Cautare

30179 de rezultate pentru "bagoli ana stefan cel mare" (7.06 secunde)
13 din Ordonanta de Urgenta 43/2002, text de lege care stabilieste competenta Directiei Nationale Anticoruptie in privinta infractiunilor de evaziune fiscala cu prejudiciu mai mare de un milion de euro. ... Am o mare stima pentru judecatori pentru ca respecta litera si spiritul legii", a spus Copos.
Patronul clubului de fotbal Rapid, al holdingului ANA, cu afaceri in turism, imobiliare, electronica etc, fost senator si chiar vicepriministru al Romaniei, George Copos (foto), se afla acum in pragul falimentului.
Sfantul Stefan, primul diacon si martir al Bisericii Sfantul Stefan este praznuit pe 27 decembrie, in a treia zi dupa Nasterea Domnului.
Stefan Manea, Senatorul plantelor, aparuta la Editura HERON. ... Stefan Manea, Directorul Fondator al Societatii Hofigal, un veritabil Spiritus Rector al acestei prestigioase societati medico-farmaceutice. ... Stefan Manea, cuprinse in cadrul revistei Hofigal-Natura si Sanatate: ... Stefan Manea in cercetarea stiintifica de profil si activitatea manageriala derulata in conducerea S.C.
Stefan Banica a lansat ieri cel mai nou single al sau, "Alerg printre stele", o colaborare inedita cu Pacha Man. ... Stefan Banica si Pacha Man sufera transformari pe parcursul povestii, se inverseaza rolurile, Stefan "imprumuta" imaginea lui Pacha Man, iar Pacha pe a lui Stefan.
TBI Credit ameninta o familie din Craiova ca ii executa apartamentul pentru o suma de trei ori mai mare decat creditul initial.
Firma "Royal Vermont Romania" SRL nu renunta la ceea ce sustine ca ii apartine - portul turistic din zona Belona din Eforie, in prezent administrat si folosit de fostul vicepremier George Copos, prin "Ana Hotels".
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Ana Munteanu, Andrada Cretu, Meriam Jane Ndubuisi si Zsuszana Cerveni au concurat pentru marele premiu. Castigatoarea sezonului 7 Vocea Romaniei - marele premiu de 100.000 de euro - este Ana Munteanu. Concurenta lui Smiley la Vocea Romaniei 2017, Ana Munteanu are 16 ani, este din Chisinau.
Inca un spectacol "O noapte de Craciun cu Stefan Banica" la Sala Palatului Stefan Banica sustine trei concerte din seria "O noapte de Craciun cu Stefan Banica", nu doua cum s-a anuntat initial.
Stefan Banica Jr. ... Stefan Banica, Dem Radulescu, George Constantin si Dinu Manolache. ... Stefan, sunt convinsa ca acolo sus, printre stele, tatal tau a zambit fericit ! ... Sper ca maine-poimaine sa fiu prezenta si la dezvelirea unei stele si pentru Stefan junior in viata si nu postmortem RESPECT - Kati Bexa:
crestinii care se confrunta cu probleme de sanatate sau se judeca de multa vreme cu persoane foarte orgolioase, este bine sa aduca in casa lor o icoana cu SFANTUL STEFAN, sfintita in aceasta zi.
Invitatii la ziua artistei nu i-au adus cadou, ci au donat o anumita suma de bani direct in contul deschis pentru cazul fetitei Ana Bucur, aflata acum la Tel Aviv pentru tratament si operatie.
Ana Birchall nu mai figureaza printre candidatii PSD la alegerile parlamentare. ... Presedintele PSD sustine ca Ana Birchall a renuntat la candidatura. ... Este vorba si despre Ana Birchall, care s-a retras din motive pe care dansa le poate explica", a anuntat presedintele PSD.
Candidatul PNL la Primaria Carcea sustine ca Valerica Pupaza, actualul primar pesedist al comunei, i-a rupt mandibula dintr-un pumn, dupa o cearta in plina strada Doljeanul Ion Vasile Stefan, de 37 de ani, candidat din partea PNL la functia de primar al comunei doljene Carcea, a ajuns marti seara la Spitalul de Urgenta Craiova cu dubla fractura de mandibula, dupa ce ar fi luat un pumn in fata de la contracandidatul sau de la PSD, actualul primar din Carcea, Valerica Pupaza, de 44 de ani.
De asemenea, autorii celor cinci filme concureaza si la categoria Cel mai bun regizor.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
Stefan Banica EXPLICA LIPSA de la aniversarea Violetei si de la SEDINTA CU PARINTII Declaratia Andreei Marin, de ieri, de la Antena 1, in care spunea ca Stefan Banica a lipsit atat de la sedinta cu parintii a Violetei, cat si de la aniversarea acesteia, l-a deranjat pe artist care, astazi, in emisiunea "La Maruta", a oferit explicatii si chiar i-a batut usor obrazl fostei sotii ca incearca sa il puna intr-o lumina proasta.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Regina Ana a fost inmormantata in noua catedrala de la Curtea de Arges Regina Ana a fost inmormantata, sambata, in Noua Catedrala Arhiepiscopala si Regala, ridicata in vecinatatea manastirii de la Curtea de Arges.
google-analytics.com