Cautare

5381 de rezultate pentru "antena romtelecom numar de telefon" (4.06 secunde)
Mediul in care traim exercita asupra noastra o influenta extrem de puternica, atat la nivel fizic, cat si emotional si mental.
Andrei P.) Imbolnavirea creierului apare si atunci cand ne izolam in tableta, in Facebook si in telefon, dar si pentru ca nu facem cateva exerciTii simple de respiratie imediat dupa trezire.
M800, un ceas de mana cu telefon mobil, este cel mai recent gadget inedit disponibil in magazinul online www.MarketOnline.ro, considerat unicul magazin online de sapte stele.
Primul telefon mobil Nokia a fost produs, marti seara, la fabrica din comuna Jucu, judetul Cluj, potrivit Mediafax. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara, a declarat ca a auzit despre producerea primului telefon "made in Jucu", dar ca nu stie alte detalii.
Cele mai tari "telefoane concept" Telefoanele "concept" par sa fie urmatorul pas de la cele 3D . ... • Aston Martin Multi tineri designeri creeaza proiecte de telefoane care probabil nu vor fi niciodata produse in serie mare, nici macar intr-una limitata.
Iata testul care iti spune daca esti obsedat de telefonul mobil sau nu O noua cercetare efectuata in Regatul Unit arata ca 94% dintre britanici aleg sa stea o saptamana fara sa faca sex cu partenerul/partenera decat sa ramana fara telefonul mobil.
Francezii de la TDF si operatorul de sateliti SES, interesati de trecerea la televiziunea digitala in Romania Grupul francez TDF - care a construit si opereaza retele de televiziune digitala terestra in mai multe tari europene - si SES (Astra) - unul dintre cei mai mari furnizori globali de servicii de comunicatii prin satelit - sunt interesate sa participe la procesul de trecere la televiziunea digitala in Romania, au declarat reprezentanti ai celor doua companii in cadrul conferintei "International Digital Forum", organizata in Bucuresti de Asociatia pentru Comunicatii Digitale.
Dezvoltarea economica si sociala intensa ce caracterizeaza regiunea Dobrogei si in mod special judetul Constanta a determinat compania de telefonie mobila Cosmote Romania sa efectueze in judetul de la malul marii investitii de peste 25 milioane de euro, numai in primul an de la aparitia pe piata a acestui nou operator de telefonie mobila din Romania, a aratat ieri in cadrul unei conferinte de presa desfasurata la Hotel Ibis din Constanta Marcel Liznic, manager Implementare Retea Radio in cadrul Cosmote Romania.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. ... Jurnalistul este privit de Putere ca un "agent dusmanos", care are un "stapan" ce reprezinta o tinta.
Routerele IEEE 802.11b si IEEE 802.11g folosesc exclusiv frecventa de 2.4 GHz, in timp ce routerele IEEE 802.11n pot utiliza fie frecventa de 2.4 GHz, fie frecventa de 5 GHz.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: ... O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) va avea, incepand cu 5 ianuarie, un numar de telefon gratuit unde pot fi semnalate problemele aparute in accesarea si utilizatea fondurilor nerambursabile acordate prin Programului National pentru Dezvoltare Rurala (PNDR).
Te suna des cu numar ascuns? Acum ii poti afla numarul de telefon Probabil ca orice posesor de telefon mobil a trecut macar o data prin situatii deranjante din cauza celor care fac glume proaste, sunand la ore nepotrivite sau adresand injurii, sub protectia oferita de ascunderea numarului.
Dupa cum bine se stie, placerea romanilor de a se uita la televizor, mai precis de a se bucura de programele TV transmise pe cablu, depinde acum de vointa unor companii de a da sau nu voie operatorilor de cablu sa mai foloseasca stalpii lor.
In tara apar tot mai multe zone de acces gratuit la internet wireless In urma cu doi ani, 211 puncte de acces gratuit la internet de banda larga (hotspot-uri - Wi-Fi) au fost instalate in zone publice din Romania, de catre SNR si Romtelecom cu bani publici.
Psihologul Cezar Laurentiu Cioc face o analiza a modalitatilor pe care hotii si escrocii le folosesc pentru a profita de naivitatea, necunoasterea si disperarea oamenilor de buna credinta.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
Rezultatele simularii arata ca USL va obține 50, 14 la suta din voturile exprimate, cu care va castiga peste 60 la suta din mandatele de parlamentar.
Analizand cu atentie numarul familiilor care beneficiaza de ajutor social din partea statului in urma Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, se poate observa destul de usor care sunt cele mai sarace localitati de pe raza judetului Constanta.
Numarul utilizatorilor de telefonie mobila va ajunge la aproximativ 13 milioane pana la sfarsitul acestui an, ne-a declarat Dan Georgescu, presedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Reamintim ca la jumatatea acestui an erau inregistrati 11,37 milioane de utilizatori.
google-analytics.com