, presedintele Consiliului de Administratie al SC ANA HOLDING SA, pentru savarsirea infractiunilor de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate, inselaciune, fals in inscrisuri sub semnatura privata si spalare de bani, dar si pe Adrian Cristea, acuzat tot de participare la o licitatie cu strigare cu oferte trucate.Conform unui comunicat al DNA, procurorii anticoruptie au stabilit ca, in perioada 2000 - 2004, Gheorghe Copos a spalat o parte a sumelor de bani obtinute ilicit din valorificarea catre Loteria Romana a 38 de spatii comerciale, transferand banii prin conturile personale ale lui Dan Voiculescu si ale fiicei sale, Camelia-Rodica Voiculescu, precum si prin conturile societatii GRIVCO  SA.
Social-democrata Ana Birchall ii cere lui Traian Basescu sa il demita de urgenta pe consilierul prezidential Cristian Preda, pentru declaratiile pe care acesta le-a facut despre PSD si Mircea Geoana.
Fostul ministru al Muncii Marian Sarbu va candida pe listele parlamentare ale social democratilor din judetul Vaslui pentru Camera Deputatilor, in Colegiul Murgeni, acolo unde fusese desemnata initial Ana Birchall.
La randul ei, mama premierului desemnat, Ana Boc, ii transmite acestuia "putere de munca" si sa aiba ajutor de la Dumnezeu pentru a face numai lucruri bune. ... Cred ca Dumnezeu a fost cu el si-l va ajuta", a declarat Ana Boc, mama premierului desemnat.
Regina Ana, pe care il puteti citi in continuare. Am aflat cu tristete vestea mortii Reginei Ana, si transmit intreaga mea compasiune pentru aceasta grea pierdere Regelui Mihai si membrilor familiei regale.
Funeralii Regina Ana: 13 august - zi de doliu national pe teritoriul Romaniei Sambata este zi de doliu national pe teritoriul Romaniei, in memoria Reginei Ana.
Recent lansata in sfera audiovizualului romanesc, emisiunea Ambasad or Play, prezentata de gemenele Ana si Nicole Stan (11 ani) si produsa de Adela Diaconu, isi propune sa arate telespectatorilor fata nevazuta a personalitatilor publice.
Ana Maria Prodan a ajuns la spital in urma cu doua zile, dupa ce a acuzat dureri in zona inimii. Ana Maria Prodan a fost preluata imediat de medicii de la camera de garda, care i-au facut primele investigatii si o injectie de calmare, scrie WOWbiz.ro.
Curtea Veche Publishing lanseaza vineri,1 martie, volumul bilingv romano-englez "Ana.
Dupa 1990, Ana Blandiana se numara printre initiatorii Aliantei Civice, pe care o conduce intre 1991 si 2001. ... Ana Blandiana a primit un numar impresionant de recunoasteri nationale si internationale:
Ana se simte inconfortabil in prezenta lui, deoarece devine mult prea familiar fata de ea.
Ana mea, ce bucurie sa va fim nasi! ... A fost emotionant sa o vad pe Ana mireasa.
google-analytics.com