Cautare

1364 de rezultate pentru "anularea contractului" (3.64 secunde)
Pe de alta parte, Cornel Popa a precizat ca Noul Cod Civil contine o reglementare care este in general mai protectiva pentru "partea mai slaba din punct de vedere economic, optica ce se manifesta prin diverse prevederi, cum sunt, spre exemplu, cele legate de impreviziune (care va permite adaptarea contractului in cazul in care executarea prestatiilor contractuale devine, dupa semnarea contractului, excesiv de dificila din punct de vedere economic pentru una dintre parti) sau cele privitoare la leziune, ca viciu de consimtamant (care permit anularea sau, dupa caz, modificarea contractului, in cazul in care intre prestatiile partilor unui contract exista o disproportie de valoare considerabila)".
In cele 30 de zile pe care le avea la dispozitie pentru semnarea contractului, primarul Solomon ar fi trebuit sa informeze consilierii despre clauzele contractului, in baza caruia urma sa fie cheltuite aproximativ 300 de miliarde de lei, bani pe care ii vor plati locuitorii Craiovei.
Metoda de atribuire a contractului a fost negocierea fara publicarea unui anunt de participare, iar suma urma sa fie rambursata din fonduri europene.
Firma Vermont a reusit in instanta sa castige doar anularea hotararii de consiliu care ii atribuia lui Copos portul turistic. ... Si, din cate au reusit sa priceapa pana in prezent reprezentantii Primariei Eforie, anularea celui de-al doilea act nu se realizeaza tacit, odata cu anularea hotararii de consiliu.
  "Mi-au luat terenul" Dupa semnarea contractului, fratiorii si-au facut streasina la ochi sa cuprinda cu privirea mândretea de pamânt. ... Asta înseamna ca achitasera, mai cu somatii, mai de buna voie, mai mult de jumatate din valoarea contractului.
Aceste articole prevedeau ca in contractele colective de munca nu pot exista clauze care sa stabileasca drepturi la un nivel inferior celui stabilit prin contractele colective de munca incheiate la nivel superior, nu pot contine clauze care sa stabileasca drepturi la un nivel inferior celui stabilit prin contractele colective de munca si ca, la incheierea contractului colectiv de munca, prevederile legale referitoare la drepturile salariatilor au un caracter minimal.
Saptamana trecuta Guvernul Romaniei a reusit rezilierea contractului cu firma americana Bechtel. ... Mai mult, desi pretul per kilometru la semnarea contractului cu firma Bechtel era aproximativ 5 milioane de euro, dupa renegociere pretul per kilometru a ajuns la aproximativ 25 de milioane de euro.
Municipalitatea Baniei se teme ca nu va avea sorti de izbanda in procesul de reziliere a contractului cu SC Cronos Impex, dupa ce expertizele tehnica si contabila dispuse de Tribunalul Deva au apreciat ca nu exista motive pentru anularea parteneriatului.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Potrivit actului, orice informatii cu privire la pachetul de servicii turistice, pretul acestuia si toate celelalte conditii aplicabile contractului, comunicate de organizator sau de detailist consumatorului, trebuie sa contina indicatii corecte si clare, care sa nu permita interpretari echivoce ale acestora.
Ea a explicat ca, in majoritatea cazurilor, prin semnarea contractelor de leasing, utilizatorul se obliga ca, in caz de reziliere din culpa sa, sa achite finantatorului toate facturile scadente si neachitate si ratele pana la sfarsitul contractului, inclusiv valoarea reziduala.
Clientii primesc mai putin cu 40% Dupa aproape patru ani de cotizare, craiovenii au contribuit cu 5.270,99 lei de persoana, iar pe 3.06.2009, cand au dorit sa se retraga, au fost informati de reprezentanti ai ING Asigurari de Viata ca "valoarea de rascumparare a contractului dumneavoastra a fost de 3.194,19 lei".
Dupa o zi de relativa acalmie, Alianta "D.A.” a atacat in forta solicitand anularea scrutinului din 28 noiembrie, arestarea directorului Institutului National de Statistica si inlocuirea tuturor membrilor BEC.
Anularea casatoriei si relatia cu Perotto In 26 martie 1497, Giovanni Sforza fuge din Roma. ... Pentru a obtine anularea, papa declara ca Lucretia fusese promisa lui Procida Gaspare di'Aversa si ca Giovanni fiind impotent, casatoria nu fusese consumata, deci casatoria era nula.
Biroul Electoral Central va lua in discutie nu mai putin de zece cereri venite din tara prin care se solicita anularea alegerilor in diferite localitati si sa se constate fraudarea votului de duminica, a anuntat marti purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Biroul Electoral Central (BEC) a anuntat joi, anularea alegerilor de duminica din comuna Vidra, care include si satul Sintesti, si repetarea scrutinului in 15 iunie, anuntul fiind primit cu urale, dar si cu huiduieli de localnicii aflati in strada in sat, in functie de tabara careia ii apartin.
BNS, la care sunt afiliati sindicalistii, ameninta ca va apela la instanta pentru anularea contractului de privatizare.Sindicalistii de la CEZ-Electrica Oltenia au intrat în conflict cu patronatul ceh al unitatii, pe care îl acuza ca nu respecta legislatia muncii din România.
BNS, la care sunt afiliati sindicalistii, ameninta ca va apela la instanta pentru anularea contractului de privatizare.Sindicalistii de la CEZ-Electrica Oltenia au intrat în conflict cu patronatul ceh al unitatii, pe care îl acuza ca nu respecta legislatia muncii din România.
Chiar si in aceste conditii, executantul sustine ca termenul de finalizare al contractului va fi respectat. ... Daca este sa intarziem o luna din cauza noastra, prefer sa platim penalizarile de 0,1% pe zi din pretul contractului si sa pastram calitatea", a spus directorul Cindea.
Dupa ce s-au razboit in timpul negocierii anterioare a Contractului Colectiv de Munca (CCM), care s-a desfasurat in perioada decembrie 2006 - iunie 2007, sindicatele de la Combinat se pare ca vor continua luptele si in timpul negocierii salariilor, un subiect care nu a intarziat sa nasca controverse chiar inainte de a incepe dezbaterea lui.
google-analytics.com