Cautare

1240 de rezultate pentru "antoniu florica iasi" (3.89 secunde)
- Teatrul National Vasile Alecsandri din Iasi - Palatul Memorial Al. ... Cuza de la Ruginoasa - Muzeul Unirii din Iasi - Muzeul Mihail Kogalniceanu din Iasi - Muzeul Petru Poni din Iasi.
Energia a castigat, asa cum era de asteptat, pe terenul ultimei clasate, Poli Iasi, scor 97-55 (28-16, 29-15, 25-14, 15-10), si a incheiat sezonul regulat al diviziei A de baschet masculin pe locul 8, cu un bilant de 16 victorii si 12 infrangeri.
Poli Iasi s-a impus la limita in deplasare, invingand-o pe Dunarea Calarasi, scor 2-1 Dunarea Calarasi a fost invinsa acasa de Politehnica Iasi si a pierdut astfel orice speranta de a se salva de la retrogradare. ... Poli Iasi a reusit in mod incredibil sa intoarca rezultatul in ultimele minute.
Institutul "Cantacuzino" de la Iasi face parte dintre aceste valori, dintre acele institutii medicale cheie care au asigurat- si ar trebui sa o faca in continuare!- mentinerea sanatatii multor generatii din aceasta tara, reprezentand un esalon de elita al cercetarii in domeniul medical si multe, foarte multe produse medicale unice, care, de-a lungul deceniilor, au salvat milioane de vieti.
Fiterman Pharma este o companie producatoare de medicamente din Iasi, Romania. ... Fiterman Pharma este primul producator de medicamente cu capital integral privat romanesc din zona Moldovei, compania fiind infiintata la Iasi in anul 1995.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Acesta va pleca din Bucuresti Gara de Nord catre Iasi la ora 12:00 si va fi remorcat de o locomotiva Tricolora.
Traseul unor poze porno facute de o studenta la Filosofie din Iasi.
Dubla sinucidere | Ce scria intr-una dintre ultimele postari pe Facebook sotia directorului BCU Procurorii Parchetului Tribunalul Iasi spun ca, potrivit concluziilor preliminare ale necropsiilor, directorul Bibliotecii Universitare din Iasi, Bogdan Petru Maleon, si sotia sa, care au fost gasiti morti in locuinta lor, s-au sinucis la interval de cateva ore.
- Au aparut noi detalii in cazul dublei sinucideri din Iasi. Purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul din Iasi, Carmina Pascal, a declarat miercuri la Realitatea TV ca cei 2 soti aveau o alcoolemie extrem de mare.
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
ARO, adus la viata de niste studenti din Iasi ARO Campulung a disparut in 2004. ... Insa ARO nu a murit si in sufletele noastre, cu atat mai putin in sufletele unor studenti din Iasi.
Gradina, (judetul Constanta), Florica (Buzau), Pietrari (Dambovita), Rau Alb (Dambovita), Rascaeti (Dambovita), Raciu (Dambovita), Persinari (Dambovita), Ciohorani (Iasi) si Soparlita (Olt).
Pe Gabriela Antoniu, de la Jurnalul National, a invitat-o pe soseaua de centura, dupa ce a catalogat-o "cretina si tampita".
Gabriela Antoniu) La 25 de ani de la Revolutia din decembrie '89, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, spune ca schimbarea radicala de sistem cere timp, punctul final al Revolutiei fiind, in opinia sa, integrarea Romaniei in NATO si in UE.
Gabriela Antoniu) Fostul premier Victor Ponta prezinta pe pagina sa de Facebook ceea ce numeste ADEVARUL DESPRE SCANDALUL BLAIR, SITUATIA ASA CUM A FOST IN REALITATE, dupa ce judecatorii de la instanta suprema au decis sa-i ridice interdictia de a vorbi in public despre acuzatiile aduse de procurorii DNA Ploiesti.
Gabriela Antoniu) Liderul PSD Liviu Dragnea spune ca fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor si chiar isi doreste sa ocupe aceasta functie, cei doi urmand sa aiba o intalnire in zilele urmatoare.
Gabriela Antoniu) Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca absorbtia accelerata a fondurilor europene ar putea fi motivul inlaturarii Guvernului Ponta de la putere si inlocuirea acestuia cu un Cabinet tehnocrat care a oprit accesarea banilor europeni.
Revolta de la Jurnalul national a fost inabusita brutal de Marius Tuca, directorul ziarului, prin concedierea unui redactor-sef adjunct, recte Gabriela Antoniu.
Bogdan Suceava, portar, si Tiberiu Petris, mijlocas central, ambii de la FC Junior Targu Mures, si Antoniu Dumitru, mijlocas central, de la Chindia Targoviste.
google-analytics.com