Cautare

1283 de rezultate pentru "baba maria cugir" (4.96 secunde)
634/2006, se va intocmi planul de amplasament si delimitare a imobilului (teren si constructie), se va proceda la completarea integrala a anexei pe baza masuratorilor si se vor face releveele constructiei (masuratorile casei scarii, pozitionarea apartamentelor)", a declarat Maria Basescu, directoarea Oficiului pentru Cadastru si Publicitate Imobiliara (OCPI) Dolj.
Pe de alta parte, presedintele Patronatului din Industria Usoara (FEPAIUS), Maria Grapini, ne-a declarat ca exista in continuare solicitari numeroase, numai ca producatorii romani nu le pot onora.
' Maria Sarapova si Sasa Vujacici fac nunta la Istanbul Maria Sarapova si Sasa Vujacici se vor casatori pe 10 noiembrie, dupa incheierea sezonului WTA Dupa ce si-a anuntat logodna, in octombrie 2010, toata lumea a asaltat-o cu intrebari care de care mai curioase.
Nascuta la Bucuresti, spadasina Ana Maria Branza, vicecampioana olimpica la Beijing, declara cu mandrie ca la Craiova, orasul in care a venit in urma cu 14 ani sa practice scrima, se simte ca acasa.
Ana-Maria Prodan i-a pus in incurcatura pe italieni: ... Site-ul italian de sport calciomercato.com publica un material cu Ana-Maria Prodan, despre care spune ca "impresariaza 90% din jucatorii echipei nationale de fotbal a Romaniei".
Maria Claudia Gadea (Romania) 09:08,59 3. ... Kristina Maria Schneider (Romania) 00:28,55 3. ... Maria Claudia Gadea (Romania) 02:38 1. ... LPS Baia Mare (Kristina Maria Schneider, Florina Lorena Bud, Melinda Balazs, Paula Reka Orzac) 04:01,49 2.
Tocmai de aceea, alegerea actritei care sa o interpreteze pe Fecioara Maria se face cu cea mai mare atentie. ... Fecioara Maria, prin ochii lui Mel Gibson, in pelicula: ... De altfel, un alt nume dat Fecioarei Maria.
Ana Maria, fiica lui ADRIAN PAUNESCU, complet schimbata; la aproape 3 ani de la moartea tatalui sau La doi ani si noua luni de la trecerea in nefiinta a tatalui ei, poetul Adrian Paunescu, fiica lui cea mica, Ana Maria, pare de nerecunoscut, scrie wowbiz.ro.
Unul dintre "brandurile" Sapantei (caci nu doar marile case de moda se pot lauda cu asa ceva, ci, iata, si arta populara) este Maria Zapca, care tese covoare, face cergi, camesi, zgardane (celebrele "bijuterii" maramuresene care arată
Maria Zapca participa in acest week-end la targul traditional "CismigESTI - Cultura iese la plimbare", organizat in Parcul Cismigiu.
48 a avut loc vernisajul celei de-a saptea expozitii personale a pictoritei-arhitect Maria Sumanaru Pavelescu . ... Dragi prieteni, Pentru mine este a patra expozitie personala pe care o deschid distinsei arhitecte, pictoritei, intr-o definitie artistei Maria Sumanaru Pavelescu, iar pentru Domnia sa este a saptea manifestare, a saptea expozitie personala.
Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei. ... "Sunt deosebit de onorata de prezenta unui public atat de numeros la Conferinta Traieste Inteligent, si doresc sa multumesc, in primul rand, Altetei Sale Regale Principesa Maria a Romaniei, pentru ca a acceptat aceasta invitatie.
Premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS, de Ana - Maria Nistor, regia Alex Nagy, cu Cristian Iacob si Marius Bodochi in rolurile principale. ... Evenimentul va culmina cu premiera nationala a spectacolului de teatru EGO SUM OVIDIUS de Ana-Maria Nistor, in regia lui Alex Nagy.
Asa scria sfantul Maximilian Maria Kolbe intr-una din ultimile sale scrisori. ... Lumanari, cantece, rugaciuni si buchete dadeau un chip luminos evlaviei noastre fata de Preasfanta Fecioara Maria, care ne aparea atunci ca Regina primaverii, primavara naturii si primavara sufletelor.
Credinciosii ortodocsi si catolici sarbatoresc luni 25 martie 2019 Buna Vestire, amintind de ziua in care Arhanghelul Gavriil i-a vestit Fecioarei Maria ca a fost aleasa sa devina Mama lui Isus Christos.
Santamaria Mare, sarbatoarea care marcheaza sfarsitul verii Adormirea Maicii Domnului sau Santamaria Mare, una dintre marile sarbatori ale bisericii crestine, praznuita in 15 august, marcheaza trecerea de la vara la toamna si este, totodata, Ziua Marinei, Sfanta Maria fiind ocrotitoarea marinarilor.
Maria Dorobantu, presedinta Societatii Romane de Hipertensiune, a declarat ca 40% dintre romani sufera de hipertensiune arteriala iar cei mai multi dintre acestia nici nu stiu ca au aceasta boala, deci nu se trateaza. ... Maria Dorobantu, prezenta la Congresul de Nefrologie, care se incheie sambata, la Sibiu, conform Agerpres.
"Vi-o prezint pe Maria! ... Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... ... Da, Oana Stancu este o Invingatoare!!!", a scris Mihai Gadea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuta Maria.
MATEI ALEXANDRU) Oana-Maria Bogdan, membra in conducerea centrala a PLUS si despre care Dacian Ciolos sustine ca este roata motrice din spatele partidului, este promotoarea unor idei precum desfiintarea proprietatii private si renuntarea la viata de cuplu in favoarea traiului in grup.
la Timisoara, pentru prima oara, precum si la Arad, Lugoj, Cugir etc. strigatul era inspirat de dorinta de schimbare a celor din strada si mai putin de agentii secreti ai Occidentului sau ai tarilor membre ale Tratatului de la Varsovia aflati in misiune in Romania socialista.
google-analytics.com