Cautare

5379 de rezultate pentru "antena romtelecom numar de telefon" (3.56 secunde)
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
La doi ani si jumatate de la liberalizarea telefoniei fixe, inca nu putem vorbi de concurenta pe aceasta piata. Desi sint numerosi operatori de telefonie fixa alternativa, acestia urmaresc doar sectorul firmelor. Posibilitatile lor de dezvoltare sint insa oprite si de accesul dificil la bucla locala a Romtelecom.
Firma Telemedia, care opereaza site-ul www.platiprinsms.ro, este acuzata ca a inventat o noua escrocherie de tip Caritas. Micii comercianti isi primesc banii timp de cateva luni si ulterior li se blocheaza conturile.
RomTelecom a redus, la inceputul lui ianuarie, tarifele pentru apelurile internationale efectuate de la posturile telefonice publice, po-trivit unui comunicat al companiei.
Incepand cu luna august, clientii Romtelecom persoane fizice vor putea efectua convorbiri interurbane la tarife locale.
Jurnalista Sorina Matei si-a dat demisia din functia de sef al sectiei Politic, dupa ce conducerea Antena 3 ar fi schimbat din mers conditiile realizarii unui interviu cu presedintele Traian Basescu pe care initial le acceptase.
HotNews a publicat o stire despre o decizie controversata a unui complet de judecata in procesul lui Dan Voiculescu, pe care o puteti citi in continuare. Antena 3, atac la SUA:
De ce nu a mai aparut Oana Stancu la Antena 3. ... Se lupta pentru viața ei Oana Stancu nu a mai aparut la Antena 3 in ultima vreme, ceea ce a starnit discutii in breasla, avansandu-se si ideea ca a fost data afara de la Antena 3.
Romtelecom a primit de la Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiei (ANRCTI) licentele de utilizare a numerelor nationale scurte pentru servicii cu caracter social 116000 si 116111, a anuntat, miercuri, institutia."Conform prevederilor din licente, operatorul va asigura cele doua numere nationale scurte pentru servicii armonizate cu caracter social astfel:
Cei care isi cumpara un telefon mobil nou, de la firmele specializate in astfel de tranzactii, nu inseamna ca au neaparat si garantia ca acesta va functiona cum trebuie.
Romtelecom a renuntat la o investitie in valoare de jumatate de miliard de euro in Romania si acuza Guvernul ca descurajeaza dezvoltarea telecomunicatiilor.
Privatizarea totala a operatorilor RomTelecom si POSTelecom, precum si a Societatii Nationale de Radiocomunicatii (SNR) se va realiza pana in 2006, aceste operatiuni constituind prioritatile ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei (MCTI), Zsolt Nagy. ... - privatizarea) se va realiza prin listarea unui pachet de actiuni la bursa“, a precizat Nagy.
Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor (MCTI) estimeaza ca va obtine in acest an trei miliarde de lei (echivalent a un miliard de dolari) prin listarea la bursa a pachetului de 46% din actiuni pe care statul il mai detine la RomTelecom, a declarat ministrul Zsolt Nagy (foto), citat de Mediafax.
Romtelecom a deschis un centru de gazduire a datelor, sub denumirea de Cyber Host. ... Valoarea investitiei se ridica la aproximativ zece milioane de euro, dupa datele furnizate de Victor Vasile Voicu, director de Internet si Date din cadrul Romtelecom.
Reprezentantii Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei vor semna astazi contractul de consultanta pentru vanzarea pe piata de capital a pachetului de actiuni detinut la RomTelecom, cu banca de investitii Credit Suisse First Boston. Contractul a fost recent aprobat de Guvern.
Actiunile pe care statul le detine la compania RomTelecom ar putea fi listate cel mai probabil in 2007, nefiind exclusa insa nici posibilitatea ca operatiunea sa aiba loc pana la sfarsitul anului, a declarat Zsolt Nagy, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, citat de Mediafax.
Operatorul de telefonie fixa RomTelecom analizeaza posibilitatea achizitionarii unor firme care ofera servicii de conectare la Internet in diferite cartiere, a declarat ieri directorul coordonator de servicii de infrastructura al companiei, Victor Voicu, citat de Mediafax. "Exista preocupare pentru a achizitiona retele de cartier.
Clientii persoane juridice ai Romtelecom vor putea efectua de la 15 octombrie, apeluri locale si nationale in retea, la un tarif unic de 0,027 euro pe minut, fara tva.Tariful ramane neschimbat indiferent de ora sau de zi, a anuntat azi operatorul de telefonie fixa.
Romtelecom si Asociatia Telefonului Copilului, in parteneriat cu Europa FM, au lansat campania "La Romtelecom e Craciunul Copiilor" care isi propune sa faca sarbatorile de iarna un moment de bucurie pentru copiii fara posibilitati materiale, in special pentru cei din centrele de plasament.
Compania Romtelecom a castigat licitatia pentru acordarea unei licente nationale de comunicatii mobile in benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz, cu o oferta siperioara celor facute de NetPoint (controlata de RCS&RDS), Saudi Oger (actionarul Telemobil, operatorul retelei Zapp Mobile) si Tactical Networks AS, un fond de investitii ceh sustinut de producatorul chinez de echipamente de telecomunicatii ZTE.
google-analytics.com